ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Roditelji u Zagrebu izvukli iz razreda djecu koja su prisilno sjedila na vjeronauku

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Roditelji u Zagrebu izvukli iz razreda djecu koja su prisilno sjedila na vjeronauku - Page 2 Empty Re: Roditelji u Zagrebu izvukli iz razreda djecu koja su prisilno sjedila na vjeronauku

Post by vuksadinare 16/9/2020, 04:23

...inace ta ista ekipa je prije nekoliko godina prijetila se da nece slati na sat djecu profesoru koji je imao u svom uredu sliku ante gotovine

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Roditelji u Zagrebu izvukli iz razreda djecu koja su prisilno sjedila na vjeronauku - Page 2 Empty Re: Roditelji u Zagrebu izvukli iz razreda djecu koja su prisilno sjedila na vjeronauku

Post by vuksadinare 16/9/2020, 04:31

Mirise mi na agentursku druzbu...isto mjesto ista skola a visegodisnje prijetnje i akcije na politickoj osnovi...djeca su samo sredstvo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 16/9/2020, 07:17

vuksadinare wrote:Znaci ako nekom dopizdi da njegovo dijete slusa povijest,hrvatski ajmo izvuci djete ili djecu sa sata...ovo je cisto i jeftino politikanstvo...ono eno profa je ne znam hdzovac ili sto li vec..i ja necu da mi djetetu predaje idem ga izvuc sa sata..strasno..i onda takvi jebivjetri ljevicarski pricaju kako treba biti slozan

tko na jesen umre za njega nema zime
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/9/2020, 07:42

debotoijusto wrote:
vuksadinare wrote:Znaci ako nekom dopizdi da njegovo dijete slusa povijest,hrvatski ajmo izvuci djete ili djecu sa sata...ovo je cisto i jeftino politikanstvo...ono eno profa je ne znam hdzovac ili sto li vec..i ja necu da mi djetetu predaje idem ga izvuc sa sata..strasno..i onda takvi jebivjetri ljevicarski pricaju kako treba biti slozan

sto je pjesnik htio poruciti...ista ta ekipa radi probleme vec nekoliko godina najvise na politickoj bazi i prema neistomisljenicima..to je ekipa 'mozemo',Rf i slicne bedastoce i agentura..pazi kazu njihovo je pravo odvlacit svoju djecu sa vjeronauka,razredne nastave,kojom ucitelju nece slati ako im se ne svidi iz ovog onog razloga..zao mi djece...zrtve politikanstva svojih roditelja...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/9/2020, 07:45

njihovo je pravo u koji ce ili nece ici restoran sa kojim drustvom ce se druziti ili nece ali njihovo pravo nije uredovati po skoli jer nisu djelatnici skole..ako im se ne sviđa nek ispisu djecu iz te skole i upisu u drugu...cak su dalvali primjedbe da im se ne sviđa boja zidova u skoli..to su bolesnici..zeljni pozornosti..znam dobro sto se desava u toj skoli...jer mi od sestricne djeca idu u tu skolu...jedna te ista grupica radi probleme i zajebava
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/9/2020, 07:55

Inace ta Kristina Ercegovic vrsi mobing na svojim radnicima spijunirajuci ih da ne bi narezali vise od deset deka salame za gablec
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 16/9/2020, 08:44

tre wrote:Idiotarija teška, vjeronauk je izborni predmet i da skratim priču opet neki antifa dječjom glavom gloginje mlati

Uvijek ima njih par izfrustriranih koji se hitaju po podu i prestanu dihati ak nije baš sve po njihovom.

Osobno ne zarezujem više niti Crkvu niti crkvu ma 1% u životu, ali nisam imal nikaj protiv da mi djeca u školi budu na vjeronauku.

I sve sakramente imaju.

Ak buju im trebali u životu OK.

Ak ne buju, od viška glava ne boli.

Osim toga sve zemlje u EU imaju ili vjeronauk ili "religijsku kulturu" u školama. Možda njih par nema na razini države, ali onda lokalna samouprava ima pravo to upeljati u školski program vjerojatno kao izbornjak.

Kod nad zapravo najviše pizde zatucani ateisti koji su po meni pandan zatucanim vjernicima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/9/2020, 08:53

Sovak wrote:
tre wrote:Idiotarija teška, vjeronauk je izborni predmet i da skratim priču opet neki antifa dječjom glavom gloginje mlati

Uvijek ima njih par izfrustriranih koji se hitaju po podu i prestanu dihati ak nije baš sve po njihovom.

