hrvatska lobira za ukidanje suda za OVK
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: hrvatska lobira za ukidanje suda za OVK
...a sto ce odgovoriti?...tako mi u krviRingo10 wrote:Ne, ne ...hocu da mi oni odgovore zasto toliko lazu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eto, i tre ti ga je citirao.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
evo...suljo kaze jucer da ce odrzati velike vojne vjezbe jer oni ka'k ti 'neutralni'...a svaki put vojne vjezbe su sve blize granicama bosne,hrvatske,kosova....mi ih strasno podcjenjujemo kao citam po komentarima ne samo ovdje...a svaki ce psiholog i psihic reci da luađke nikad ne smijes podcijeniti ma koliko ti sad mogao sa njima na kraj...ali oni su uvijek spremni neku pizdariju napraviti samo da kako velis mitomane,lazu i od toga politicki zive...kaya wrote:Ringo10 wrote:Ne, ne ...hocu da mi oni odgovore zasto toliko lazu
Laž je glavni alat preko kojeg srpski narod pokušava opravdati sve zločinačke radnje koje je činio kako ne bi prihvatio gole činjenice. "Laž je srpski državni interes" kaže Ćosić, otac im nacije.
Cijela povijest im je laž i iskrivljene činjenice. Lažu da bi sakrili zločine, prikrili bijedu, motivirali narod za agresiju preko toga da ih uvjere da su negdje ugroženi, da je to njihovo i tako.
Navedeni ti ne mogu odgovoriti jer uće cijeli život tu " povijest". I misle da je to istina.
2015-09-08
Ma opet laž. Obmanjuje ih da su neka sila , obmanjuje ih da su neutralni a ne smiju prdnuti. Vojna vježba je u svrhu obmane naroda.vuksadinare wrote:evo...suljo kaze jucer da ce odrzati velike vojne vjezbe jer oni ka'k ti 'neutralni'...a svaki put vojne vjezbe su sve blize granicama bosne,hrvatske,kosova....mi ih strasno podcjenjujemo kao citam po komentarima ne samo ovdje...a svaki ce psiholog i psihic reci da luađke nikad ne smijes podcijeniti ma koliko ti sad mogao sa njima na kraj...ali oni su uvijek spremni neku pizdariju napraviti samo da kako velis mitomane,lazu i od toga politicki zive...kaya wrote:Ringo10 wrote:Ne, ne ...hocu da mi oni odgovore zasto toliko lazu
Laž je glavni alat preko kojeg srpski narod pokušava opravdati sve zločinačke radnje koje je činio kako ne bi prihvatio gole činjenice. "Laž je srpski državni interes" kaže Ćosić, otac im nacije.
Cijela povijest im je laž i iskrivljene činjenice. Lažu da bi sakrili zločine, prikrili bijedu, motivirali narod za agresiju preko toga da ih uvjere da su negdje ugroženi, da je to njihovo i tako.
Navedeni ti ne mogu odgovoriti jer uće cijeli život tu " povijest". I misle da je to istina.
Pa temeljni nacionalni mit kosovska bitka im je laž. Uvjerili su ih da su oni pobjedili turke. A u bitci je bila koalicija europskih naroda, i hrvata protiv turaka.
A dio njih je bio na turskoj strani, delije .
Jbg..nije ih za kriviti, na tome su od rođenja..
2015-08-15
ma ne obazirem se ja vise na njihove lazi to je vec tradicija..mene zanima kad ce reci istinu...meni je cak simpaticno i kad izgube uvijek nađu nesto i ispadnu 'pobjednici'...a drugi makar pobjedili 'potuceni do nogu'....kaya wrote:Ma opet laž. Obmanjuje ih da su neka sila , obmanjuje ih da su neutralni a ne smiju prdnuti. Vojna vježba je u svrhu obmane naroda.vuksadinare wrote:evo...suljo kaze jucer da ce odrzati velike vojne vjezbe jer oni ka'k ti 'neutralni'...a svaki put vojne vjezbe su sve blize granicama bosne,hrvatske,kosova....mi ih strasno podcjenjujemo kao citam po komentarima ne samo ovdje...a svaki ce psiholog i psihic reci da luađke nikad ne smijes podcijeniti ma koliko ti sad mogao sa njima na kraj...ali oni su uvijek spremni neku pizdariju napraviti samo da kako velis mitomane,lazu i od toga politicki zive...kaya wrote:Ringo10 wrote:Ne, ne ...hocu da mi oni odgovore zasto toliko lazu
Pa temeljni nacionalni mit kosovska bitka im je laž. Uvjerili su ih da su oni pobjedili turke. A u bitci je bila koalicija europskih naroda, i hrvata protiv turaka.
A dio njih je bio na turskoj strani, delije .
Jbg..nije ih za kriviti, na tome su od rođenja..
2015-09-08
zašto moji hrvati lažu da su im lažovi srbi najveći problem
hrvati su lažni hrvati i jedini problem hrvatskoj ,,,,,,
hrvati su socijalistička žgadija nedostojna hrvatske domovine
hrvati su lažni hrvati i jedini problem hrvatskoj ,,,,,,
hrvati su socijalistička žgadija nedostojna hrvatske domovine
Guest- Guest
Pa i meni je simpatično .vuksadinare wrote:
ma ne obazirem se ja vise na njihove lazi to je vec tradicija..mene zanima kad ce reci istinu...meni je cak simpaticno i kad izgube uvijek nađu nesto i ispadnu 'pobjednici'...a drugi makar pobjedili 'potuceni do nogu'....
A nikad neće reći istinu kada misle da je istina to što oni govore.
Pa ljudi su pobjedili nato pakt 90 ih .
Izveli su ih navodno na cestu, davali udarne vijesti o pobjedi na radiju, da proslave pobjedu nad nato na ulici ( kada su potpisali predaju i nato prekinuo sa operacijama). Pričao mi jedan dečko s juga srbije.
2015-08-15
...plus sto mi je veci problem sto neki nasi luftiguzi padaju na te njihove price ne ovi danas nego takvih je bilo i u jugi....ne znam...zbog cega puse njihove lazi i mitovi..valjda upanu u takvu atmosferu..ica i pica i pevaljki..pa misle da ih ovi šljive...uglavnom osobe koje takve kao takve poznajem ili poznavao sam jebe nekikompleks...tipa da nisu cjenjeni u svom dvoristu...imaju neki feler..pa odu neku srecu trazit u drugom dvoristu a ak susjed ima neke lose misli prema dvoristu iz kojeg je ovaj dosao eto prilike d aovog iskoristi protivu svojih...nađe mu brzo mane i uvjeri ga kako su mu oni najbolji prijatelji ma sta prijatelji...braca
2015-09-08
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvatska oprez!Marie Le Pen lobira za Veliku Srbiju
» Orban lobira za desničare na eu izborima
» Jeremić lobira po Zapadu:Samo ja mogu da spasim Srbiju od Rusa!
» Dodik: Visoki predstanik Inzko lobira protiv HDZ-a među Mostarskim Srbima
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Orban lobira za desničare na eu izborima
» Jeremić lobira po Zapadu:Samo ja mogu da spasim Srbiju od Rusa!
» Dodik: Visoki predstanik Inzko lobira protiv HDZ-a među Mostarskim Srbima
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
Page 8 of 8