I nije umro
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: I nije umro
Danas ova kemija,od tuduma si se naždero ali nije bilo promila....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Čuj,kad sam tek bio "nov" u tom điru mogao sam popit ohoho i sutradan bih se svega sjećao.vili40 wrote:jastrebe,pijača nije za svakogajastreb wrote:Još je gora pijandura Alen Vitasović.
Pijača mu je uništila i ugled i karijeru.
Bija i je i na lječenju.
Inače je dobričina samo takva.
Poslije je počeo nestajati film i onda rekoh bolje se okanuti te pošasti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
[size=34]Rekorder: 'Nisam puno popio, možda dvije litre rakije i pive'[/size]
Njemu je policija u četvrtak izmjerila 5,32 promila alkohola u krvi. I dalje mu, kaže, nije jasno zašto se policija baš njega dohvatila i zašto mu nisu dopustili vožnju biciklom.
- Ma, ništa mi nije bilo, kao što se ni sada ne osjećam nimalo mamurno. Ne mogu reći ni da sam nešto puno popio, ne znam kako sam mogao toliko puno napuhati - čudio se i rekao da je pio samo rakiju i pivo.
No da mu to nije bilo najgore pijanstvo, jer je znao popiti i puno više nego toga dana. Nabrojio je što je popio ovoga četvrtka. “Pola litre rakije, ma ne... bila je litra, ako ne i dvije litre. Ali, to je bilo za cijeli dan. I bilo je desetak piva”.
Kaže, bio je na svinjokolji od ranih jutarnjih sati i kaže je tada normalno piti rakiju kako bi “ostao skoncentriran na posao”.
- Poslije svinjokolje sam sjeo na bicikl i otišao u kafić Jagoda u središtu sela. Tamo sam još popio nekoliko pića. Nisam ni počeo pedalirati, kad eto ti policije. Ne mogu se na njih požaliti. Pružili su mi krevet da se naspavam i otrijeznim i još su mi rekli da će mi stići kazna, neki veliki novac ću morati platiti zbog moje opuštenosti - ispričao nam je.
U policiji kažu da je Brca njihov stari poznanik te da su ga već puno puta zaustavili i evidentirali “za više istovrsnih prekršaja”. Zbog rekordnog pijanstva morat će platiti kaznu od 500 kuna, doznajemo, jer je imao više od 0,5 promila alkohola u krvi.
Popio je dvije litre rakije i desetak piva na svinjokolji. Kaže da mu to nije najgore pijanstvo do sada. Normalno mu je piti rakiju kako bi 'ostao skoncentriran na posao'
Prespavao sam u policiji, jedva čekam presvući se, okupati i dugo, dugo spavati, ispričao nam je Lajoš Farkaš (50) iz Jagodnjaka, kojeg zovu Brca.Njemu je policija u četvrtak izmjerila 5,32 promila alkohola u krvi. I dalje mu, kaže, nije jasno zašto se policija baš njega dohvatila i zašto mu nisu dopustili vožnju biciklom.
- Ma, ništa mi nije bilo, kao što se ni sada ne osjećam nimalo mamurno. Ne mogu reći ni da sam nešto puno popio, ne znam kako sam mogao toliko puno napuhati - čudio se i rekao da je pio samo rakiju i pivo.
No da mu to nije bilo najgore pijanstvo, jer je znao popiti i puno više nego toga dana. Nabrojio je što je popio ovoga četvrtka. “Pola litre rakije, ma ne... bila je litra, ako ne i dvije litre. Ali, to je bilo za cijeli dan. I bilo je desetak piva”.
Kaže, bio je na svinjokolji od ranih jutarnjih sati i kaže je tada normalno piti rakiju kako bi “ostao skoncentriran na posao”.
- Poslije svinjokolje sam sjeo na bicikl i otišao u kafić Jagoda u središtu sela. Tamo sam još popio nekoliko pića. Nisam ni počeo pedalirati, kad eto ti policije. Ne mogu se na njih požaliti. Pružili su mi krevet da se naspavam i otrijeznim i još su mi rekli da će mi stići kazna, neki veliki novac ću morati platiti zbog moje opuštenosti - ispričao nam je.
U policiji kažu da je Brca njihov stari poznanik te da su ga već puno puta zaustavili i evidentirali “za više istovrsnih prekršaja”. Zbog rekordnog pijanstva morat će platiti kaznu od 500 kuna, doznajemo, jer je imao više od 0,5 promila alkohola u krvi.
Neslavni rekorder sa 7,44 promila
Mate Rogulj (33) iz Podaca hrvatski je rekorder. U rujnu 2003. izmjerili su mu 7,44 promila. Popio je osam boca viskija. U Osijeku su prije nekoliko godina Josipu Grubešiću Ćozi u bolnici izmjerili 6,9 promila u krvi. Prvom dozom infuzije uspjeli su mu oboriti samo na 5,9 promila.
vili40-
2015-08-02
veber-
2014-12-30
nije mu jedino jasno kako se policija dohvatila baš njega a još nije počeo ni pedalirati...ahahahahhaahhaaveber wrote:Jebomater, litra brlje. Skoro ka nas tetrijeb.
vili40-
2015-08-02
Jeba te... jel' ima pomoćna kola na biciklu. Ako je mogao voziti znači da se još nije posve napio...vili40 wrote:[size=58]I nije umro: Muškarac (50) je vozio bicikl s čak 5,32 promila
[/size]
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
A i oni...
Mjesto da hvataju lopove,ili pijane guzonjine sinove u terencima i Audijima,nameračili se na bezopasnog veseljaka na biciklu.
Mjesto da hvataju lopove,ili pijane guzonjine sinove u terencima i Audijima,nameračili se na bezopasnog veseljaka na biciklu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zato vozis subaru, i murja samo zeli pogledat pod haubu. Audi je šrot nad šrotovima.
2014-12-30
evo u 24 sata se lik javil veli nije puno popil dve litre rakije i par piva
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/rekorder-nisam-puno-popio-mozda-dvije-litre-rakije-i-pive-450325
veber wrote:nije ga izgubio.
zaboravio je gdje ga je parkirao.
Ja svako jutro obiđem sva parkirališta oko zgrade dok nađem auto.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ziv je Draza, umro nije
» Živ je Staljin, umro nije...
» Živ je Žirinovski(Šešelj) umro nije...OJXAAA...:)
» Umro borac za demografsku obnovu,- nije imao potomke
» Antifašisti krivotvorili: Nietzsche nije umro od sifilisa već od tumora na mozgu
» Živ je Staljin, umro nije...
» Živ je Žirinovski(Šešelj) umro nije...OJXAAA...:)
» Umro borac za demografsku obnovu,- nije imao potomke
» Antifašisti krivotvorili: Nietzsche nije umro od sifilisa već od tumora na mozgu
Page 2 of 2