Osobno ne zarezujem više niti Crkvu niti crkvu ma 1% u životu, ali nisam imal nikaj protiv da mi djeca u školi budu na vjeronauku.

I sve sakramente imaju.

Ak buju im trebali u životu OK.

Ak ne buju, od viška glava ne boli.

Osim toga sve zemlje u EU imaju ili vjeronauk ili "religijsku kulturu" u školama. Možda njih par nema na razini države, ali onda lokalna samouprava ima pravo to upeljati u školski program vjerojatno kao izbornjak.

Kod nad zapravo najviše pizde zatucani ateisti koji su po meni pandan zatucanim vjernicima.
ekipa RF,'Mozemo'..svaka skola ima par debila roditelja koji moraju kenjkati i kad ne treba..jer eto oni su 'najpametniji' i 'znaju' sto svoj djeci treba...a zapravo sami ispadnu tlacitelji vlastite djece ali i okoline..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/9/2020, 09:40

debotoijusto wrote:

Sad je dogmatskopolitička indoktrinacija na satu prirode i društva gdje se dijecu uči o nečastivoj koroni i deset zapovjedi stožera uklesanih na ulazu u školu tako da satovi vjeronauka za djecu ateista( koji su najveći stožeraši) djeluju kao kamilica.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/9/2020, 10:06

vuksadinare wrote:
סמאל wrote:Podcjenjujete snagu tihe i šutljive,progresivne i demokratske Hrvatske a zaboravljate da je Stipe Mesić 2x premoćno dobio izbore.
evo meni dopizdilo sto na povijesti ima vrlo mali tema iz domovinskog rata..ne zelim da mi dijete bude prisutno na satu povijesti i hocu sat povijesti gdje ce tema biti domovinski rat to je moje pravo i moj izbor
Je li bi ti dozvolio da ti dijete ide na islamski vjeronauk,ako je to jedina opcija u školi ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/9/2020, 10:30

סמאל wrote:
vuksadinare wrote:
סמאל wrote:Podcjenjujete snagu tihe i šutljive,progresivne i demokratske Hrvatske a zaboravljate da je Stipe Mesić 2x premoćno dobio izbore.
evo meni dopizdilo sto na povijesti ima vrlo mali tema iz domovinskog rata..ne zelim da mi dijete bude prisutno na satu povijesti i hocu sat povijesti gdje ce tema biti domovinski rat to je moje pravo i moj izbor
Je li bi ti dozvolio da ti dijete ide na islamski vjeronauk,ako je to jedina opcija u školi ?
pa da je musliman bi...ali radi se o katolickom vjeronauku....inace ne radi se samo o protivljenju vjeronauku nego iza toga stoji mnostvo politikanstva i ciljeva...zasto je istoj ekipi smetala slika ante gotovine?...ima li to veze sa vjeronaukom Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/9/2020, 10:48

vuksadinare wrote:
סמאל wrote:
vuksadinare wrote:
pa da je musliman bi...ali radi se o katolickom vjeronauku....inace ne radi se samo o protivljenju vjeronauku nego iza toga stoji mnostvo politikanstva i ciljeva...zasto je istoj ekipi smetala slika ante gotovine?...ima li to veze sa vjeronaukom Basketball
E pa vidiš,tako i ti roditelji isto misle,,da je katolik bi''
Zašto bi oni koji nisu katolci,ali o oni koji su to formalno,morali slušat i biti na katoličkom vjeronauku,jer iz perspektive nekog nereligioznog čovjeka,potpuno je svejedno hoće li dijete biti na katoličkom,islamskom ili nekom drugom vjeronauku.
Oni koji ne žele vjersku idoktrinaciju djece,moraju imati alternativu,pa makar to bila etika,građanski odgoj ili nešto treće.
Osim toga,zašto se vjeronauk favorizira ispred svih ostalih izbornih predmeta.
Vjeronauk ukoliko baš mora biti u školi,onda to treba biti na kraju  nastave,tako da samo oni koji žele ostanu.
Ali ovdje se sprovodi perfidna indoktrinacija i pogodovanje crkvi a zna se koja politička opcija ima korist od toga,ruka ruku mije.
No,neće konzervativci vječno biti na vlasti.
Doći će nekad opet i SDP na vlast,te ako ovi iz ,,Možemo'' ojačaju i budu koalicijski potencijal,ne sumnajm ni malo da će imati zahtjeve u pogledu vjeronauka i crkve.
Odgovara mi slabljenje SDP-a i jačanje radikalnijih ljevih opcija,jer SDP se nije baš pokazao nešto sposoban po tim pitanjima, a slabašan SDP,s liberalno-ljevijim kolaicijskim partnerima,biti će prisiljen na ustupke,kao što je svojevremeno Bandić bio prisiljen na ustupak oko Trga Maršala Tita.
Jer da Bandić nije bio toliko slab i ovisan o koalicijskom partneru koji je to uvjetovao,i danas bi taj trg imao isto ime.
Jednog dana SDP će se naći u istoj takvoj situaciji kao i Bandić,onda će ovi još ljeviji od SDP-a uvjetovat podršku,,može,podržat čemo vas,ali ajmo vidit što ćemo s vjeronaukom,vatikanskim ugovorima,itd.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/9/2020, 10:51

