Vijest dana i mjeseca!Hajduk pobjedio i prosao europsko pretkolo
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Vijest dana i mjeseca!Hajduk pobjedio i prosao europsko pretkolo
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2214607
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vijest dana i mjeseca!Hajduk pobjedio i prosao europsko pretkolo
Red je da i mi malo cimamo cigane i purgere
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Idući protivnik
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_S.K._(football)
Najvjerojatnije , većeras mora pobijediti al najvjerojatnije oće pa je ovo sljedeći protovnik i ispada.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_S.K._(football)
Najvjerojatnije , većeras mora pobijediti al najvjerojatnije oće pa je ovo sljedeći protovnik i ispada.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
u splitu iskreno hajduk sada prate.. samo klošari sa zidića i narkomani i dica do 18godina(nakon 18godina ili odjebu Hajduk i postanu normalne osobe ili postanu klošari pa nastave pratiti Hajduk)
Ne moze biti dobro kad pored yode, longija i slicnih, ajduk prati i zestoko navija tek moja sekica megi.
Pa naravno da su rezultati losi:)
dijagram-
2015-08-09
Da. Ma j san davno presta ić na utakmice jer mi se ne sviđa uprava. Pratin nogomet općenito pa i ovo al iskreno ovo ako ne mogu doć do grupne faze nije mi toliko zanimljivo. Slab je Hajduk. Jedva su ove prešli tako da se ne nadam ičemu dalje.AssadNaPodmornici wrote:u splitu iskreno hajduk sada prate.. samo klošari sa zidića i narkomani i dica do 18godina(nakon 18godina ili odjebu Hajduk i postanu normalne osobe ili postanu klošari pa nastave pratiti Hajduk)
2014-04-11
Znamo mi zašto su rezultati loši. Loša uprava.dijagram wrote:Ne moze biti dobro kad pored yode, longija i slicnih, ajduk prati i zestoko navija tek moja sekica megi.
2014-04-11
ja iskreno volim igrati mali balun 3vs3 , ono uru vremena , lipo krepaš da nemožeš disati, ali po meni jedan od najintezivinijih sportova.. i to je to.. a gledam gamerske lige , online turnire gdje ekipa 20-30god igra igrice.. milijunski $$$ turniri.. iako neigram više skoro ništa ali to mi je gušt pratiti od streamaRayMabus wrote:Da. Ma j san davno presta ić na utakmice jer mi se ne sviđa uprava. Pratin nogomet općenito pa i ovo al iskreno ovo ako ne mogu doć do grupne faze nije mi toliko zanimljivo. Slab je Hajduk. Jedva su ove prešli tako da se ne nadam ičemu dalje.AssadNaPodmornici wrote:u splitu iskreno hajduk sada prate.. samo klošari sa zidića i narkomani i dica do 18godina(nakon 18godina ili odjebu Hajduk i postanu normalne osobe ili postanu klošari pa nastave pratiti Hajduk)
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Izgubio je sve hajducko, ne pamtim da je tako bilo.RayMabus wrote:Znamo mi zašto su rezultati loši. Loša uprava.dijagram wrote:Ne moze biti dobro kad pored yode, longija i slicnih, ajduk prati i zestoko navija tek moja sekica megi.
Inace i ja preferiram ajduka, ali ovo je strava.
dijagram-
2015-08-09
A pa šta ću im ja. Ne vodim ja klub. Ne da mi se s time zamarat. Takvi su kakvi su. Po zasluzi. Ne vrti mi se život oko Hajduka.
2014-04-11
Nisu oduševljeni igrom
https://m.vecernji.hr/sport/kada-vide-ove-komentare-igracima-hajduka-ce-prisjesti-slavlje-jedan-navijac-je-sve-rekao-1432056
https://m.vecernji.hr/sport/kada-vide-ove-komentare-igracima-hajduka-ce-prisjesti-slavlje-jedan-navijac-je-sve-rekao-1432056
2014-04-11
Zahvaljujući Koroni Hajduk je dočekao Veliku Gospu u Evropi. Ako u nekom horor filmu uvedu opet karantenu mogao bi i prizimit
srecom se igrala jedna utakmica inace bi se strepilo na poljudu od uvijek neugodne renove
da mi je netko krajem 70-ih rekao da ce hajduk bit sprdnja od kluba pomislio bi da je lud
da mi je netko krajem 70-ih rekao da ce hajduk bit sprdnja od kluba pomislio bi da je lud
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
isto vrijedi i za Jugoplastiku.debotoijusto wrote:srecom se igrala jedna utakmica inace bi se strepilo na poljudu od uvijek neugodne renove
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
AssadNaPodmornici wrote:u splitu iskreno hajduk sada prate.. samo klošari sa zidića i narkomani i dica do 18godina(nakon 18godina ili odjebu Hajduk i postanu normalne osobe ili postanu klošari pa nastave pratiti Hajduk)
:D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
debotoijusto wrote:srecom se igrala jedna utakmica inace bi se strepilo na poljudu od uvijek neugodne renove
Nijesu se prilagodili novim tržišnim okolnostima.
2014-04-11
jastreb wrote:isto vrijedi i za Jugoplastiku.debotoijusto wrote:srecom se igrala jedna utakmica inace bi se strepilo na poljudu od uvijek neugodne renove
mislis POP 84 ? to je tek zesca banana
2014-04-12
Sve što je u Splitu vrijedilo (sad pričam o sportu) otišlo je k vragu.debotoijusto wrote:jastreb wrote:isto vrijedi i za Jugoplastiku.debotoijusto wrote:srecom se igrala jedna utakmica inace bi se strepilo na poljudu od uvijek neugodne renove
mislis POP 84 ? to je tek zesca banana
Tu i tamo ispliva poneka atletičarka i to je to.
Nogometaši propadaju vođeni politikom UEFE i FIFE. U stvari nogomet je postao jedno veliko sranje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Igra se zadnja minuta Zrinjski Ljubljana , produžeci , uspija Zrinski nekako se vratit i vodi 3:2 . Čekamo kraj.
I kraj. Zrinski Ljubljana 3:2
Uspija se izvuć i preokrenit pa produžeci i poveja i eto to je to. Sad gledamo Osijek i Partizan.
Uspija se izvuć i preokrenit pa produžeci i poveja i eto to je to. Sad gledamo Osijek i Partizan.
2014-04-11
RayMabus wrote:Igra se zadnja minuta Zrinjski Ljubljana , produžeci , uspija Zrinski nekako se vratit i vodi 3:2 . Čekamo kraj.
upalim mrezno strujanje , 7 sekunda osijek primi gol...ti i macka ?
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» u nekim drugim vremenima ovo bi bila vijest dana
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Trump: Ubjedljivo sam pobjedio na izborima!
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Trump: Ubjedljivo sam pobjedio na izborima!
Page 1 of 3