ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub SDP-a nakon govora Bernardića odbio sve Grbinove prijedloge!

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Klub SDP-a nakon govora Bernardića odbio sve Grbinove prijedloge! - Page 2 Empty Re: Klub SDP-a nakon govora Bernardića odbio sve Grbinove prijedloge!

Post by jastreb Wed 7 Oct - 2:34

vuksadinare wrote:inace ja sam dosta proucavao taj period 1988-1991..jer smatram da je to bilo doba neviđenih politickih i obavjestajnih igara i igrica...napetosti..drame...cak u tom periodu dnevnik tada jos tv zagreb nesto malo kasnije htv-a...imao je nikad oborenu gledanost vijesti.....dosta sam u arhivi citao kolumne i clanke iz 'Danasa'  
Ja proučavan Dugu iz vremena 1988-91.

Uspio sam na Jakuševcu kupiti nekoliko brojeva po 2 Kune. Uzeću ih još.

E,to bi tebe zanimalo.

No nazanimljiviji mi je moj list iz djetinjsttva i mladosti Tempo. Tempo je vrh.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Klub SDP-a nakon govora Bernardića odbio sve Grbinove prijedloge! - Page 2 Empty Re: Klub SDP-a nakon govora Bernardića odbio sve Grbinove prijedloge!

Post by Guest Wed 7 Oct - 2:40

abraham wrote:Nista, treba , u shto skorije vrijeme, organizirati ujediniteljski kongres i da se SDP pripoji ADZ-ju. To je taj neki lijevi centar. Plenkovic ih je unishtio, ponavljm unishtio. Znaci stati u red i poljubiti prsten novom vodzi. Sada je valjda i najglupljima jasan bjesomuchan, ponavljam bjesomuchan napad na DP koji je veliki vodza, ocijenio kao jedinu opasnost. Po meni nerealno jer che biti opasnost u iduchem izbornom ciklusu iako je pamet i sjechanje, ponavljam sjechanje prosjecnog biracha u DNRH tri nanosekunde dulje od sjechanja zlatne ribice. Zanimljivo, vrlo zanimljivo. Gorilla Magilla che se pripojiti svojima a i oni che ga nogireti jer izgleda posten igrach. Ne narochito sposoban ali poshten.....
Da skratim od osamostaljenje do danas je ADZ bio 22 godine na vlasti a ostatak SDP. Svaljivanje krivice na neke druge, imaginarne i tamo neke je teska pizdarija. Sve ostalo je glasna glazba, cupkanje nozihicama , jaki svjetlosni efekti i vikanje uuurrraaaaa. Kad si sretan prstima pucketaj ti....... Tratatira  drugari.Kila mozga...
prljavi poso te  socijalističke žgadije je napravio pizda ljubić sa osiječke tv i tomson 

to su dvije nacionalne sramote gnjide živine kvislinzi 

koji političar imadne hrabrosti te i takve stoke prozvat ,,,osvojit će sve  izbore

al mene zanima jeli peđa srbin
srbenda je , to je nebitno 

ako je po nacionalnosti srbin ,,,,radi se o eklatantnoj povrijedi nacionalne sigurnosti

Last edited by obala razuma on Wed 7 Oct - 2:43; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 7 Oct - 2:40

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:inace ja sam dosta proucavao taj period 1988-1991..jer smatram da je to bilo doba neviđenih politickih i obavjestajnih igara i igrica...napetosti..drame...cak u tom periodu dnevnik tada jos tv zagreb nesto malo kasnije htv-a...imao je nikad oborenu gledanost vijesti.....dosta sam u arhivi citao kolumne i clanke iz 'Danasa'  

E,to bi tebe zanimalo.

No nazanimljiviji mi je moj list iz djetinjsttva i mladosti Tempo. Tempo je vrh.
duga je tad bio izrazito velikosrpski tjednik...nesto kao danas informer,srbijadanas...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 7 Oct - 2:43

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:

E,to bi tebe zanimalo.

duga je tad bio izrazito velikosrpski tjednik...nesto kao danas informer,srbijadanas...
Još gora. 90-te onaj Milomir Marić odlazi u Čikago i u nastavcima pravi feljton o Momčilu Đujiću.

No nisu čak ni ustaše najnapadanije u tom periodu.

Najviše se napada Tito,pa hrvatski komunisti,pa srpski komunisti i partizani rodom iz Hrvatske,pa tek onda Slovenci.

Šiptari su van svake kategorije.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 7 Oct - 2:44

E vidiš ta Duga,to je bio okidač. Ove bedastoće kojima se ti danas baviš (Informer,Kurir...)to su gluposti i to već na prvi pogled vidiš da nema onu snagu i odjek kakav je imala Duga.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 7 Oct - 3:16

Iz Duge naslov..

