Vučinić: Molio sam Erdogana, obećao industrijsku zonu koja je kao druga najbolja u svetu
Page 1 of 1
Vučinić: Molio sam Erdogana, obećao industrijsku zonu koja je kao druga najbolja u svetu
https://biznis.telegraf.rs/info-biz/3241897-Suljo-molio-sam-erdogana-obecao-industrijsku-zonu-koja-je-kao-druga-najbolja-u-svetu
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Vučinić: Molio sam Erdogana, obećao industrijsku zonu koja je kao druga najbolja u svetu
Blizu tromedje Srbije, HR i Bosne...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Vučinić: Molio sam Erdogana, obećao industrijsku zonu koja je kao druga najbolja u svetu
Pusio ga Erdoganu
Jebi ga ... navikli za onih skoro 500 godina
Jebi ga ... navikli za onih skoro 500 godina
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Je li se Srbija odlucila biti Turska pokrajina ili jedna od americkih drzava?
omni-
2014-04-12
Ma Turska pokrajina
Jebi ga, navika
Jebi ga, navika
2015-09-24
ma vučko je otrčao baji u bjeloj kući na guženje
MA dobro kad te guze Amerikanci ...tre wrote:ma vučko je otrčao baji u bjeloj kući na guženje
Ali kad te guzi Turčin Erdogan i još mu dobrovoljno pušiš kitomira... e to je tuga i jad
2015-09-24
srbiju vodi brod pun luđaka i to je katastrofa prvenstveno za srbiju a posljedično tome i svima oko srbije doduše ne u tolikoj mjeri ali dovoljno da se nepotrebno troši energija na obranu od tih budaletina koji stalno izazivaju kavgu sa svima oko sebe.Ringo10 wrote:MA dobro kad te guze Amerikanci ...tre wrote:ma vučko je otrčao baji u bjeloj kući na guženje
Ali kad te guzi Turčin Erdogan i još mu dobrovoljno pušiš kitomira... e to je tuga i jad
Turci nek ulažu u Srbiju a ne u BiH. To je poanta. Srbija jača BiH pada.
No dobro. Spucat će se neke sankcije sad Erdoganu i tako ta šema da investicije iz EU ne odu u Tursku nego u istočnu Europu i drugdje
No dobro. Spucat će se neke sankcije sad Erdoganu i tako ta šema da investicije iz EU ne odu u Tursku nego u istočnu Europu i drugdje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I sta kaze Suljaga...sladak Erdoganov kitomir...A posebno kad ga namaze cokoladom...
Ali cujem da se u kuloarima Suljo zalio kako je Erdina guzica previse slana
2015-09-24
Ringo10 wrote:I sta kaze Suljaga...sladak Erdoganov kitomir...A posebno kad ga namaze cokoladom...
Turcima i Arapima najviše ližu dupe.
A kao neki Srbi, ovo, ono.
Gori su od nas.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Novi turski investitori u Srbiji, otvaramo veliku industrijsku zonu
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Brose najbolja stvar koja se desila Srbiji u poslednjih 50 godin
» Ženeva odbila ukloniti sliku koja kritizira Erdogana
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Brose najbolja stvar koja se desila Srbiji u poslednjih 50 godin
» Ženeva odbila ukloniti sliku koja kritizira Erdogana
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
Page 1 of 1