Imamo vojnu moć:Hrvatska je najjača sila Zapadnog Balkana
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Imamo vojnu moć:Hrvatska je najjača sila Zapadnog Balkana
i kada kenja da stenje kao da ima losu probavu pa na ve ce solji cuci 3 sata.
Guest- Guest
Ja se bojim upravo srpske motivacije...to znaci samo za njih...begaj...moze ina traktor
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne brini, nećemo tebe da jebemo. Volimo žensku čeljad.vuksadinare wrote:Ja se bojim upravo srpske motivacije...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stari...ne mozete vise ni jebat koliko ste sjebanidzango wrote:Ne brini, nećemo tebe da jebemo. Volimo žensku čeljad.vuksadinare wrote:Ja se bojim upravo srpske motivacije...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Stari...ne mozete vise ni jebat koliko ste sjebanidzango wrote:Ne brini, nećemo tebe da jebemo. Volimo žensku čeljad.vuksadinare wrote:Ja se bojim upravo srpske motivacije...
Pošalji svastiku da proverimo.
2014-04-19
1. Hrvatska je vojna sila al u kurcu, da zaratimo protiv gvineje bisao dobili bismo po pički
2. Hrvatska nije zapadni balkan
3. Jugoslavija koju neki spominju je popušila vojno od te i takve hrvatske, i to kad nije imala oružja.
3. Jugoslavija koju neki spominju je popušila vojno od te i takve hrvatske, i to kad nije imala oružja.
Ne mogu jer jos ostojkova milicija iszrazuje tko ju je nacrtaodzango wrote:vuksadinare wrote:Stari...ne mozete vise ni jebat koliko ste sjebanidzango wrote:Ne brini, nećemo tebe da jebemo. Volimo žensku čeljad.vuksadinare wrote:Ja se bojim upravo srpske motivacije...
2015-09-08
Pa sto ti ocekujes da ce ti se babic,milanovic,glavasevic,zeljko jovanovic,maras i ostali ic borit za hrvatsku....isla bi vecinom ona ekipa iz 91 i drzavotvorna mladjarijamarcellus wrote:1. Hrvatska je vojna sila al u kurcu, da zaratimo protiv gvineje bisao dobili bismo po pički
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ne mogu jer jos ostojkova milicija iszrazuje tko ju je nacrtaodzango wrote:vuksadinare wrote:Stari...ne mozete vise ni jebat koliko ste sjebanidzango wrote:Ne brini, nećemo tebe da jebemo. Volimo žensku čeljad.vuksadinare wrote:Ja se bojim upravo srpske motivacije...
crvenkasti-
2014-04-17
Najsmojaci :D
2014-04-12
2.Hrvatska je dobrim dijelom na Balkanu. Mislim,ono ako su na Balkanu Bihać i Drvar,po kojem to kriteriju ondje nisu Knin, Klis i Gospić???marcellus wrote:1. Hrvatska je vojna sila al u kurcu, da zaratimo protiv gvineje bisao dobili bismo po pički
3. Ona Hrvatska 90-tih bila je dio te Jugoslavije. Okosnicu su činili mladići koji su odslužili JNA i imali neko vojno znanje i iskustvo. Doduše ne borbeno iskustvo,ali borbenog iskustva nije imala ni druga strana.
Sve u svemu ona Hrvatska onda i ova danas su razlika nebo i zemlja. Mladi nemaju nikakvo vojno znanje,a i nema se volje. Dio branitelja danas je toliko pasiviziran i uljujlkan u svojoj udobnosti da bi od njih bilo slabe vajde,a gro njih je već u poodmaklim godinama,koje u ratnim okolnostima pretpostavljaju službu u pozadini, logistici i civilnoj zaštiti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Onda nešto drugo, ali da valja. Da može lepo da ga izmeri.vuksadinare wrote:Ne mogu jer jos ostojkova milicija iszrazuje tko ju je nacrtaodzango wrote:vuksadinare wrote:Stari...ne mozete vise ni jebat koliko ste sjebanidzango wrote:Ne brini, nećemo tebe da jebemo. Volimo žensku čeljad.vuksadinare wrote:Ja se bojim upravo srpske motivacije...
2014-04-19
tu bi se složio s tobom, no i dalje nas ima dosta s direktnim vojnim iskustvom tako da se baš sada zarati vrlo brzo bi se oformile jedinice. zaboravljaš da je hrpa mladića bila u domovinskom ratu i da su to danas ljudi od 42-48g itekako u formi.jastreb wrote: Mladi nemaju nikakvo vojno znanje,a i nema se volje.
2014-12-30
Ja isto kažem vukusadinare a on mi ne veruje.veber wrote:tu bi se složio s tobom, no i dalje nas ima dosta s direktnim vojnim iskustvom tako da se baš sada zarati vrlo brzo bi se oformile jedinice. zaboravljaš da je hrpa mladića bila u domovinskom ratu i da su to danas ljudi od 42-48g itekako u formi.jastreb wrote: Mladi nemaju nikakvo vojno znanje,a i nema se volje.
2014-04-19
a nas Maramih vrijedi 30% hrvatskih borbenih snaga,tako da RH ne moze izgubiti...
Guest- Guest
pa isti vrag i kod vas.dzango wrote:
Ja isto kažem vukusadinare a on mi ne veruje.
s tim da kod vas ima koji su još i malo duže ratovali. imali dodatnu obuku na kosovu.
2014-12-30
nemreš ti, a da ga ne spomeneš?bogomdani wrote:a nas Maramih vrijedi 30% hrvatskih borbenih snaga,tako da RH ne moze izgubiti...
2014-12-30
Najbolje po tom pitanju (vojno znanje) danas među mladima imaju Šiptari i Bošnjaci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne laprdaj!jastreb wrote:Najbolje po tom pitanju (vojno znanje) danas među mladima imaju Šiptari i Bošnjaci.
2014-12-30
drugi par rukava je koliko bi tih koji su sada prosjeka godina 40-49 htjeli uopce3 ponovno ratovati za nesto sto ih je uglavnom iskoristilo i poslije odhebalo,a drzavu pokralo,da ne spominjem hrpetnu onih koji su pocetkom 90tih odjednom poceli vani nes studirati,ili jednostavno zbrisali i tijekom 10 godina izgradili sve sto im treba u inozemstvu..
Ispada suma summarum da su najvece budale bile one koje su ratovale..
Ispada suma summarum da su najvece budale bile one koje su ratovale..
Guest- Guest
samo vracam..Dosada mi se opet napakirala na vrat,pa eto...nek on mene ne spominje,pa sve bude oke,necu niti ja njega..veber wrote:nemreš ti, a da ga ne spomeneš?bogomdani wrote:a nas Maramih vrijedi 30% hrvatskih borbenih snaga,tako da RH ne moze izgubiti...
Guest- Guest
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Index priznao.jugoslavija kao olimpijska sila je-mit,Hrvatska je daleko najjača od zemalja raspale Jugoslavije
» Hrvatski interes je da države 'Zapadnog balkana' ne uđu u EU nikad
» Kuljiš: Europa je od Vučića proizvela lidera zapadnog Balkana
» FETO (teroristička-op. turski izvor) struktura u zemljama Zapadnog Balkana
» Ursula von der Leyen najavila dolazak u Hrvatsku zbog važnosti "Zapadnog Balkana"
» Hrvatski interes je da države 'Zapadnog balkana' ne uđu u EU nikad
» Kuljiš: Europa je od Vučića proizvela lidera zapadnog Balkana
» FETO (teroristička-op. turski izvor) struktura u zemljama Zapadnog Balkana
» Ursula von der Leyen najavila dolazak u Hrvatsku zbog važnosti "Zapadnog Balkana"
Page 2 of 10