'Baš čelik iz bosanskog lonca.'...o kome je iz tog naslova Duga pisala u svom clanku tetrijebe pocetkom 1990?
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 7 Oct - 3:22

neoustaše-đodanovci...tsssss
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 7 Oct - 3:25

'Hrvati ne samo da su dobili priliku da vide svog Bana,nego će uskoro videti svog Boga'.... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 7 Oct - 3:29

Milomir Marić 'Deca maksa Luburića' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 7 Oct - 4:30

vuksadinare wrote:Iz Duge naslov..

'Baš čelik iz bosanskog lonca.'...o kome je iz tog naslova Duga pisala u svom clanku tetrijebe pocetkom 1990?
Seselj
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 7 Oct - 4:36

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:Iz Duge naslov..

Seselj
dugo ti trebalo da prosurfas... :) ..no dobro...inace to je bila prva seseljeva politicka promocija u medijima..mislim d aje bio sjecanj 1990...nesto prije njega se pojavio vuk draskovic u dugi..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 7 Oct - 4:46

inace u to vrijeme politika i duga su bili medijski najeksponiraniji promicatelji srpstva...nije ni NIN nesto zaostajao...inace ja sam u to vrijeme dosta gledao i OTV televiziju koja s eosnovala 1989 u Zagrebu...oni su bas bili antimilosevicevski nastrojeni i imali su te godine grdih problema ovdje od partije...njihovi skecevi i humor je bio jeben na temu srbijanske tada politicke scene...a u biti preko toga su bili i najveci kriticari...imali su pocetkom 1990 cak intervju sa draskovicem i njegovim zamjenikom u spo-u...to je tek bio cirksu i smijeh slusati ih ali na zalost to je srbadija upijala kao spuzva vodu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 7 Oct - 4:59

vuksadinare wrote:inace u to vrijeme politika i duga su bili medijski najeksponiraniji promicatelji srpstva...nije ni NIN nesto zaostajao...inace ja sam u to vrijeme dosta gledao i OTV televiziju koja s eosnovala 1989 u Zagrebu...oni su bas bili antimilosevicevski nastrojeni i imali su te godine grdih problema ovdje od partije...njihovi skecevi i humor je bio jeben na temu srbijanske tada politicke scene...a u biti preko toga su bili i najveci kriticari...imali su pocetkom 1990 cak intervju sa draskovicem i njegovim zamjenikom u spo-u...to je tek bio cirksu i smijeh slusati ih ali na zalost to je srbadija upijala kao spuzva vodu

poliotički fakti koji su danas na nivou ideološke konstrukcije države evidentni su u korist srbije ako se poredi sa hrvatskom ,,,jer ,,,srpski socijalizam je raketiran i skoro uništen 1999

druga osovina državnosti koja obuhvata nacionalne apetite je u prednosti hrvatske jer velesrbizam nije ugašen 

što u krajnosti daje neriješen rezultat 

hrvat je  idalje rob ideologije socijalizma  a srbija je rob velesrbizma 

nijednu naciju nije nikada nitko pobijedio , pobijedila ih je unutarnja loša konstrukcija nacije il ideologije il pak u davna vremena loša konstrukcija religije , što navodim kao činjenicu pada pod turke gdje je katolička religioznost tad u hrvata bila u povojima a u srba nije postojala ni tad a ni dan danas u zavidnoj veličini
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 7 Oct - 5:11

sjecam se jedne OTV emisije u kojoj ej prvi put na nekoj televiziji gostovao Marko Veselica od svih koji su robijali u jugi i proljecara..mislim d aje to bila jesen 1989(mjesec dana iza njega iste godien prvi put s epredstavio javno i tuđman)...i bas zbog veselice ja sam s eprvi put uclanio u neku stanku a to je tad bio HDS...zapravi nisam kuzio jos razliku HDS i HDZ jer meni su te stranke bile na istoj politickoj matrici tada...negdje tih dana nasao sam i letak hds-a u sanducicu...koji ej istovremeno bio i pristupnica..meni to tad bila vis ekao neka zajebancija...srednjoskolac...no nije proslo dugo pozvali me na neki sastanak hds-a u draskovicevu ulicu gdje su imali prostore..i tad sam poceo shvacati da nije bas sve zajebancija...pogotovo kad sam određen za redara da budem na osnivanju prvih podruznica hds-a krajem 1989 godine...tako da sam bio redar na osnovanoj prvoj zagrebackoj podruznici na pescenici na volovcici...i to blizu tada vojarne jna na borongaju i na drugoj u velikoj gorici...no nakon toga sam bez obzira sto sam jos tad bio clan hds-a bio redar na sonivanju nekih podruznica hdz-a u zagrebu i blizoj okolici jer u to vrijeme vecina frendova bila s euclanila u hdz pa da budem sa njima ovi iz hdz-a su bez problema prihvatili d abudem redar bez obzira sto sam bio u hds-u...ali nisam bio dugo u hds-u jer su ovi sklopili koalicijski sporazum pa usli u koaliciju narodnog sporazuma..pa sam se uclanio u tek obnovljeni hsp...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics