Aca Vulin otvoreno zali sto nisu ostvarili granicu Velike Srbije:'Da smo to ostvarili danas ne bi imali problema'
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Aca Vulin otvoreno zali sto nisu ostvarili granicu Velike Srbije:'Da smo to ostvarili danas ne bi imali problema'
tre wrote:pizzon wrote:veber wrote:
nismo mi nikog izbacili.
sami su otišli.
to je prica za hr.decu !
Last edited by marcellus on 28/9/2020, 14:07; edited 1 time in total
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Aca Vulin otvoreno zali sto nisu ostvarili granicu Velike Srbije:'Da smo to ostvarili danas ne bi imali problema'
marcellus wrote:pizzon wrote:
vasa zabrinutost za srbe
dirljiva je :)
porušili ste pola hrvatske, pobili 13.000 ljudi, počistili etnički "sao krajinu", bacali zarobljenike u jame u ovčari i drugdje, silovali žene, ubijali djecu i starce, baš se pitam zašto nam je bilo drago kad su vas ameri krenuli rokat
nemoj da prebrojavamo zrtve
ni o modelima zlocina.
msm, glupo je.
jedina razlika sto su srbi
tokom devedesetih odbili
da budu ovce za klanje.
a ni vasi zlocini devededetih
nisu nista manji.
druga je stvar sto je : slobo "
svojom ludom glavom i zenom
ponistio nase zrtve.
2020-04-21
to je činjenica.pizzon wrote:veber wrote:nismo mi nikog izbacili.kaya wrote:Eto niste ostvarili a najgore ste prošli u hrvatskoj, hrvati su vaš još izbacili van iz države.
I ostali bi rado sljedili naš primjer vjerujem, s obzirom na ovaj "srpski svet" i nemogućnost života s tim svetom što god taj svet značio ( pizdarije uglavnom) , međutim nije to baš tako jednostavno.
sami su otišli.
to je prica za hr.decu !
onaj sa spiganim obrvama i suznim očima ko pokemon participira u vlasti 30 godina.
srblje i bosilje nitko nije tjerao nikam.
moj frend je kao potomak srblja oca i srbljke majke. nitko ga nije tjerao iz zagreba. starci mu i dalje žive u zagrebu.
nitko ih nije pojeo.
2014-12-30
pizzon wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:
vasa zabrinutost za srbe
dirljiva je :)
porušili ste pola hrvatske, pobili 13.000 ljudi, počistili etnički "sao krajinu", bacali zarobljenike u jame u ovčari i drugdje, silovali žene, ubijali djecu i starce, baš se pitam zašto nam je bilo drago kad su vas ameri krenuli rokat
nemoj da prebrojavamo zrtve
ni o modelima zlocina.
msm, glupo je.
jedina razlika sto su srbi
tokom devedesetih odbili
da budu ovce za klanje.
a ni vasi zlocini devededetih
nisu nista manji.
druga je stvar sto je : slobo "
svojom ludom glavom i zenom
ponistio nase zrtve.
niste vi bili ovce za klanje nego koljači. Da niste klali niko vas ne bi diro
kaze crvenko da je njegov otac otjeran iz zagreba a da njega nitko nije tjerao i da on u zagrebu je nastavio zivjetiveber wrote:to je činjenica.pizzon wrote:veber wrote:
nismo mi nikog izbacili.
sami su otišli.
to je prica za hr.decu !
onaj sa spiganim obrvama i suznim očima ko pokemon participira u vlasti 30 godina.
moj frend je kao potomak srblja oca i srbljke majke. nitko ga nije tjerao iz zagreba. starci mu i dalje žive u zagrebu.
nitko ih nije pojeo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zapravo s kosova ih nisu izbacili nego su ga uzeli u kompletumarcellus wrote:kaya wrote:Eto niste ostvarili a najgore ste prošli u hrvatskoj,
zapravo su još gore prošli u sloveniji, jer ih je od tamo isprašilo lovačko društvo
mislim, nije da mogu kmečat "dženosajd" ko u hrvatskoj ali je malo bruka
Al hajde nema veze...
Bili bi najjači da nije to sve bilo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vazno da su smeri sleteli
da pozdrave srpske seljake
u znak zahvalnosti.
operacija spasavanja savezniks kakve nije bilo u istoriji.
samo ste mogli da gledate
i zevkate :)
da pozdrave srpske seljake
u znak zahvalnosti.
operacija spasavanja savezniks kakve nije bilo u istoriji.
samo ste mogli da gledate
i zevkate :)
2020-04-21
kaya wrote:Zapravo s kosova ih nisu izbacili nego su ga uzeli u kompletumarcellus wrote:kaya wrote:Eto niste ostvarili a najgore ste prošli u hrvatskoj,
zapravo su još gore prošli u sloveniji, jer ih je od tamo isprašilo lovačko društvo
Al hajde nema veze...
normalno da bi bili najaci
da se nisu umesali ameri i nato.
