srbija kupuje bespilotne letelice od ankare
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: srbija kupuje bespilotne letelice od ankare
imamo...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:mi imamo dobar pzo...a i albanci su sad nabavili od svaba pzo sisteme..kog namjeravaju napast ne znam..Hektorović wrote:Naravno ove stvari su samo dobre ako napadaš nekoga bez dobre PZO, sa pravilnom PZO ovakvi dronovi nemaju šanse.
Nemama
Ne da nemamo nego je očajna
Imamo isto što i Armenci. A Igle i Strijele ne mogu dohvatiti do MALE dronova.
Dakle nabavka nekog srednjedometnog PZO je sad prioritet...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:imamo...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:mi imamo dobar pzo...a i albanci su sad nabavili od svaba pzo sisteme..kog namjeravaju napast ne znam..Hektorović wrote:Naravno ove stvari su samo dobre ako napadaš nekoga bez dobre PZO, sa pravilnom PZO ovakvi dronovi nemaju šanse.
Nemama
Što imamo?
Link!
Guest- Guest
pa pzomobiu$ wrote:vuksadinare wrote:imamo...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:mi imamo dobar pzo...a i albanci su sad nabavili od svaba pzo sisteme..kog namjeravaju napast ne znam..Hektorović wrote:Naravno ove stvari su samo dobre ako napadaš nekoga bez dobre PZO, sa pravilnom PZO ovakvi dronovi nemaju šanse.
Nemama
Što imamo?
Link!
2015-09-08
A lipo pišem par dana zaredom što treba napraviti a onda ispada koda Srbi imaju malo više mozga i kupuju oružje.
Ako su ovi dronovi 5milijuna $, pa nekoliko hotela u Dubrovniku ljeti kroz pola dana uplati toliko PDVa u državni proračun, neznam šta se čeka
Ako su ovi dronovi 5milijuna $, pa nekoliko hotela u Dubrovniku ljeti kroz pola dana uplati toliko PDVa u državni proračun, neznam šta se čeka
pa jel vidis da kupujemo avione..ne moze sad sve odjedanput..polako..nece rat odmah sutraAssadNaPodmornici wrote:A lipo pišem par dana zaredom što treba napraviti a onda ispada koda Srbi imaju malo više mozga i kupuju oružje.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa pzo
Ništa što imamo ne može oboriti TB2
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
polako..ima kombinacija da uz zrakoplv dobijemo dobar pzo sistem.tu nam nude židi a i francuzi imaju tu kombinaciju.....nece turcin i srbin sutra navaliti....Hektorović wrote:vuksadinare wrote:pa pzo
2015-09-08
Kad ju pogodiš, pilotu nije ništa, kad ga nema. Bezveze.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:polako..ima kombinacija da uz zrakoplv dobijemo dobar pzo sistem.tu nam nude židi a i francuzi imaju tu kombinaciju.....nece turcin i srbin sutra navaliti....Hektorović wrote:vuksadinare wrote:pa pzo
Ama link za te kombinacije...
Guest- Guest
Oni kod tebe proizvodnju, kupis ti nesto od njih...zajednicka
rec...
rec...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
agentima ne odajem vise nistamobiu$ wrote:vuksadinare wrote:polako..ima kombinacija da uz zrakoplv dobijemo dobar pzo sistem.tu nam nude židi a i francuzi imaju tu kombinaciju.....nece turcin i srbin sutra navaliti....Hektorović wrote:vuksadinare wrote:pa pzo
Ama link za te kombinacije...
2015-09-08
Prestao bi Erdo rokat s drovima ako bi dobio par dalekometnih na Istambul.Hektorović wrote:kic wrote:
dronovi su očito sadašnjost, ali puno više budućnost
Ovi turski i nisu neka visoka tehnologija, samo protiv suparnika sa slabom PZO ispadaju dominantni...
