Zatuklo Židova lopatom u Hamburgu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zatuklo Židova lopatom u Hamburgu
Kako god. Meni je samo bitno da postanu teški antiislamisti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
robi od snajperista postao ćifut.Legendovich wrote:RayMabus wrote:Lik je iz Berlina orputova u Hamburg da bi lopatom zatuka Židove u sinagogi.
A u Hamburgu 10% muslimana.
To ono dosta govori o svjesti tih njemačkih nacista i zašto današnja Njemačka ima problem sa svojom ekstremnom desnicom i radikalima.
nemaju svabi mooda napasti islamiste..par tjedana zurik,je islamska kriminalna skupina najavila ubojstva policajaca u jednom svapskom gradu,jerbo su ovi poceli istrazivati trgovinu drogom..
lako sa Židovima..pitom narod,pa mosh kako hoces..no ne i dokle hoces..ovo je bila u pitanju neka drogiran i pijana budala koja se "osokolila" nekom prastarom snimkom Hitje iz WW2
to kaj ti živiš u getu, tvoj problem.
pitao sam te za neke stvari, naravno da nisi odgovorio.
pljuješ po ruci koja te hrani i državi koja ti je omogućila da odeš raditi kao inžinjer lopatar. drugu spremu ionako nisi imao.
na teretu si burze bio, njemačke. koja te pride prekvalificirala.
2014-12-30
sto da seronji ista odgovorim koji sve preokrece...fakat jeste..ja imam posao u svabiji i imam plaću koju posteno zaradjujem..ti NISI DOVOLJNO dobar da bi imao stalan posao,nego svugdje smuljas nesh polovicno i ides dalje..pad iz autoindustrije u prehrambenu??...halo..??..veber wrote:robi od snajperista postao ćifut.Legendovich wrote:RayMabus wrote:Lik je iz Berlina orputova u Hamburg da bi lopatom zatuka Židove u sinagogi.
To ono dosta govori o svjesti tih njemačkih nacista i zašto današnja Njemačka ima problem sa svojom ekstremnom desnicom i radikalima.
nemaju svabi mooda napasti islamiste..par tjedana zurik,je islamska kriminalna skupina najavila ubojstva policajaca u jednom svapskom gradu,jerbo su ovi poceli istrazivati trgovinu drogom..
lako sa Židovima..pitom narod,pa mosh kako hoces..no ne i dokle hoces..ovo je bila u pitanju neka drogiran i pijana budala koja se "osokolila" nekom prastarom snimkom Hitje iz WW2
pljuješ po ruci koja te hrani i državi koja ti je omogućila da odeš raditi kao inžinjer lopatar. drugu spremu ionako nisi imao.
dakle,da sad dojdes u Svabiju,ne bi dobio posao uopce..ja ga imam..to je pametnom dovoljno..ostalo..lizanje rana sto da ti kazem i tjesenje..svoju skolu sam sam platio..ti nemas niti za skolu..
Guest- Guest
'Prema informacijama njemačke novinske agencije Dpa napadač je u džepu nosio papir s kukastim križem.'
Šta će nekome papir s kukastim križem u džepu?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
meni ste tako zanimljivi, par vas likova sa turbo školama.Legendovich wrote:sto da seronji ista odgovorim koji sve preokrece...fakat jeste..ja imam posao u svabiji i imam plaću koju posteno zaradjujem..ti NISI DOVOLJNO dobar da bi imao stalan posao,nego svugdje smuljas nesh polovicno i ides dalje..pad iz autoindustrije u prehrambenu??...halo..??..veber wrote:robi od snajperista postao ćifut.Legendovich wrote:RayMabus wrote:Lik je iz Berlina orputova u Hamburg da bi lopatom zatuka Židove u sinagogi.
dakle,da sad dojdes u Svabiju,ne bi dobio posao uopce..ja ga imam..to je pametnom dovoljno..ostalo..lizanje rana sto da ti kazem i tjesenje..svoju skolu sam sam platio..ti nemas niti za skolu..
koja ti je razina njemačkog i engleskog, inžinjeru?
A,B, C?
nisi ti školu platio već ti je burza platila prekvalifikaciju.
bulazniš o 1600€ kreditima, a hraniš se u aldiju ili kebab fast food.
2014-12-30
T. wrote:'Prema informacijama njemačke novinske agencije Dpa napadač je u džepu nosio papir s kukastim križem.'
Ma smijurija .... za plakati.
Nek im je Alahu ekber do smaka svijeta.
Guest- Guest
Šta malo ne šaraju...Sovak wrote:T. wrote:'Prema informacijama njemačke novinske agencije Dpa napadač je u džepu nosio papir s kukastim križem.'
Nekad mogu pronaći srp i čekić, nekad alahu ekber, nekad kukasti križ...
Možda bi im netko i vjerovao...
2014-04-14
oslićmubarakćecapSovak wrote:T. wrote:'Prema informacijama njemačke novinske agencije Dpa napadač je u džepu nosio papir s kukastim križem.'
oslo
2014-12-30
Inače Nijemac je porijeklom iz Kazahstana.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
veber wrote:oslićmubarakćecapSovak wrote:T. wrote:'Prema informacijama njemačke novinske agencije Dpa napadač je u džepu nosio papir s kukastim križem.'
oslo
Oglumoglukomšiluk.
Guest- Guest
To je na po puta do tibeta...RayMabus wrote:Inače Nijemac je porijeklom iz Kazahstana.
Poluarijevac...
Da je čisti radio bi plin, a ne lopata...
2014-04-14
sportbiliSovak wrote:veber wrote:oslićmubarakćecapSovak wrote:T. wrote:'Prema informacijama njemačke novinske agencije Dpa napadač je u džepu nosio papir s kukastim križem.'
oslo
Oglumoglukomšiluk.
2014-12-30
veber wrote:sportbiliSovak wrote:veber wrote:oslićmubarakćecapSovak wrote:T. wrote:'Prema informacijama njemačke novinske agencije Dpa napadač je u džepu nosio papir s kukastim križem.'
oslo
Oglumoglukomšiluk.
Hi-man.
Guest- Guest
četiri pedera u kostimima.Sovak wrote:veber wrote:sportbiliSovak wrote:veber wrote:oslićmubarakćecapSovak wrote:T. wrote:'Prema informacijama njemačke novinske agencije Dpa napadač je u džepu nosio papir s kukastim križem.'
oslo
Oglumoglukomšiluk.
Hi-man.
nemrem se sjetiti imena.
2014-12-30
bogumi Feberu,Svabo tanko nahrani i ono sto zeni napravi,a jedva doceka Fritzov 18ti let,pa da ga iskika iz hausa...auslandera Svabo nije naranio niti jednog..kad mu i da,to mu je stostruko vec naplatio kroz štojer,tako da...
4. najveci štojer na svijetu Feberu..200000 Svabija od aprila vec odselilo u svicarsku,ovi sa boljom skolom i berufom..slabo Svabija "hrani"..
ostalle "velikodusno" gura u deficitarna zanimanja(citaj:ono sto svabo ne zeli da radi),a uspjeti u drugim branšovima,bez zaledjine i familije,hosh kuratz.. vjerovatno bih i ja kao i ti pobjegao iz svabije,da rodbina nije stala iza menea..iza tebe nije bio nitko,i ti neki kuratz svabo,a rodbina nish-cici krep..haj ti feberu nash tamo otklen si došo..
4. najveci štojer na svijetu Feberu..200000 Svabija od aprila vec odselilo u svicarsku,ovi sa boljom skolom i berufom..slabo Svabija "hrani"..
ostalle "velikodusno" gura u deficitarna zanimanja(citaj:ono sto svabo ne zeli da radi),a uspjeti u drugim branšovima,bez zaledjine i familije,hosh kuratz.. vjerovatno bih i ja kao i ti pobjegao iz svabije,da rodbina nije stala iza menea..iza tebe nije bio nitko,i ti neki kuratz svabo,a rodbina nish-cici krep..haj ti feberu nash tamo otklen si došo..
Guest- Guest
tvoja neukosti je nevjerovatna.
laži urbane legende.
tvoje znanje o oružju proučavaju na west pointu.
majmune, neuk si, niske inteligencije.
daj nam objasni od kuda tvoja erozija s menadžera do završetka na burzi koja te prekvalificirala?
baš nas zanima.
laži urbane legende.
tvoje znanje o oružju proučavaju na west pointu.
majmune, neuk si, niske inteligencije.
daj nam objasni od kuda tvoja erozija s menadžera do završetka na burzi koja te prekvalificirala?
baš nas zanima.
2014-12-30
četiri lika u tajicama i kacigama nisu bdsm ekipaSovak wrote:veber wrote:sportbiliSovak wrote:veber wrote:oslićmubarakćecapSovak wrote:T. wrote:'Prema informacijama njemačke novinske agencije Dpa napadač je u džepu nosio papir s kukastim križem.'
oslo
Oglumoglukomšiluk.
Hi-man.
već power rangersi iz japana
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Evo zašto Jergovića treba zatuć lopatom
» Izbori u Hamburgu
» Napad u Hamburgu