Ode i Raketa
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Ode i Raketa
106 utakmica Hvala ti Ikisa na svemu.
Uzivaj u zivotu.
Uzivaj u zivotu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Ode i Raketa
Nakon Kranjčara i Eduarda, najbolji igrač reprezentacije zadnjih 20 godina...End wrote:otišao VELIKAN, najbolji igrač ove generacije
Legenda...
<3
Guest- Guest
Brat Brale wrote:ono, baš nebitan igrač. bukvalno se neće osetiti njegov nedostatak...
Pa ne pricamo o kretenu šta sutkinju gađa lopticom u grkljan...Brat Brale wrote:ono, baš nebitan igrač. bukvalno se neće osetiti njegov nedostatak...
Guest- Guest
Touchefridrih_niche wrote:Pa ne pricamo o kretenu šta sutkinju gađa lopticom u grkljan...Brat Brale wrote:ono, baš nebitan igrač. bukvalno se neće osetiti njegov nedostatak...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Touchefridrih_niche wrote:Pa ne pricamo o kretenu šta sutkinju gađa lopticom u grkljan...Brat Brale wrote:ono, baš nebitan igrač. bukvalno se neće osetiti njegov nedostatak...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Pa ne pricamo o kretenu šta sutkinju gađa lopticom u grkljan...Brat Brale wrote:ono, baš nebitan igrač. bukvalno se neće osetiti njegov nedostatak...
taj ,,kreten’’ upravo osvojio svoj 35 masters i dodatno se učvrstio na mestu najvećeg igrača svih vremena.
Guest- Guest
FRANK wrote:Touchefridrih_niche wrote:Pa ne pricamo o kretenu šta sutkinju gađa lopticom u grkljan...Brat Brale wrote:ono, baš nebitan igrač. bukvalno se neće osetiti njegov nedostatak...
Guest- Guest
Raketa, sve ti najbolje želim u nastavku karijere i života. Hvala ti na svemu, a najviše na ona dva penala.
Igračina i čovjek, izabrao je Hrvatsku preko Švicarske, nikad mu to neću zaboravit.
Igračina i čovjek, izabrao je Hrvatsku preko Švicarske, nikad mu to neću zaboravit.
Guest- Guest
Federer je nešto drugo...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Pa ne pricamo o kretenu šta sutkinju gađa lopticom u grkljan...Brat Brale wrote:ono, baš nebitan igrač. bukvalno se neće osetiti njegov nedostatak...
taj ,,kreten’’ upravo osvojio svoj 35 masters i dodatno se učvrstio na mestu najvećeg igrača svih vremena.
Gospodin i velikan sporta, najbolji tenisač ikad...
<3
Guest- Guest
Pošto Raketa neće više za repku igrat, mogao bi doći u Dinamo. Ipak je oduvijek navijač Dinama.
Similar topics
» Raketa the GOAT
» Rvacka raketa
» elonu se razletjela raketa
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera- modrić,kova i raketa...
» Rvacka raketa
» elonu se razletjela raketa
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1