Tucker: Protiv Trumpa se koriste metode "obojenih revolucija"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Tucker: Protiv Trumpa se koriste metode "obojenih revolucija"
U pravu je,
ali i dalje tipujem na trumpiku i drugi mandat.
Nadam se i vjerujem da će dobiti.
ali i dalje tipujem na trumpiku i drugi mandat.
Nadam se i vjerujem da će dobiti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
samo sto je to zajebano sa velikim drzavama
pogotovo u vlastitoj
mogli bi ti koji izvoze revolucije dobit nazad sve sto su drugim servirali
batina ima dva kraja
pogotovo u vlastitoj
batina ima dva kraja
2014-04-19
To bi bilo najljepšeprckov wrote:samo sto je to zajebano sa velikim drzavama
pogotovo u vlastitoj
batina ima dva kraja
2015-09-24
Sranje ti je moj Ringo što ista ekipa koja je provodila revolucije vanka, ista ekipa provodi i revolucije unutar usa.
AssadNaPodmornici wrote:Sranje ti je moj Ringo što ista ekipa koja je provodila revolucije vanka, ista ekipa provodi i revolucije unutar usa.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
I ako pobijede oni koje oni žele sve će se smiriti... valjdaAssadNaPodmornici wrote:Sranje ti je moj Ringo što ista ekipa koja je provodila revolucije vanka, ista ekipa provodi i revolucije unutar usa.
Ali problem je taj što svi najavljuju da neće priznati rezultate izbora ako oni izgube
E to bi mogao biti uvod u veliko sranje... iako ja ne vjerujem da je tamo toliki kaos... sve je ovo orkestrirano
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kaže Trumpina otvoreno - namjeravao sam ubiti Predsjednika druge države
Treba li bolji dokaz da je USA teroristička tvorevina a njena takozvana politička elita gomila kriminalaca i masovnih ubojica
Treba li bolji dokaz da je USA teroristička tvorevina a njena takozvana politička elita gomila kriminalaca i masovnih ubojica
2015-09-24
Ringo10 wrote:I ako pobijede oni koje oni žele sve će se smiriti... valjdaAssadNaPodmornici wrote:Sranje ti je moj Ringo što ista ekipa koja je provodila revolucije vanka, ista ekipa provodi i revolucije unutar usa.
Ali problem je taj što svi najavljuju da neće priznati rezultate izbora ako oni izgube
E to bi mogao biti uvod u veliko sranje... iako ja ne vjerujem da je tamo toliki kaos... sve je ovo orkestrirano
nece se smirit u svakom slucaju
eno ona koza kamala to cak i izjavila
demokrati igraju kako im ekstremi sviraju
il ih nema
2014-04-19
Ringo10 wrote:Kaže Trumpina otvoreno - namjeravao sam ubiti Predsjednika druge države
?
2014-04-19
A šta tebi nije jasnoprckov wrote:Ringo10 wrote:Kaže Trumpina otvoreno - namjeravao sam ubiti Predsjednika druge države
?
2015-09-24
Ringo10 wrote:A šta tebi nije jasnoprckov wrote:Ringo10 wrote:Kaže Trumpina otvoreno - namjeravao sam ubiti Predsjednika druge države
?
vidim ja da tebi treba crtat
kojeg predsjednika je reko uubit
i imas li link kad smo vec kod toga
2014-04-19
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
"on izjavio". već godinama slušam "on izjavio".
bitno je što je trump napravio.
da li je Trump više manje zaustavio američko bombardiranje svijeta. jest. da li je trump više manje zaustavio izvoz revolucija u svijetu. jest.
da li trumpa mrze zbog toga svi - vojno industrijski lobi ga mrzi, mrze ga big korporacije koje su u businessu dealu sa kineskom komunističkom partijom, i naravno svi oni podmazali medije i političare da mrze trumpa.
i da li su svi oni uvalili istu obojenu revoluciju Trumpu kao što su uvalili drugima jesu.
ako Trump izgubi zbog te revolucije izbore, šta misliš da idući USA predsjednik neće ponovo krenuti sa obojenim revolucijama gdje bude mogao, ponovo krenuti u ratove.. pa doslovno su tu najavili. .a ti budi ovca i vjeruj medijima, ne kužiš big picture
bitno je što je trump napravio.
da li je Trump više manje zaustavio američko bombardiranje svijeta. jest. da li je trump više manje zaustavio izvoz revolucija u svijetu. jest.
da li trumpa mrze zbog toga svi - vojno industrijski lobi ga mrzi, mrze ga big korporacije koje su u businessu dealu sa kineskom komunističkom partijom, i naravno svi oni podmazali medije i političare da mrze trumpa.
i da li su svi oni uvalili istu obojenu revoluciju Trumpu kao što su uvalili drugima jesu.
ako Trump izgubi zbog te revolucije izbore, šta misliš da idući USA predsjednik neće ponovo krenuti sa obojenim revolucijama gdje bude mogao, ponovo krenuti u ratove.. pa doslovno su tu najavili. .a ti budi ovca i vjeruj medijima, ne kužiš big picture
Bila je tema. Čitaj.prckov wrote:Ringo10 wrote:A šta tebi nije jasnoprckov wrote:
?
