Ispred kuće bake Kate se dogodilo dvostruko ubojstvo migranata
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ispred kuće bake Kate se dogodilo dvostruko ubojstvo migranata
nema hrvatskog sela žegar kod bihaća vec...Zavalje,Međudražje,Vučjak,Veliki i Mali Skočaj...žegar je skoro pa dio bihca koji kilometar daljejastreb wrote:Nemate pojma. Žegarsko Polje je kod Bihaća,a tu su i navedena hrvatska sela Žegar,Zavalje i Vedro Polje.vuksadinare wrote:ma budala...sav se usalto u krajinske prcijeNoor wrote:Žegarsko polje je kod Obrovca, na Zrmanji...i kakve veze to ima s Bosnom?jastreb wrote:Žegarsko Polje,to je u stvari ličko selo,koje je ne znam iz koga razloga,zajedno sa još par hrvatskih sela u tom kraju priključeno Bosni.
Inače se seljaci od davnina smatraju kao Ličani,a ne kao Bosanci.
A u članku o migrantima se radi o selu Žegar, selo kod Bihaća
Al jbg, kad general smatra da je link na vijest čista glupost
Kakva Zrmanja,kakav Obrovac??? Ja znam za Žegar kod Obrovca. Ali ovdje je riječ o drugom Žegaru i drugom Žegarskom Polju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da,da...sad kad si proguglao malo. Do sad ste bili u Bukovici.vuksadinare wrote:nema hrvatskog sela žegar kod bihaća vec...Zavalje,Međudražje,Vučjak,Veliki i Mali Skočaj...žegar je skoro pa dio bihca koji kilometar daljejastreb wrote:Nemate pojma. Žegarsko Polje je kod Bihaća,a tu su i navedena hrvatska sela Žegar,Zavalje i Vedro Polje.vuksadinare wrote:ma budala...sav se usalto u krajinske prcijeNoor wrote:Žegarsko polje je kod Obrovca, na Zrmanji...i kakve veze to ima s Bosnom?jastreb wrote:Žegarsko Polje,to je u stvari ličko selo,koje je ne znam iz koga razloga,zajedno sa još par hrvatskih sela u tom kraju priključeno Bosni.
Kakva Zrmanja,kakav Obrovac??? Ja znam za Žegar kod Obrovca. Ali ovdje je riječ o drugom Žegaru i drugom Žegarskom Polju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nisam proguglao nego mi je bivsi kolega s aposla hrvat iz Zavalja pa znam...jastreb wrote:Da,da...sad kad si proguglao malo. Do sad ste bili u Bukovici.vuksadinare wrote:nema hrvatskog sela žegar kod bihaća vec...Zavalje,Međudražje,Vučjak,Veliki i Mali Skočaj...žegar je skoro pa dio bihca koji kilometar daljejastreb wrote:Nemate pojma. Žegarsko Polje je kod Bihaća,a tu su i navedena hrvatska sela Žegar,Zavalje i Vedro Polje.vuksadinare wrote:ma budala...sav se usalto u krajinske prcijeNoor wrote:Žegarsko polje je kod Obrovca, na Zrmanji...i kakve veze to ima s Bosnom?jastreb wrote:Žegarsko Polje,to je u stvari ličko selo,koje je ne znam iz koga razloga,zajedno sa još par hrvatskih sela u tom kraju priključeno Bosni.
2015-09-08
Iz Zavalja je bila najbolja sljivovica u tom kraju..a i ja sam je pio jer mi je ovaj kolega slavko znao donjeti tu rakiju na posao...vrhunska...
2015-09-08
Pa jasno. Nema bolje rakije od rakije iz Like.vuksadinare wrote:Iz Zavalja je bila najbolja sljivovica u tom kraju..a i ja sam je pio jer mi je ovaj kolega slavko znao donjeti tu rakiju na posao...vrhunska...
2014-04-22
jastreb wrote:Bravo,Longi.RayMabus wrote:Pa u suštini jest priključeno nakon drugog svjetskog rata.
i gdje je tu Žegar i Žegarsko polje?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pozar-u-napustenom-objektu-kombitexa-u-bihacu-u-kojem-se-okupljaju-migranti/201002109
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Noor wrote:jastreb wrote:Bravo,Longi.RayMabus wrote:Pa u suštini jest priključeno nakon drugog svjetskog rata.
2014-04-22
ma ne pitam geografski gdje je, nego na ovom anketnom listiću, gdje se poziva stanovništvo da se izjasni za vraćanje navedenih mjesta u sastav RH?jastreb wrote:Noor wrote:jastreb wrote:Bravo,Longi.RayMabus wrote:Pa u suštini jest priključeno nakon drugog svjetskog rata.
nema Žegara..njega greškom zaboraviše ili je tako malen da spada u neko drugo mjesto
mada, gle, ima čak 2 fakulteta, pedagoški i biotehnički :)
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Uhićen 30-godišnjak osumnjičen za dvostruko ubojstvo u Slavonskom Brodu
» Kaos ispred Bijele Kuće, LA-u, Philadelphiji,...
» Trubači su već ispred Kebine kuće, Severinina svadba počinje!
» Kip Karla Marxa krasit će trg ispred njegove rodne kuće u Trieru
» Bihaćka policija u dvije kuće pronašla blizu 300 migranata
» Kaos ispred Bijele Kuće, LA-u, Philadelphiji,...
» Trubači su već ispred Kebine kuće, Severinina svadba počinje!
» Kip Karla Marxa krasit će trg ispred njegove rodne kuće u Trieru
» Bihaćka policija u dvije kuće pronašla blizu 300 migranata
Page 2 of 2