סמאל wrote:
vuksadinare wrote:
סמאל wrote:
E pa vidiš,tako i ti roditelji isto misle,,da je katolik bi''
Zašto bi oni koji nisu katolci,ali o oni koji su to formalno,morali slušat i biti na katoličkom vjeronauku,jer iz perspektive nekog nereligioznog čovjeka,potpuno je svejedno hoće li dijete biti na katoličkom,islamskom ili nekom drugom vjeronauku.
Oni koji ne žele vjersku idoktrinaciju djece,moraju imati alternativu,pa makar to bila etika,građanski odgoj ili nešto treće.
Osim toga,zašto se vjeronauk favorizira ispred svih ostalih izbornih predmeta.
Vjeronauk ukoliko baš mora biti u školi,onda to treba biti na kraju  nastave,tako da samo oni koji žele ostanu.
Ali ovdje se sprovodi perfidna indoktrinacija i pogodovanje crkvi a zna se koja politička opcija ima korist od toga,ruka ruku mije.
No,neće konzervativci vječno biti na vlasti.
Doći će nekad opet i SDP na vlast,te ako ovi iz ,,Možemo'' ojačaju i budu koalicijski potencijal,ne sumnajm ni malo da će imati zahtjeve u pogledu vjeronauka i crkve.
Odgovara mi slabljenje SDP-a i jačanje radikalnijih ljevih opcija,jer SDP se nije baš pokazao nešto sposoban po tim pitanjima, a slabašan SDP,s liberalno-ljevijim kolaicijskim partnerima,biti će prisiljen na ustupke,kao što je svojevremeno Bandić bio prisiljen na ustupak oko Trga Maršala Tita.
Jer da Bandić nije bio toliko slab i ovisan o koalicijskom partneru koji je to uvjetovao,i danas bi taj trg imao isto ime.
Jednog dana SDP će se naći u istoj takvoj situaciji kao i Bandić,onda će ovi još ljeviji od SDP-a uvjetovat podršku,,može,podržat čemo vas,ali ajmo vidit što ćemo s vjeronaukom,vatikanskim ugovorima,itd.
jel prizivas na vlast one koji su dobili 8 milijuna kuna u dvije godine od soroseve agenturske centrale u njemackoj pravdajuci tu ogromnu donaciju da je ta lova isla na snimanje kornjaca u kopackom ritu... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/9/2020, 11:06

...i koje financira drzavni tajkun tedeski koji se 'proslavio' odgovorom 'samo me nemojte pitati gdje sam zaradio prvi milijun'....brajo cista najcisca agentura
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/9/2020, 11:25

Da,prizivam, i ne samo da prizivam već i aktivno podržaje.Ta agentura tek sad razvija svoj puni potencijal.Lokalni izbori u Zagrebu i Rijeci biti će prvi test.
Promjene će doći i to se ne može zaustavit,to čak neće uspjet Orban a kamo li  hrvatski kokošarski desničari.
2008 god. rekao sam jastrebu da će kroz 10tak god. doći do uklanjanja imena trga Maršala Tita, a on i provocator su rekli da to neće doći nikada.U ono vrijeme imao sam drugačije političke i svjetonazorske ideale,te sam aktivno podržavao,,krug za trg''

Isto tako danas,predviđam da će kroz 10-15 god. katolička crkva u Hrvatskoj znatno izgubiti utjecaj u društvu,i to samo ako te agenture budu znale pametno iskoristit trenutak i okolnosti.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/9/2020, 11:31