Ma kaj trabunjaš ti? Pokušaj revolucije u Hong Kongu, krampa svršava. Pokušaj revolucije u Venecueli, krampa svršava. Pokušaj revolucije u Iranu, krampa nemre sebi doći od svršavanja.AssadNaPodmornici wrote:da li je Trump više manje zaustavio američko bombardiranje svijeta. jest. da li je trump više manje zaustavio izvoz revolucija u svijetu. jest.
Sad tek ka naučija lekciju sa Bjelorusijom, rekli mu njegovi da mora biti tih dok traje pokušaj državnog udara. Sam što će ga svejedno i tu ispušit
Ebo te on. :P
u Hong Kongu se populacija sama pobunilaAlfaOmega wrote:Ma kaj trabunjaš ti? Pokušaj revolucije u Hong Kongu, krampa svršava. Pokušaj revolucije u Venecueli, krampa svršava. Pokušaj revolucije u Iranu, krampa nemre sebi doći od svršavanja.AssadNaPodmornici wrote:da li je Trump više manje zaustavio američko bombardiranje svijeta. jest. da li je trump više manje zaustavio izvoz revolucija u svijetu. jest.
Sad tek ka naučija lekciju sa Bjelorusijom, rekli mu njegovi da mora biti tih dok traje pokušaj državnog udara. Sam što će ga svejedno i tu ispušit
Ebo te on. :P
u Venezueli je gladne ljude antifašizam i nestašica pasa lutalica , mački kontenjeruša, i gradskih golubova kao glavni izvor proteina nekada 3. najbogatije države svijeta natjeralo na prosvjede... tu on ima pravo i malo gurnuti prosvjede, iako nije bombardirao niti išta radio sa Venezuelom, jer on nevjeruje u ubijanje ljudi.
u Iranu stanovništvo ne voli Iranski HDZ i Ayataloahe na vlasti jebiga. USA tamo nema nikakvog utjecaja jer Iran je de-facto dosta zatvorena država i sumnjam da neki Amer može tek tako ušetati u Iran.
Dakle fail sve
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
:DD
Ok, nemoj više
Ok, nemoj više
Reko je da je htio ukokat Asada a da ga je onaj MAttis spriječioprckov wrote:Ringo10 wrote:A šta tebi nije jasnoprckov wrote:
?
To što oni sebi dopuštaju je nezabilježeno u modernoj povijesti
2015-09-24
A et, đodimir je fino objasnija da nisu oni ništ krivi, neg da je ljudima u tim zemljama dopizdilo. :D
Onda njegovom logikom meremo konstatirati da su nemiri i u Americi jednostavno produkt činjenice da je ljudima pun kurac rasizma (koji je dodatno pojača za vrime ovog predsjednika), i tlačenja od strane velikih kapitalističkih kompanija, i kaj će, izašli na ulice da se obračunaju sa rasističkim pandurima i popale sve kaj simbolizira velike kompanije. Jednostavno, oće da odjebu taj sistem.
Onda njegovom logikom meremo konstatirati da su nemiri i u Americi jednostavno produkt činjenice da je ljudima pun kurac rasizma (koji je dodatno pojača za vrime ovog predsjednika), i tlačenja od strane velikih kapitalističkih kompanija, i kaj će, izašli na ulice da se obračunaju sa rasističkim pandurima i popale sve kaj simbolizira velike kompanije. Jednostavno, oće da odjebu taj sistem.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tucker Carlson održao epski govor, srezao Trumpa i posebno Kushnera
» ISIL-ove metode protiv nevjernika u prašumi
» Revolucija jede svoju djecu. Žena godine 2015 podupire Trumpa
» Tucker Carlson: Mađarska protiv Soroša - bitka za civilizaciju
» Revolucija protiv Bakira u Ilijašu nakon muljanja na izborima
» ISIL-ove metode protiv nevjernika u prašumi
» Revolucija jede svoju djecu. Žena godine 2015 podupire Trumpa
» Tucker Carlson: Mađarska protiv Soroša - bitka za civilizaciju
» Revolucija protiv Bakira u Ilijašu nakon muljanja na izborima
Page 1 of 2