Gađaš ih s dalekometnim M270 MLRS pa promašiš...pa di padne.crvenkasti wrote:Kad ju pogodiš, pilotu nije ništa, kad ga nema. Bezveze.
najjači su mi često komentari naših po internetuHektorović wrote:vuksadinare wrote:pa pzo
"dokazali smo im 91 -95 da je bitnije srce nego oružje dokazat ćemo opet"
kao da će sve biti repriza. a 91 upravo jer nismo imali oružja ovi su nam uzeli 1/3 teritorija bez obzira na veliko "srce" i pobili na tisuće ljudi i razorili ogromne količine teritorija. a sa trenutnim demografskim potencijalom, gdje mi se iseljavamo , dok srbija je razvila nešto industrije pa neće se iseliti tako brzo, a neće to biti repriza gdje eventualno neki hrabri vojnik tipa troblom sa Zoljom od par tisuća eura uništi tenk od milijun eura, pa si još i imao šanse, vidimo na primjeru Dronova nemaš šanse.. Srbin može stati u kancelariji, piti kavu, i igrati "igricu" preko ekrana ,a ti sa druge strane skupljaš regrute i momke od 20godina i ovaj ih srbin sa cvikama pretvori u mljeveno meso bez da ga itko ugrozi ili da ovi imaju šanse za boriti se.. brzo bi pao moral takve vojske..
a opet ponavljam. mi smo bogata zemlja. Hrvaska ekonomija ljeti , samo grad dubrovnik kroz hotele što napalate PDVa do podne , zaradi za jedan jebeni dron. mi smo trenutno bogata država, a u odličnim odnosima smo sa svim državama svijeta - turska, rusija, kina, NATO, usa, izrael ,možemo oružja uzeti koliko treba. treba kupovati sada, i netreba na veliko.. eskadrila aviona, nekoliko desetaka dronova, PZO , kopneo oružje, obuku.. pa može i rezervni sastav. kupiš 50 dronova , nemoraš ubiti na plaći sve ljude za svih 50dronova. možeš imati za 10 dronova, ali napraviš regrutaciju obučiš za još 30ak dronova i budu u rezervi. itd. sve se to može izvesti da praktički ne osjetimo, -- jedino neki lupači pečata sa kupljenim diplomama bi dobili malo manju plaću i to je sve.
jer kada izbije sranje, odjedanput skužiš da nemaš saveznika niti prijatelja, da ti je pola država svijeta uvelo sankcije, da ti nitko ne želi prodati oružje, a na crnom tržištu košta kao suho zlato, a za high tech igračke - trebaju mjeseci obuke i takve stvari nećeš dobiti. .
Armenci da im Rusi sada dostave i dronove, i Pantsire, - trebaju nekoliko mjeseci obuke za takve stvari, do tada rat gotov
polako yoda..lotka kaze da je sve na putu...AssadNaPodmornici wrote:najjači su mi često komentari naših po internetuHektorović wrote:vuksadinare wrote:pa pzo
kao da će sve biti repriza. a 91 upravo jer nismo imali oružja ovi su nam uzeli 1/3 teritorija bez obzira na veliko "srce" i pobili na tisuće ljudi i razorili ogromne količine teritorija. a sa trenutnim demografskim potencijalom, gdje mi se iseljavamo , dok srbija je razvila nešto industrije pa neće se iseliti tako brzo, a neće to biti repriza gdje eventualno neki hrabri vojnik tipa troblom sa Zoljom od par tisuća eura uništi tenk od milijun eura, pa si još i imao šanse, vidimo na primjeru Dronova nemaš šanse.. Srbin može stati u kancelariji, piti kavu, i igrati "igricu" preko ekrana ,a ti sa druge strane skupljaš regrute i momke od 20godina i ovaj ih srbin sa cvikama pretvori u mljeveno meso bez da ga itko ugrozi ili da ovi imaju šanse za boriti se.. brzo bi pao moral takve vojske..
a opet ponavljam. mi smo bogata zemlja. Hrvaska ekonomija ljeti , samo grad dubrovnik kroz hotele što napalate PDVa do podne , zaradi za jedan jebeni dron. mi smo trenutno bogata država, a u odličnim odnosima smo sa svim državama svijeta - turska, rusija, kina, NATO, usa, izrael ,možemo oružja uzeti koliko treba. treba kupovati sada, i netreba na veliko.. eskadrila aviona, nekoliko desetaka dronova, PZO , kopneo oružje, obuku.. pa može i rezervni sastav. kupiš 50 dronova , nemoraš ubiti na plaći sve ljude za svih 50dronova. možeš imati za 10 dronova, ali napraviš regrutaciju obučiš za još 30ak dronova i budu u rezervi. itd. sve se to može izvesti da praktički ne osjetimo, -- jedino neki lupači pečata sa kupljenim diplomama bi dobili malo manju plaću i to je sve.
jer kada izbije sranje, odjedanput skužiš da nemaš saveznika niti prijatelja, da ti je pola država svijeta uvelo sankcije, da ti nitko ne želi prodati oružje, a na crnom tržištu košta kao suho zlato, a za high tech igračke - trebaju mjeseci obuke i takve stvari nećeš dobiti. .
Armenci da im Rusi sada dostave i dronove, i Pantsire, - trebaju nekoliko mjeseci obuke za takve stvari, do tada rat gotov
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:najjači su mi često komentari naših po internetuHektorović wrote:vuksadinare wrote:pa pzo
Armenci su mislili kako će biti repriza 91-92, kad su žestoko naprašili Azere. Isto su i Francuzi 1940te računali na 1914tu...
2018-04-10
btw, ovi dronovi nemaju veze sa hr, nego sa bih i kosovom.
kao i aerodrom trebinje
kao i aerodrom trebinje
2018-04-10
sve ima veze...djikan ostaje djikan..ne vjerovati mi ni kad prasence okrece na raznju..Hektorović wrote:btw, ovi dronovi nemaju veze sa hr, nego sa bih i kosovom.
kao i aerodrom trebinje
2015-09-08
neka,
neka ima,
nije to lose za odbranu
od tenkova i sl. oklopnih vozila
deluje vrlo demoralisajuce na agresora.
gadja sa nepristojne distance
turci stoje dobro sa lovom
ulazu dosta kod nas
daleko vise nego kod muslimana
ne mogu da prezale srbiju
jedan deo istanbula zove se beograd
nemam nista protiv ekonomije
sve dok ne pocnu da " savetuju "
nase bosnjake ili siptare.
neka ima,
nije to lose za odbranu
od tenkova i sl. oklopnih vozila
deluje vrlo demoralisajuce na agresora.
gadja sa nepristojne distance
turci stoje dobro sa lovom
ulazu dosta kod nas
daleko vise nego kod muslimana
ne mogu da prezale srbiju
jedan deo istanbula zove se beograd
nemam nista protiv ekonomije
sve dok ne pocnu da " savetuju "
nase bosnjake ili siptare.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
vuksadinare wrote:sve ima veze...djikan ostaje djikan..ne vjerovati mi ni kad prasence okrece na raznju..Hektorović wrote:btw, ovi dronovi nemaju veze sa hr, nego sa bih i kosovom.
kao i aerodrom trebinje
zato ja tebi verujem
jednom ujak uvek ujak :)
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
AssadNaPodmornici wrote:najjači su mi često komentari naših po internetu
kao da će sve biti repriza. a 91
Recimo umjesto da su kupili 12 Su-30, koje niti ne smiju koristiti nad Karabahkom, a do sad su došla samo 4, mogli su doslovno kupiti par stotina ovakvih stvari... i još bi im ostalo za PZO.
2018-04-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbija kupuje oružje od Izraela
» Telekom Srbija kupuje Teljekom Albanija?
» Užas: Srbija kupuje ruske helikoptere
» Srbija kupuje dva Kamova 32 za protupožarnu zaštitu
» srbija mozda kupuje 12 rafala ( fr.mediji )
» Telekom Srbija kupuje Teljekom Albanija?
» Užas: Srbija kupuje ruske helikoptere
» Srbija kupuje dva Kamova 32 za protupožarnu zaštitu
» srbija mozda kupuje 12 rafala ( fr.mediji )
Page 2 of 3