za pokolj u kaliforniji krive su puške
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: za pokolj u kaliforniji krive su puške
Dok god narod ISIS-a ne bude ima samostalnu suverenu državu koju svi priznaju i uvažavaju, ljudi će biti nezadovoljni i ogorčeni i ovakve stvari će se dešavati.
Trebamo nekako postići da ih što više država prizna. Možda da ih najprije primimo u UNESCO i tako ih prisilimo?
Trebamo nekako postići da ih što više država prizna. Možda da ih najprije primimo u UNESCO i tako ih prisilimo?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
OČI U OČI SA ZLOM Cela Amerika je bez daha gledala ono što su Stefan i Danilo JEDVA PREŽIVELI
Irena Aćić | 05. 12. 2015. - 10:04h | Komentara: 31
SAN BERNARDINO - Nikada nismo bili toliko uplašeni. Mislili smo da će se napadači dići u vazduh i sve nas pobiti - kažu za „Blic“ vozači kamiona Danilo Tošić (24) i Stefan Đorđević (24) iz Niša, koji rade u Americi.
NJIHOV KAMION POSLUŽIO POLICIJI KAO ZAKLON: Razmena vatre policajaca sa Sajedom Farukom i Tašfin Malik
Oni su se našli usred razmene vatre između policije i para koji je usmrtio 14 ljudi. Kada su čuli da će sledeću turu voziti za San Bernardino, Danilo i Stefan su se šalili da će usput uhvatiti ubice o kojima su tog jutra slušali na vestima.
Nisu ni sanjali da će se nekoliko sati kasnije zaista naći u blizini Sajeda Faruka i Tašfin Malik, za kojima je policija u tom trenutku i dalje tragala, nakon masakra u Regionalnom centru za osobe sa invaliditetom.
Stefan Đorđević
- Stali smo na raskrsnici blizu mesta gde je trebalo da izvršimo dostavu. Ulice su bile puste. Odjednom, uleteli su nam policajci koji su nas izveli napolje i rekli da se sakrijemo iza kabine - pričaju Danilo i Stefan.
Više od 100 policajaca steglo je obruč oko napadača. Kada su uočili ubice, policajci su zapucali na njih, sve vreme se krijući iza kamiona dvojice Nišlija.
- Pet minuta smo proveli usred razmene vatre, dok nam policajci nisu naredili da otpužemo do žbunja. Stalno su nas pitali da li smo upucani. Nismo videli napadače, ali smo sve vreme čuli metke - sećaju se momci.
Danilo Tošić
Potom su pobegli u prodavnicu.
- Prvo smo otpuzali do nekog lokala i molili za pomoć, ali gazda nije hteo da nas pusti jer je mislio da smo mi teroristi. Zatim smo ušli u lokal pored, gde su nam dali šećer i vodu da dođemo sebi - pričaju Danilo i Stefan, koji su po kamion mogli da odu tek posle pet sati.
Njihov prijatelj Miloš Milivojević (25) prva je osoba koju su pozvali nakon pucnjave.
- Rekli su mi da su videli pripadnike CIA, FBI i specijalnih jedinica sa puškama i ručnim topom. Sva sreća da su prošli bez povreda - kaže Miloš za “Blic”.
Irena Aćić | 05. 12. 2015. - 10:04h | Komentara: 31
SAN BERNARDINO - Nikada nismo bili toliko uplašeni. Mislili smo da će se napadači dići u vazduh i sve nas pobiti - kažu za „Blic“ vozači kamiona Danilo Tošić (24) i Stefan Đorđević (24) iz Niša, koji rade u Americi.
NJIHOV KAMION POSLUŽIO POLICIJI KAO ZAKLON: Razmena vatre policajaca sa Sajedom Farukom i Tašfin Malik
Pročitajte još
|
Nisu ni sanjali da će se nekoliko sati kasnije zaista naći u blizini Sajeda Faruka i Tašfin Malik, za kojima je policija u tom trenutku i dalje tragala, nakon masakra u Regionalnom centru za osobe sa invaliditetom.
Stefan Đorđević
- Stali smo na raskrsnici blizu mesta gde je trebalo da izvršimo dostavu. Ulice su bile puste. Odjednom, uleteli su nam policajci koji su nas izveli napolje i rekli da se sakrijemo iza kabine - pričaju Danilo i Stefan.
Više od 100 policajaca steglo je obruč oko napadača. Kada su uočili ubice, policajci su zapucali na njih, sve vreme se krijući iza kamiona dvojice Nišlija.
- Pet minuta smo proveli usred razmene vatre, dok nam policajci nisu naredili da otpužemo do žbunja. Stalno su nas pitali da li smo upucani. Nismo videli napadače, ali smo sve vreme čuli metke - sećaju se momci.
