Biden vs Trump
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Biden vs Trump
jebeš manđu, roštilj je zakon.Stanojko wrote:Ne mogu. U subotu primam goste za rodjos koji je prosao. Zena pravi "mandzu" (makedonsko jelo, valjda od italijanskog mandjare ), za promenu...veber wrote:dođi u subotu na roštilj.Stanojko wrote:Ti si kolosalno glup decko...
možemo i hobu po srpski, zakaj ne?
2014-12-30
veber wrote:bivša se srami, mislio sam kod nje. tebi i treu blizu, djeca bi mogla landrat. ali ova se srami. ne znam nikog.marcellus wrote:veber wrote:dođi u subotu na roštilj.Stanojko wrote:Ti si kolosalno glup decko...
za kad si dogovoril?
kaj je marc nikog?
načelno subota ili nedjelja. kako god vama paše. možda subota bolje jer vi radite, da se odmorite
pa kod trea smo trebali jebote. On je zval
pa ne znaš tko pije tko plaća.marcellus wrote:veber wrote:bivša se srami, mislio sam kod nje. tebi i treu blizu, djeca bi mogla landrat. ali ova se srami. ne znam nikog.marcellus wrote:veber wrote:dođi u subotu na roštilj.Stanojko wrote:Ti si kolosalno glup decko...
za kad si dogovoril?
kaj je marc nikog?
načelno subota ili nedjelja. kako god vama paše. možda subota bolje jer vi radite, da se odmorite
ja sam predložio kod ex zbog prostora. ako djeca žele pridjemat. nije problem kod trea.
očito moram sve sam organizirat. ti bi u samobor kod moje punice otišao i pitao ju di je roštilj.
2014-12-30
veber wrote:dođi u subotu na roštilj.Stanojko wrote:Ti si kolosalno glup decko...
Opa, roštilj!
Stanojko vrijedi ko 3 ustaše!
Vjerojatno može i pojesti 3 puta više nego tre.
Ispeci ti toga dosta.
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:pa ne znaš tko pije tko plaća.marcellus wrote:veber wrote:bivša se srami, mislio sam kod nje. tebi i treu blizu, djeca bi mogla landrat. ali ova se srami. ne znam nikog.marcellus wrote:veber wrote:dođi u subotu na roštilj.Stanojko wrote:Ti si kolosalno glup decko...
za kad si dogovoril?
kaj je marc nikog?
ja sam predložio kod ex zbog prostora. ako djeca žele pridjemat. nije problem kod trea.
očito moram sve sam organizirat. ti bi u samobor kod moje punice otišao i pitao ju di je roštilj.
jebem te tulavog
ovak nađemo se kod trea, javim ti vreme.
2014-04-16
crvenkasti wrote:veber wrote:dođi u subotu na roštilj.Stanojko wrote:Ti si kolosalno glup decko...
Opa, roštilj!
Stanojko vrijedi ko 3 ustaše!
Vjerojatno može i pojesti 3 puta više nego tre.
Ispeci ti toga dosta.
jedi sendvič i ćuti
jebem te nepodojenog.marcellus wrote:veber wrote:pa ne znaš tko pije tko plaća.marcellus wrote:veber wrote:bivša se srami, mislio sam kod nje. tebi i treu blizu, djeca bi mogla landrat. ali ova se srami. ne znam nikog.marcellus wrote:veber wrote:dođi u subotu na roštilj.Stanojko wrote:Ti si kolosalno glup decko...
za kad si dogovoril?
kaj je marc nikog?
jebem te tulavog
ovak nađemo se kod trea, javim ti vreme.
ja bum dofural vino. imam i neke roštiljke.
uzet ću neku piletinu ako ex i mala nalete. ako i ne nalete ostavim tamo auto pa prenoćim.
mogli bi belu bacit?
2014-12-30
može bela. Pa rekal sam ti jučer da se s treom dogovoriš za vreme, točno, a ti se dogovoriš da bu kod tvoje bivše. Alo. Bum ja zval trea
Treba vratina, ćevapi, pljeske, ima moja mesarica dobre jedino kaj vara na vagi jebem joj mater, zemem još kod nje kajzerflajš, žene nek naprave neku šalšu i zelenjavu i to je to
ja vino, picek i napravim lebac.marcellus wrote:Treba vratina, ćevapi, pljeske, ima moja mesarica dobre jedino kaj vara na vagi jebem joj mater, zemem još kod nje kajzerflajš, žene nek naprave neku šalšu i zelenjavu i to je to
ti ne jedeš lebac, možeš pasti šimšire okolo.