za vas uvek neko drugi
ratuje, a vi paradirate.
godinama su nam kidali
mooda i pruzili svu mogucu
ligistiku da bi vi napali
napustene polozaje lokalnih
srba. ali znate da kenjate
za 10ku kako ste pobedili srbiju ;)
Last edited by pizzon on 28/9/2020, 14:21; edited 2 times in total
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
i danas su najjaci...kaze aca vulin..i ne namjeravaju se vise nikom ispricavati(kao da su se ikad i ispricali)...jos je napomenuo..'nisam zaboravio granice velike srbije'...kaya wrote:Zapravo s kosova ih nisu izbacili nego su ga uzeli u kompletumarcellus wrote:kaya wrote:Eto niste ostvarili a najgore ste prošli u hrvatskoj,
Al hajde nema veze...
2015-09-08
zapravo aca vulin je neformalno porucio da njima srbima damo jos jednu sansu da stvore veliku srbiju..naravno u pravim granicama virovitica-karlovac-karlobag..ali da ovaj put srbi pobede pod njegovim vodstvom i vodstvom ace broj 1
2015-09-08
...jer ako imne damo..on aca vulin i aca broj 1 ce se opako naljutiti..jer oni su najjaci..onda nece odgovarati za ono sto ce se desiti ako se naljute...trump im obec'o da se nece ljutiti na njih zato sto s eoni ljute
2015-09-08
...jer oni bi se mogli i na trumpa naljutiti posto su najjaci ako se on na njih naljuti
2015-09-08
...ovaj put ako se aca vulin naljuti nece biti akcija uniforme ispod sendvica i jašpanke te havajke..ovaj put ce uniforme biti na sendvicima a nosit ce hlace na hozntregere i sajkacu
2015-09-08
kaya wrote:Zapravo s kosova ih nisu izbacili nego su ga uzeli u kompletumarcellus wrote:kaya wrote:Eto niste ostvarili a najgore ste prošli u hrvatskoj,
Al hajde nema veze...
meni su oni totalno ko slavko štimac u "Dolly Bell", kad priča kako je pretuko onog njenog svodnika, kamera ga prikazuje s leđa, pa priča nešto tipa, "Onda sam skočio na njega, udario ga u stomak, on pao, čeko sam da se digne, onda sam ga desnom, pa nogom u jaja, on opet pao, vidim, ne miče se... ja otišo"
A onda ga kamera prikaže a ko da mu je bager prešo preko face, polomljen totalka
..jer srpske trupe vec vrše izviđanja na terenu i spremni su na akciju...jer je aca vulin ljut...
https://www.youtube.com/watch?v=KDacDkJKu1U
2015-09-08
Htio bih napisati nešto pametno, neku foru, ono.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti-
2014-04-17
Taj lik je protiv Srba. Taj šta špijunira. Nisi shvatio poetu.vuksadinare wrote:..jer srpske trupe vec vrše izviđanja na terenu i spremni su na akciju...jer je aca vulin ljut...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a, stari bio član partije, cinkao ekipu na poslu i presadio poirota u srblje. tamo su mu govorili da je ustaša.vuksadinare wrote:kaze crvenko da je njegov otac otjeran iz zagreba a da njega nitko nije tjerao i da on u zagrebu je nastavio zivjetiveber wrote:to je činjenica.pizzon wrote:
to je prica za hr.decu !
nitko ih nije pojeo.
naravno da je poremećen.
2014-12-30
nisi ti..al aj dobro od bivseg drota niti ne ocekujes da shvatijastreb wrote:Taj lik je protiv Srba. Taj šta špijunira. Nisi shvatio poetu.vuksadinare wrote:..jer srpske trupe vec vrše izviđanja na terenu i spremni su na akciju...jer je aca vulin ljut...
2015-09-08
pa rekao je da je otjern samo zato sto je bio clan partije..veber wrote:a, stari bio član partije, cinkao ekipu na poslu i presadio poirota u srblje. tamo su mu govorili da je ustaša.vuksadinare wrote:kaze crvenko da je njegov otac otjeran iz zagreba a da njega nitko nije tjerao i da on u zagrebu je nastavio zivjetiveber wrote:
to je činjenica.
nitko ih nije pojeo.
naravno da je poremećen.
2015-09-08
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Raspop Miras preti iz HrvatskeSPC i Srbija nikad nisu odustali od Velike Srbije i Hrvatska ima pravo na HPC
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Crnogorci kukaju zbog sirotinjskih gostiju iz Srbije:'Nikad nisno imali ovako sirote goste.Nisu oni paradajz turisti.Njima je i paradajz skup.'
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Butković žali što rusi nisu pobijeni i što nije došlo do III sv.rata
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Crnogorci kukaju zbog sirotinjskih gostiju iz Srbije:'Nikad nisno imali ovako sirote goste.Nisu oni paradajz turisti.Njima je i paradajz skup.'
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Butković žali što rusi nisu pobijeni i što nije došlo do III sv.rata
Page 3 of 7