Žužul i Granić kontra Tuđmana pred Galbraithom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Žužul i Granić kontra Tuđmana pred Galbraithom
https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/granicu-i-zuzulu-bilo-je-nelagodno-tijekom-rucka-s-tudmanom-nakon-oluje/
Tko pogodi autora, častim s ručkom. Ozbiljno,javim u inbox sretnom dobitniku. Svatko ima pravo na jedan pokušaj.
Pozorno sve pročitati! :)
Tko pogodi autora, častim s ručkom. Ozbiljno,javim u inbox sretnom dobitniku. Svatko ima pravo na jedan pokušaj.
Guest- Guest
Re: Žužul i Granić kontra Tuđmana pred Galbraithom
Jesam li iznenađen???
Nisam!
Nisam!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mislim da se radi o onom američkom špijunu,jad ga u dom naša,Ivi Bancu.mobiu$ wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/granicu-i-zuzulu-bilo-je-nelagodno-tijekom-rucka-s-tudmanom-nakon-oluje/
Taj bi Amerima prodao i rođenog oca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
banac je umro...jastreb wrote:Mislim da se radi o onom američkom špijunu,jad ga u dom naša,Ivi Bancu.mobiu$ wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/granicu-i-zuzulu-bilo-je-nelagodno-tijekom-rucka-s-tudmanom-nakon-oluje/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:banac je umro...jastreb wrote:Mislim da se radi o onom američkom špijunu,jad ga u dom naša,Ivi Bancu.mobiu$ wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/granicu-i-zuzulu-bilo-je-nelagodno-tijekom-rucka-s-tudmanom-nakon-oluje/
neki ljudi odlaskom rasterete politički život..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Epi jesi li čuo za Dragunju i Obodnicu?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:banac je umro...jastreb wrote:
Mislim da se radi o onom američkom špijunu,jad ga u dom naša,Ivi Bancu.
2014-04-22
Znam,ali mi to liči na njega.vuksadinare wrote:banac je umro...jastreb wrote:Mislim da se radi o onom američkom špijunu,jad ga u dom naša,Ivi Bancu.mobiu$ wrote:https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/granicu-i-zuzulu-bilo-je-nelagodno-tijekom-rucka-s-tudmanom-nakon-oluje/
Čudan lik koji je volio Ameriku više od Hrvatske,a Kaliforniju više od Dalmacije.
Nevjerovatna persona.
2014-04-22
pa tekst je napisan jucer,prekjucer...majke ti mile cim se ti upucavasjastreb wrote:Znam,ali mi to liči na njega.vuksadinare wrote:banac je umro...jastreb wrote:
Mislim da se radi o onom američkom špijunu,jad ga u dom naša,Ivi Bancu.
Čudan lik koji je volio Ameriku više od Hrvatske,a Kaliforniju više od Dalmacije.
Nevjerovatna persona.
2015-09-08
Ono što je kod Crnogoraca bio Vlado Dapčević,to je kod nas Ivo Banac.vuksadinare wrote:pa tekst je napisan jucer,prekjucer...majke ti mile cim se ti upucavasjastreb wrote:Znam,ali mi to liči na njega.vuksadinare wrote:
banac je umro...
Nevjerovatna persona.
S time što je Dapčević više od Jugoslavije volio SSSR i što je isti zbog toga robijao.
Dočim se ovaj kvaziznanstvenik i revizionist prikučio SAD-u,špijunirao za njih,blatio Hrvatsku po Bijeloj kući ,a da ga zbog toga nitko nije pozvao na odgovornost.
2014-04-22
isti kurac..kao i mate granic i zuzul...sva ta agentura upregnuta je danas u plenkijeva kola...likovi koji skacu malo na ljevicu malo na desnicu pa malo kod neoliberala ne moze s edrugacije protumaciti nego kao agentura...to ja znam odavno..ne treba ti tu naucni rad....zapravo oni vise ne skrivaju da su agentura...a najopasniji i najlicemjerniji d sve agenture danas je agent skriven iza lica i nalicja 'milog djetteta' mate granic...taj je premezan svim farbama...taj je debelo naplatio svoju agenturu a najjasnije je objasnio u izjavi 'pola meni pola tebi pola bagi'jastreb wrote:Ono što je kod Crnogoraca bio Vlado Dapčević,to je kod nas Ivo Banac.vuksadinare wrote:pa tekst je napisan jucer,prekjucer...majke ti mile cim se ti upucavasjastreb wrote:
Znam,ali mi to liči na njega.
Nevjerovatna persona.
S time što je Dapčević više od Jugoslavije volio SSSR i što je isti zbog toga robijao.
Dočim se ovaj kvaziznanstvenik i revizionist prikučio SAD-u,špijunirao za njih,blatio Hrvatsku po Bijeloj kući ,a da ga zbog toga nitko nije pozvao na odgovornost.
2015-09-08
meni smijesno kad se agenturske udruge pravdaju velikim financijskim donacijama iz inozemstva...da dobijaju veliku lovu da izucavaju kornjace u kopackom ritu...evo agent tomasevic je u dvije godine dobio od sorosevske centrale u njemackoj u dvije godien 8 milijuna kuna...'..znate sto je na to rekao ili opravdao se...da je njegova udruga dobila naravno 'eko' ili 'zelena' udruga za promatranje kornjaca u kopckom ritu...pa koji debil u to moze povjerovati...osam milijuna kuna za promatranje kornjaca...
2015-09-08
jastreb wrote:Epi jesi li čuo za Dragunju i Obodnicu?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
banac je umro...
kako ne....baka mi živi u dragunji
2015-08-06
Sa mniom radi jedan lik iz Dragunje,al sad živi u BN.epikur37 wrote:jastreb wrote:Epi jesi li čuo za Dragunju i Obodnicu?epikur37 wrote:
kako ne....baka mi živi u dragunji
2014-04-22
Nije IB, naravno.
Fulao si šefa i stanicu.
Fulao si šefa i stanicu.
Guest- Guest
Idemo po redu:
Fan Domovinskog P. i anti-Granić.
Granic je ionako besprizorni isprdak ne treba tu dp. Koji je opet ojebina .
2015-08-06
Eroo wrote:Idemo po redu:
E nećemo udbaški, pod šiframa. :)
Što ja znam na koga Vi mislite...
Guest- Guest
epikur37 wrote:Gdje je to BN?
Baden, Austrija.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Evo primjera kako peta kolona i dalje politički preživljava u Hrvatskoj!Plenkovićev savjetnik Mate Granić i Sanaderov najbolji prijatelj Miomir Žužul bili su veliki protivnici "Oluje"
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Žužul: e sad treba mijenjati Dayton ali s Rusima i Turcima
» Starešina: Uguz-beg Mate Granić
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Žužul: e sad treba mijenjati Dayton ali s Rusima i Turcima
» Starešina: Uguz-beg Mate Granić
Page 1 of 2