Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
veber wrote:kod nas vlada mentalitet: nikaj se ne isplatijasambrend wrote:Imam ja dosta rodbine od gori, je istina je... vridni su dosta, ali imaju i oni svoje crnjake, ka i svi uostalom...nitko se više ne bavi nečime ako ne vidi isplativost u tome, taj mentalitet rada od jutra do sutra je umra doslovno s didom i babom mi...nekad je svaka kuća imala barem dvi krave, tor pun svinja, guske, race, kokoše, vrtove, vinograde, kukuruzišta, polja s djetelinom... sve se to obrađivalo, održavalo pa išlo vlakom na posel... nema ni tamo više toga toliko... propadaju i tamo gospodarstva naveliko i isto se iseljava u Austriju, Njemačku, ovisi kako tko...
državna politika je ko i marc; nikaj se ne isplati.
a uvozimo mlijeko, sireve, meso iz njemačke. njima se isplati.
nikada nikaj od hrvatske.
postat ćemo gerijatrija njemačke i austrije.
Istina... prodali se za šarene papiriće i ogledalca u bescjenje.
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
nijemci iz moje firme, pogotovo iz podružnice u bavarskoj pokupovali apartmane i kuće i vele da će tu doći u mirovini.jasambrend wrote:veber wrote:kod nas vlada mentalitet: nikaj se ne isplatijasambrend wrote:Imam ja dosta rodbine od gori, je istina je... vridni su dosta, ali imaju i oni svoje crnjake, ka i svi uostalom...nitko se više ne bavi nečime ako ne vidi isplativost u tome, taj mentalitet rada od jutra do sutra je umra doslovno s didom i babom mi...nekad je svaka kuća imala barem dvi krave, tor pun svinja, guske, race, kokoše, vrtove, vinograde, kukuruzišta, polja s djetelinom... sve se to obrađivalo, održavalo pa išlo vlakom na posel... nema ni tamo više toga toliko... propadaju i tamo gospodarstva naveliko i isto se iseljava u Austriju, Njemačku, ovisi kako tko...
državna politika je ko i marc; nikaj se ne isplati.
a uvozimo mlijeko, sireve, meso iz njemačke. njima se isplati.
nikada nikaj od hrvatske.
postat ćemo gerijatrija njemačke i austrije.
Istina... prodali se za šarene papiriće i ogledalca u bescjenje.
znači čeka nas gerijatrija i briga o starcima.
moja šefica u zagorju kupila vinograd breg, potok,selo, seljane...
...ona ima drugu viziju, seoski turizam.
2014-12-30
2014-12-30
boktemaza, a što ga nisi pitao zašto ne ostane u rumunjskoj na moruAssadNaPodmornici wrote:kakvi crni bugari, bugarska nas za koju godinu stiže po standardu, imao sam na jahti gosta iz rumunjske, lik mi govori da se oni u rumunjskoj rugaju sa hrvatskom, da im nije jasno kako su nas ekonomski sustigli...
bugari će nas stići za 4-5godina, a bogami niti srbi niti bosanci neće cijeli dan na suncu raditi za 12€dan...
marcellus wrote:znači, do sad se znalo ko je kriv za niske cijene otkupa mandarina i to što se ne isplati uzgajat ih, todorić.
ko je sad kriv? Ovaj što nudi radnicima da rade za kikiriki? Jebiga, bugari će mu za to i radit...
Todorić je najveće zlo i najveće govno koje se pojavilo dole u dolini. Proklet dan bio kad se to govno dole pojavilo i "pomoglo" svima... eto tako.
Jel tebi taj jebeni lik baš oko svega bezgrešan? Koji je i tebi kurac povremeno u pičku materinu? Pa nije svako govno koje taj isere sveto pa se treba mazati s njim.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izetbegović : Nema ništa od promjene izbornog zakona, Bošnjaci žele samo unitarnu državu
» EU nista, samo pitam?
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Ludilo Vučićevog Informera se nastavlja dalje:Hrvati tj ustaše nabavljaju zrakoplove samo zato da napadnu Srbiju i Republiku Srpsku
» ne žele raditi za 700 eura
» EU nista, samo pitam?
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Ludilo Vučićevog Informera se nastavlja dalje:Hrvati tj ustaše nabavljaju zrakoplove samo zato da napadnu Srbiju i Republiku Srpsku
» ne žele raditi za 700 eura
Page 2 of 2