Prva stvar koju bi trebalo napravit,uvesti sustav financiranja vjerskih zajednica po njemačkom modelu.SDP nikad nije imao muda učinit nešto što bi naljutilo one vampire s Kaptola,zato je dobar dio njihovih birača razočaran i apstinira od izbora,međutim neka radikalnija ljeva opcija,mogla bi konsolidirat i mobilizirat građansku opciju.
Sad kad bi se Stipe Mesić kandidirao za predsjednika ili premijera,nema sumnje kako bi glatko pobjedio,to je ta građanska Hrvatska,koja je sad uspavana,ali to ne znači da ne postoji.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/9/2020, 11:37

סמאל wrote:Prva stvar koju bi trebalo napravit,uvesti sustav financiranja vjerskih zajednica po njemačkom modelu.SDP nikad nije imao muda učinit nešto što bi naljutilo one vampire s Kaptola,zato je dobar dio njihovih birača razočaran i apstinira od izbora,međutim neka radikalnija ljeva opcija,mogla bi konsolidirat i mobilizirat građansku opciju.
Sad kad bi se Stipe Mesić kandidirao za predsjednika ili premijera,nema sumnje kako bi glatko pobjedio,to je ta građanska Hrvatska,koja je sad uspavana,ali to ne znači da ne postoji.
koja građanska hrvatska?..fosili su davno izumrli ili su smaknuti...građanske hrvatske u smislu prave rijeci ni nemas od '45-te...vise folklorno...oni iz opanaka uskocili ulastene cipele i u stanove u centru i poceli glumiti crvenu burzuaziju...sto mislis zasto se u centru zagreba jos zovu ulice tipa krajiska,kozaracka,dalmatinska,usorska i slicno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/9/2020, 11:52

evo pogledaj korijenski prvi sastav ekipe 'mozemo',RF...bosna,lika,zagora...ne mo's naci one koji su bar tri generacije zagrepcani..o cem pricamo...građanskoj hrvatskoj?...tssss....obrisi toga su zadnji bili u kraljevini jugi...i ta rijec građanin...ne znaci uljudnost..nego i onaj sa svilaje je građanin...tu rijec su ubacili bas u vrijeme crvene burzuazije jer su morali prikriti svoje porijeklo..a nisu se bas mogli prozvati becka skola bilo bi isuvise humoristicno :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/9/2020, 12:18

Potpuno nebitno.Činjenica je da postoji alternativa konzervativnoj Hrvatskoj,samo ona je uspavana i defetistička,međutim,zna se probudit s vremena na vrijeme,kao onda kad je Stipe Mesić postao predsjednik.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 16/9/2020, 12:22

סמאל wrote:Potpuno nebitno.Činjenica je da postoji alternativa konzervativnoj Hrvatskoj,samo ona je uspavana i defetistička,međutim,zna se probudit s vremena na vrijeme,kao onda kad je Stipe Mesić postao predsjednik.
daj molim te..pa vjecno su defetisticka i defenzivna opcija...evo ti nekidan vili matulu...koji kaze da mu je ljepse biti oporba...amen
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/9/2020, 12:41

vuksadinare wrote:
סמאל wrote:Potpuno nebitno.Činjenica je da postoji alternativa konzervativnoj Hrvatskoj,samo ona je uspavana i defetistička,međutim,zna se probudit s vremena na vrijeme,kao onda kad je Stipe Mesić postao predsjednik.
daj molim te..pa vjecno su defetisticka i defenzivna opcija...evo ti nekidan vili matulu...koji kaze da mu je ljepse biti oporba...amen
To neće vječno bit tako.Ove stare prdonje iz CKH i onako nikad nisu bili prava,svjetonazorska ljevica,već ona pragamtićna i konformistička.Sada se profiliraju nove generacije ljevo liberalnih i zelenih,a kako smo sad ipak dio jedne nadnacionalne zajednice,EU,okolnosti su se dosta promjenile od onda kad je Hrvatska bila izolirani otok.
Pogledaj samo svjetonazorsku smjenu koja je zahvatila nekad bogobojaznu katoličku Irsku a i u Poljskoj jačaju progresivne snage.Vi se samo možete tješit da će Hrvatska izbjeći proces demokratizacije i liberalnog globalnog poretka.
Ukoliko Trump ispuši na izborima,ponovo će doći do pokretanja mnogih procesa koji su sada usporeni.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics