Trump ima koronu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Trump ima koronu
Sa 70 i nešto godina, plus onako malo deblji on spada u rizičnu skupinu, gdje postoji nekoliko % šanse da ga đava odnese. Valjda će biti OK
Možda prođe bez simptoma a možda ga đava odnese na drugi svijet, vidit ćemo
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Trump ima koronu
šteta.
nece njemu nista biti, ali steta za kampanju izuzev oko to nekako ne okrene u svoju korist
nece njemu nista biti, ali steta za kampanju izuzev oko to nekako ne okrene u svoju korist
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sreća njegova, ne pije, ne puši, dosta radi, vjerojatno se zdravo hrani unatoč debljini, ova bolest statistički baš ubija njegovo godište ali i dalje je puno veća šansa da će proći dobro ali ovo je već statistička opasnost
AssadNaPodmornici wrote:Sa 70 i nešto godina, plus onako malo deblji on spada u rizičnu skupinu, gdje postoji nekoliko % šanse da ga đava odnese. Valjda će biti OK
trump je zdrav ko konj, u životu nije pušio ni pio, nema komorbiditeta osim možda par kila viška ali i to je pitanje kad ti je sedam banki što je višak. Vjerojatno će proć bez respiratora i hospitalizacije.
s druge strane, biden izgleda ko nekog kog bi jača prehlada odnijela bogu na istinu
ništ ne znači marc....i moj frend (56) je isto takav biomarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Sa 70 i nešto godina, plus onako malo deblji on spada u rizičnu skupinu, gdje postoji nekoliko % šanse da ga đava odnese. Valjda će biti OK
trump je zdrav ko konj, u životu nije pušio ni pio, nema komorbiditeta osim možda par kila viška ali i to je pitanje kad ti je sedam banki što je višak. Vjerojatno će proć bez respiratora i hospitalizacije.
od jučer navečer je pokojni
Noor wrote:ništ ne znači marc....i moj frend (56) je isto takav biomarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Sa 70 i nešto godina, plus onako malo deblji on spada u rizičnu skupinu, gdje postoji nekoliko % šanse da ga đava odnese. Valjda će biti OK
čuo sam za takve slučajeve... ali su srećom dosta rijetki. Zato kažem "vjerojatno"
žao mi je čut za frenda... neko blizak?
a godinama se znamo i druzimo, nekad vise, nekad manjemarcellus wrote:Noor wrote:ništ ne znači marc....i moj frend (56) je isto takav biomarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Sa 70 i nešto godina, plus onako malo deblji on spada u rizičnu skupinu, gdje postoji nekoliko % šanse da ga đava odnese. Valjda će biti OK
čuo sam za takve slučajeve... ali su srećom dosta rijetki. Zato kažem "vjerojatno"
žao mi je čut za frenda... neko blizak?
moto milje
a da usput vidio sam ono u križevcima ljetos na jubitu, imaš ti dobre živce
nije to ništ, mislim na stazi, cesta mene ubija ..uhmarcellus wrote:a da usput vidio sam ono u križevcima ljetos na jubitu, imaš ti dobre živce
"Najveća navala na "čudesne lijekove" bila je nakon Trumpove tiskovne konferencije 24. travnja kada je naglas razmišljao o ubrizgavanju dezinficijensa u krv kao lijeku za koronavirus. Slično se dogodilo kada je promovirao nedokazano liječenje hidroksiklorokinom."
https://www.index.hr/vijesti/clanak/znanstvenici-dokazali-trump-je-najveci-pokretac-lazi-o-koroni/2218590.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/znanstvenici-dokazali-trump-je-najveci-pokretac-lazi-o-koroni/2218590.aspx
da, ceste su pune idiJotaNoor wrote:nije to ništ, mislim na stazi, cesta mene ubija ..uhmarcellus wrote:a da usput vidio sam ono u križevcima ljetos na jubitu, imaš ti dobre živce
ono dođe ti da okreneš na ručnoj, presretneš ga, izvučeš iz auta i umlatiš lopatom iz gepeka
Noor wrote:"Najveća navala na "čudesne lijekove" bila je nakon Trumpove tiskovne konferencije 24. travnja kada je naglas razmišljao o ubrizgavanju dezinficijensa u krv kao lijeku za koronavirus. Slično se dogodilo kada je promovirao nedokazano liječenje hidroksiklorokinom."
koje dno od novinarstva
Sve to baš i nema neke veze.AssadNaPodmornici wrote:Sreća njegova, ne pije, ne puši, dosta radi, vjerojatno se zdravo hrani unatoč debljini, ova bolest statistički baš ubija njegovo godište ali i dalje je puno veća šansa da će proći dobro ali ovo je već statistička opasnost
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
medijske laži sve, ono je rekao sarkastično
hidrokisklorkin pomaže dokazano, i to su medijske laži, znanstveni rad koji je "dokazao da hidrotaj kurac" ne pomaže, je povučen jer je fake znanstveni rad, a mediji i dalje guraju propagandu. mediji su dno i zlo.
treba ih *****
hidrokisklorkin pomaže dokazano, i to su medijske laži, znanstveni rad koji je "dokazao da hidrotaj kurac" ne pomaže, je povučen jer je fake znanstveni rad, a mediji i dalje guraju propagandu. mediji su dno i zlo.
treba ih *****
ima, ne znam točno za debljinu, ali godine su negativna varijabla.dzango wrote:Sve to baš i nema neke veze.AssadNaPodmornici wrote:Sreća njegova, ne pije, ne puši, dosta radi, vjerojatno se zdravo hrani unatoč debljini, ova bolest statistički baš ubija njegovo godište ali i dalje je puno veća šansa da će proći dobro ali ovo je već statistička opasnost
naravno i dalje je puno veća vjerojatnost da će preživjeti pa čak da će imati blage ili nikakve simptome, e ali sa 70 i koju godinu on je u opasnosti
2018-06-14
Alkohol, duvan i način ishrane nemaju nikakav uticaj. Možeš biti zdrav kao konj i da te sjebe za tri dana. U suštini niko nema pojma od čega zavisi.AssadNaPodmornici wrote:ima, ne znam točno za debljinu, ali godine su negativna varijabla.dzango wrote:Sve to baš i nema neke veze.AssadNaPodmornici wrote:Sreća njegova, ne pije, ne puši, dosta radi, vjerojatno se zdravo hrani unatoč debljini, ova bolest statistički baš ubija njegovo godište ali i dalje je puno veća šansa da će proći dobro ali ovo je već statistička opasnost
naravno i dalje je puno veća vjerojatnost da će preživjeti pa čak da će imati blage ili nikakve simptome, e ali sa 70 i koju godinu on je u opasnosti
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ima i te kako sve.dzango wrote:Alkohol, duvan i način ishrane nemaju nikakav uticaj. Možeš biti zdrav kao konj i da te sjebe za tri dana. U suštini niko nema pojma od čega zavisi.AssadNaPodmornici wrote:ima, ne znam točno za debljinu, ali godine su negativna varijabla.dzango wrote:Sve to baš i nema neke veze.AssadNaPodmornici wrote:Sreća njegova, ne pije, ne puši, dosta radi, vjerojatno se zdravo hrani unatoč debljini, ova bolest statistički baš ubija njegovo godište ali i dalje je puno veća šansa da će proći dobro ali ovo je već statistička opasnost
u znanosti je važna statistika.
naravno da imaš primjera gdje zdrava osoba od 25godina , sportaš umre od korone, a osoba od 80godina koja puši, pije, preživi bez simptoma.
međutim na velikim brojevima to su anomalije.
zna se koji faktori povećavaju rizik. godine, ako imaš druge bolesti, debljina, dijabetis, šećer itd.. od svega toga Trump ima "samo godine", a debljina ovisi malo je jači ali ne toliko..
2018-06-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Perica Stošić 9.3.2020. "Recept za katastrofu:Koronavirus se širi SAD-om, a Trump negira opasnost" danas "Sve više znanstvenika upozorava na pretjeranu reakciju na koronu"
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Bujanec ima koronu
» Plenki ima koronu
» Biden ima koronu
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Bujanec ima koronu
» Plenki ima koronu
» Biden ima koronu
Page 1 of 2