Danilo Tošić
Potom su pobegli u prodavnicu.
- Prvo smo otpuzali do nekog lokala i molili za pomoć, ali gazda nije hteo da nas pusti jer je mislio da smo mi teroristi. Zatim smo ušli u lokal pored, gde su nam dali šećer i vodu da dođemo sebi - pričaju Danilo i Stefan, koji su po kamion mogli da odu tek posle pet sati.
Njihov prijatelj Miloš Milivojević (25) prva je osoba koju su pozvali nakon pucnjave.
- Rekli su mi da su videli pripadnike CIA, FBI i specijalnih jedinica sa puškama i ručnim topom. Sva sreća da su prošli bez povreda - kaže Miloš za “Blic”.
Guest- Guest
Najveći odjek u svijetu bio bi kad bismo Srbiju prisilili da nek prizna ISIS.
Da im obećamo da ćemo im možda 2016. otvoriti još jedno poglavlje?
Nek vide nas. Mi smo to još odavno, i vidi nas sad, gdje smo već:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/rh-priznala-sirijsku-oporbu-kao-legitimnog-predstavnika-naroda-499500
http://www.vecernji.hr/hrvatska/rh-priznala-sirijsku-oporbu-kao-legitimnog-predstavnika-naroda-499500
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Najveći odjek u svijetu bio bi kad bismo Srbiju prisilili da nek prizna ISIS.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Igrali na sigurnoabraham wrote:Da, Dodao bih da su napali centar za hendikepirane ljude?????? Zasto??? Frustracija sa posla ili sto je znao da nitko nije naoruzan????
2014-04-15
Da mi netko da 100 eura, ja bih odmah glasovao da ISIS prime u UNESCO. Jebešsve, treba vraćat kredite.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Da mi netko da 100 eura, ja bih odmah glasovao da ISIS prime u UNESCO. Jebešsve, treba vraćat kredite.
ma ja bi ih uzeo i badava, pa se možda njihov izaslanik tamo raznese sred njujorka
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Reći da su muslimani teroristi je uvreda za muslimane.
Reći da nisu je uvreda za zdravu pamet.
Reći da nisu je uvreda za zdravu pamet.
Mislim da sam pročitao da je i on tu radio.
Inače FBI još uvijek ne potvrdjuje da je riječ
o islamoteroristima. wrf
-----------------------------
ISIS: California Attackers Were Our Followers;
U.S. Sources: No Evidence They Even Knew Them
read more: http://www.haaretz.com/world-news/1.690159
Inače FBI još uvijek ne potvrdjuje da je riječ
o islamoteroristima. wrf
-----------------------------
ISIS: California Attackers Were Our Followers;
U.S. Sources: No Evidence They Even Knew Them
read more: http://www.haaretz.com/world-news/1.690159
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ne moze Sultan na svoje pa da ga yebes, kamo srece da je kakav bijelac ubio crnca bilo bi to puno jednostavnije a ni puske tada ne bi bile krive.
omni-
2014-04-12
Respect. Bijelci su rasisti a muslima miroljubivi. Tocka.omni wrote:Ne moze Sultan na svoje pa da ga yebes, kamo srece da je kakav bijelac ubio crnca bilo bi to puno jednostavnije a ni puske tada ne bi bile krive.
abraham-
2014-04-14
http://www.dnevno.hr/planet-x/nova-teorija-zavjere-ili-masakr-u-san-bernardinu-nije-se-dogodio-novinar-priznao-pred-kamerama-video-866292 Kao sto sam i rekao.Cia sve izorganizirala, statisti, i bijeli policajci koji su upucali jadne ljudi na pravdi Boga. Prokleta cia i bijelci. Islamofobija na kub. Muhahahahahahahhaaa Loso na aparatima....
2014-04-14
One bombe su sigurno bile za božićnu jelku namjenjene.
Ribicija.
2014-04-14
Čuj,tom se konceptu priklonio i onaj naš.abraham wrote:http://www.dnevno.hr/planet-x/nova-teorija-zavjere-ili-masakr-u-san-bernardinu-nije-se-dogodio-novinar-priznao-pred-kamerama-video-866292 Kao sto sam i rekao.Cia sve izorganizirala, statisti, i bijeli policajci koji su upucali jadne ljudi na pravdi Boga. Prokleta cia i bijelci. Islamofobija na kub. Muhahahahahahahhaaa Loso na aparatima....
Lošo.
Potpuno je pomanita.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Teorije urote samo jer je jedan novinarčić reka " acters",
iako se ta riječ koristi stalno a kodnas takodjer - akteri -
se nazivaju sudionici nekog dogadjaja.
iako se ta riječ koristi stalno a kodnas takodjer - akteri -
se nazivaju sudionici nekog dogadjaja.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20