2014-12-30
pizzon wrote:svi rusofili i neprijatelji
srba, od berlina do sangaja
zele pobedu baidena.
to se zna da je tako.
srbiji trebs jos 4 godine
godine da stabilizuje odnose
sa saveznicima posle cega
moze da pobedi i miki maus.
mogu da zamislim ekspoloziju
radisti kod nemaca, rusa, kineza,
siptara, hrvata i bosnjaka ako
pobedi baiden.
svako tu ima svoju matematiku.
pa besmisleni rat sa nato
paktom i jeste monstruozni
plan da srbi naprave trajni
odklon od zapada.
da li neko zna sta to "slobo "
nije hteo da overi i spreci
sukob. to niko tacno ne zna.
ali se tacno zna da to nije
bila predaja kosova.
od 99. do 2008 imali smo
dovoljno vremena da se uskladimo
sa realnim, ali nismo.
djindjic je ubijen od strane
laznih ptriota, zna se kome je smetao. nakon toga glumili
smo ludilo.
Vi glumite ludilo još od 1903. kad ste roknuli Obrenovića rod.
Guest- Guest
marcellus wrote:Treba vratina, ćevapi, pljeske, ima moja mesarica dobre jedino kaj vara na vagi jebem joj mater, zemem još kod nje kajzerflajš, žene nek naprave neku šalšu i zelenjavu i to je to
Išli bi vi meni na luk i vodu kolike trbuhe i cice imate. Kak babe ste.
Guest- Guest
Sovak wrote:marcellus wrote:Treba vratina, ćevapi, pljeske, ima moja mesarica dobre jedino kaj vara na vagi jebem joj mater, zemem još kod nje kajzerflajš, žene nek naprave neku šalšu i zelenjavu i to je to
kakav trbuh, nemam ni sto kila. A dok žena ima veće sise od mene to me ne brine, nisam ja peđa grbin
veber wrote:ja vino, picek i napravim lebac.marcellus wrote:Treba vratina, ćevapi, pljeske, ima moja mesarica dobre jedino kaj vara na vagi jebem joj mater, zemem još kod nje kajzerflajš, žene nek naprave neku šalšu i zelenjavu i to je to
ti ne jedeš lebac, možeš pasti šimšire okolo.
ok dofuraj vinčinu nemoj neki kiseliš.
graševina, za gemište. Iz dućana, ne neke domaće pizdarije od babe kemičarke, od toga oslepiš
ja svaki dan trčim 3km. vozim bajk minimalno 25km.Sovak wrote:marcellus wrote:Treba vratina, ćevapi, pljeske, ima moja mesarica dobre jedino kaj vara na vagi jebem joj mater, zemem još kod nje kajzerflajš, žene nek naprave neku šalšu i zelenjavu i to je to
i ljubomoran si kaj te nismo pozvali.
ali evo uz 2 kile marinirane vratine i dve litre graševine dobro si došao.
možeš doći i bez grudnjaka.
2014-12-30
ti ne kužiš razliku od jaskanskog vina i jabučnog octa, tako da...marcellus wrote:graševina, za gemište. Iz dućana, ne neke domaće pizdarije od babe kemičarke, od toga oslepiš
2014-12-30
marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Treba vratina, ćevapi, pljeske, ima moja mesarica dobre jedino kaj vara na vagi jebem joj mater, zemem još kod nje kajzerflajš, žene nek naprave neku šalšu i zelenjavu i to je to
kakav trbuh, nemam ni sto kila. A dok žena ima veće sise od mene to me ne brine, nisam ja peđa grbin
Aha .. jake kosti veliš. OK.
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Biden bijesan: ‘Za ovo je kriv Trump!‘
» Biden: Ako se Trump ne kandidira neću ni ja
» Dok je Trump muljao s porezom i gradio kockarnice, Biden se žestoko zalagao za Hrvatsku
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» je li joe biden zapravo joe biden?
» Biden: Ako se Trump ne kandidira neću ni ja
» Dok je Trump muljao s porezom i gradio kockarnice, Biden se žestoko zalagao za Hrvatsku
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» je li joe biden zapravo joe biden?
Page 4 of 6