Herojska i humanitarna akcija:Pod paljbom četnika u dva sata spasili 300 bolesnika iz bolnice u Pakracu
Page 1 of 1
Herojska i humanitarna akcija:Pod paljbom četnika u dva sata spasili 300 bolesnika iz bolnice u Pakracu
http://www.24sata.hr/news/banjalucki-korpus-divljacki-ih-je-napadao-ali-pokolebali-se-nisu-uspjeli-su-spasiti-300-bolesnika-718832
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Herojska i humanitarna akcija:Pod paljbom četnika u dva sata spasili 300 bolesnika iz bolnice u Pakracu
ja ipak mislim da su ugroženiji bili ovi 800 metara dalje od bolnice i na okolnim brdima i na gavrinici...koji su bacali petarde na bolnicu i pucali iz pistolja na vodu
2015-09-08
Re: Herojska i humanitarna akcija:Pod paljbom četnika u dva sata spasili 300 bolesnika iz bolnice u Pakracu
napad na pakračku bolnicu rujan 1991 original snimke...vidimo kako se vjecno 'ugrozeni' moraju braniti od umno bolesnih pacijenata
https://www.youtube.com/watch?v=F5oX_kFAigY
https://www.youtube.com/watch?v=F5oX_kFAigY
2015-09-08
'daj covjece okreni facu da se vidi ko puca'
'ne boj se..dobit cemo mi rat'
..koji 'lumeni'
'ne boj se..dobit cemo mi rat'
..koji 'lumeni'
2015-09-08
Jebote napadat bolnicu (e) i jos sa psihickim bolesnicima od kojih je vecina pacijenata bili srbi..zatocit ravnatelja srbina vladimira solara i mjesec dana ga mucit...gori su ovo bili bolesnici umni nego ovi u bolnici...i jos zlovin priznaju pred kamerama i sprdaju se...
2015-09-08
Opet 91.
Zar je ovo vijest?
Zar je ovo vijest?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
agentu ti si stavio temu iz '44 o oni streljanimaod njemaca u nekom zaleđu...tak da s ene javljaj ako nemas sto pametno prozboriti na ovu temu...jer vrijeđasjastreb wrote:Opet 91.
Zar je ovo vijest?
2015-09-08
jastreb wrote:Opet 91.
Zar je ovo vijest?
It's a way of life man.
Guest- Guest
Ovo je povijest.vuksadinare wrote:agentu ti si stavio temu iz '44 o oni streljanimaod njemaca u nekom zaleđu...tak da s ene javljaj ako nemas sto pametno prozboriti na ovu temu...jer vrijeđasjastreb wrote:Opet 91.
Zar je ovo vijest?
I vidis da nikog i ne zanima.
Dva dana vodis ovdje nekakve monologe. Zboris sam sa sobom.
2014-04-22
a kaj je 1944 i oni streljani u nekom selu blizu rijeke buducnost?...daj nemoj agenturo...imas dvostruka mjerila..rekoh ako nemas sto napisat pametno..ne kvari temujastreb wrote:Ovo je povijest.vuksadinare wrote:agentu ti si stavio temu iz '44 o oni streljanimaod njemaca u nekom zaleđu...tak da s ene javljaj ako nemas sto pametno prozboriti na ovu temu...jer vrijeđasjastreb wrote:Opet 91.
Zar je ovo vijest?
2015-09-08
Pa tema,ako se ne javim ja čisti monolog.
Viš i sam da nikog ne zanima.
Viš i sam da nikog ne zanima.
2014-04-22
jastreb wrote:Ovo je povijest.vuksadinare wrote:agentu ti si stavio temu iz '44 o oni streljanimaod njemaca u nekom zaleđu...tak da s ene javljaj ako nemas sto pametno prozboriti na ovu temu...jer vrijeđasjastreb wrote:Opet 91.
Zar je ovo vijest?
a ovo nije?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t42847p20-76-godisnjica-operacije-hilijard#1727344
na tu vijest srce ti se rastopilo
jastreb wrote:Hahahaha,vaši saveznici Ameri hvale četnjake.
Četari su sasvim legalizirani i priznati,pa se čudim kad ono neke naivne hrvatske budale se čude kako u inozemstvu zabranjuju Thompsona ,a ne i baju Malog Knindžu ki veliča Momčila i Dražu.
Pa draža i Momčilo su priznati i kod Amera kao antifašisti.
Glupi Tumpson. Umjesto da pjeva o Titu,Savi Kovačeviću ili Radi Končaru,on o Francetiću i Bobanu.
Koje budale.
jastreb wrote:Ovo je povijest.vuksadinare wrote:agentu ti si stavio temu iz '44 o oni streljanimaod njemaca u nekom zaleđu...tak da s ene javljaj ako nemas sto pametno prozboriti na ovu temu...jer vrijeđasjastreb wrote:Opet 91.
Zar je ovo vijest?
Povijest koju treba s vremena na vrijeme predočiti ''hrvatekima''.
Da se slučajno ne zaboravi s kojim govnima na dvije noge smo imali posla.
Guest- Guest
Similar topics
» Pegida pod paljbom kritičara zbog izjave o nacističkim logorima
» Humanitarna trka
» Humanitarna božićna katastrofa u Alepu pod Asadovim surovim režimom
» Herojska bitka za Osijek:'Izaći iz tog pakla bila je baš lutrija'
» herojska cetinjska krajina ne šljivi nadbiskupa ni svetu stolicu 2%...
» Humanitarna trka
» Humanitarna božićna katastrofa u Alepu pod Asadovim surovim režimom
» Herojska bitka za Osijek:'Izaći iz tog pakla bila je baš lutrija'
» herojska cetinjska krajina ne šljivi nadbiskupa ni svetu stolicu 2%...
Page 1 of 1