Da nije korona krize iduće bismo oborili rekord po broju uvezenih stranih radnika
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Da nije korona krize iduće bismo oborili rekord po broju uvezenih stranih radnika
Ma brige me. Ionako ne šetam po šumama. Imam svoju privatnu šumu u polju. Hrastovina.
Ne zanima me šta će država prodat. Šta je država slabija to bolje.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Da nije korona krize iduće bismo oborili rekord po broju uvezenih stranih radnika
u sustini da...no samo ako si financijski jak i imas jak uticaj...onda mos po svome..mito i korupcija..ako trebas nesh od nule krenuti,bolje zaboravi..RayMabus wrote:Ma brige me. Ionako ne šetam po šumama. Imam svoju privatnu šumu u polju. Hrastovina.
Guest- Guest
Hrvatska je prožeta korupcijom i ovdje je najgore biti radnik u privatnom sektoru. Zato ovo sve iseljava vani. Ne možeš ti protiv korupcije. Uzmi ovog Plenkovica , kao neko uglađeno lice a otišla mu skoro cijela vlada u prošlom mandatu radi korupcije i ta ekipa i dalje nedodirljiva u državi i vlada i donosi ovakve zakone jer ih uopće nije briga za male ljude nego samo za sebe i svoje birače koji su svi na ovaj il onaj način na državnoj sisi.
Zato će ovo sve iselit a kako se radi o mladima tako če ti i natalitet cici krep i onda će ispast problem jer ne možeš ti ovoliko trpat.
Zato će ovo sve iselit a kako se radi o mladima tako če ti i natalitet cici krep i onda će ispast problem jer ne možeš ti ovoliko trpat.
2014-04-11
Neki dan prolazim pored gradilišta shoping centra i vidio sam ddosta tamnoputih, više kao neki pakistanci, bangladeš u sl.
ima ih po zagrebu dosta...ali vise filipinca,nepalaca...nego ovih iz bangladesa,indije...catabbath wrote:Neki dan prolazim pored gradilišta shoping centra i vidio sam ddosta tamnoputih, više kao neki pakistanci, bangladeš u sl.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bosanci su u Njemačkoj.catabbath wrote:Neki dan prolazim pored gradilišta shoping centra i vidio sam ddosta tamnoputih, više kao neki pakistanci, bangladeš u sl.
Neka to tako triba trpat dok ne budeš više siguran jesi li u Sudanu ili Hrvatskoj. Ovo je tek počelo. Kad se dopusti beskonačan uvoz samo će nas poklopit. Mi četri miljona pa idemo glumit Njemačku , kako oni tako i mi a gori smo od njih po omjerima na to koliko uvozimo radne snage u odnosu na broj stanovnika. Narod uopće nije svjestan toga.
2014-04-11
To su sve budući glasači HDZ/SDSSa/SDP1990catabbath wrote:Neki dan prolazim pored gradilišta shoping centra i vidio sam ddosta tamnoputih, više kao neki pakistanci, bangladeš u sl.
To ćemo sve naselit u Zagreb. Ne šalim se. Oni kad dođu onda idu u gradove a šta je grad perspektivniji to im je draže. To će se sve u Zagreb slit na kraju.mutava baštarda wrote:To su sve budući glasači HDZ/SDSSa/SDP1990catabbath wrote:Neki dan prolazim pored gradilišta shoping centra i vidio sam ddosta tamnoputih, više kao neki pakistanci, bangladeš u sl.
2014-04-11
mutava baštarda wrote:HDZ najdomoljubnija stranka u Hrvata za koju će se glasati i dalje bez obzira što bi rodjaci da nije bilo korone izdali 60 000 radnih dozvola ekipi od Srbije do Kirgistana dok im Hrvati bježe iz zemlje...
Usporedbe radi... 60 000 u HrvaCkoj je kao da milion i dvista tisuća Njemačka primi što hrvatsku čini najviše useljeničkim zemljama u Evropi...
Kradeze zna
darth_vader-
2014-04-17
Yes we MOŽEMORayMabus wrote:To ćemo sve naselit u Zagreb. Ne šalim se. Oni kad dođu onda idu u gradove a šta je grad perspektivniji to im je draže. To će se sve u Zagreb slit na kraju.mutava baštarda wrote:To su sve budući glasači HDZ/SDSSa/SDP1990catabbath wrote:Neki dan prolazim pored gradilišta shoping centra i vidio sam ddosta tamnoputih, više kao neki pakistanci, bangladeš u sl.
Pa nego kako. Još najbolje da ću ih ja u Kaštelima primit. Ti tamnoputi to je ko govno u punču. To jedino u Zagrebu među ciganima može proć.mutava baštarda wrote:Yes we MOŽEMORayMabus wrote:To ćemo sve naselit u Zagreb. Ne šalim se. Oni kad dođu onda idu u gradove a šta je grad perspektivniji to im je draže. To će se sve u Zagreb slit na kraju.mutava baštarda wrote:
To su sve budući glasači HDZ/SDSSa/SDP1990
2014-04-11
To ti je tako svugdi. Dođu ih naseljavat pa misle da će se oni rasporedit ravnomjerno a oni gledaju di ima posla i di su najveće plaće i onda svi tamo. Tako ti je i Beč u Austriji. 40% stanovnika Beča su stranci. Samo trpaj. Sve pred Markov trg.
2014-04-11
Dobro je da se ovo raspalo jer inače ne bi ni primjetili da vam ih trpaju a ovako kad počme pričat pa brekeće na ekavicu il priča rvatski a vidiš da je Kosovo il nešto tako il ti Nepalci to , to odma vidiš da nije odavde.
Ovi em su se raspali em trče u Njemačku odma.
Ajd sad dovlači lolo.
Ovi em su se raspali em trče u Njemačku odma.
Ajd sad dovlači lolo.
2014-04-11
Naravno... Daš im da ti poberu masline za prijevoz do Italije. Privezeš ih u kafiću do Čiova i Ćao. Da im više ne padne na pamet da dolaze vamo...RayMabus wrote:Pa nego kako. Još najbolje da ću ih ja u Kaštelima primit. Ti tamnoputi to je ko govno u punču. To jedino u Zagrebu među ciganima može proć.mutava baštarda wrote:Yes we MOŽEMORayMabus wrote:
To ćemo sve naselit u Zagreb. Ne šalim se. Oni kad dođu onda idu u gradove a šta je grad perspektivniji to im je draže. To će se sve u Zagreb slit na kraju.
Ma ić će oni sami. Nema ode zimi posla a oni su došli nešto zaraditi i poslat u svoje selo Bogu iza nogu u Aziji i Africi.mutava baštarda wrote:Naravno... Daš im da ti poberu masline za prijevoz do Italije. Privezeš ih u kafiću do Čiova i Ćao. Da im više ne padne na pamet da dolaze vamo...RayMabus wrote:Pa nego kako. Još najbolje da ću ih ja u Kaštelima primit. Ti tamnoputi to je ko govno u punču. To jedino u Zagrebu među ciganima može proć.mutava baštarda wrote:
Yes we MOŽEMO
2014-04-11
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Ruski Bombarderi oborili rekord
» Gastarbajteri oborili povijesni rekord
» Hrvatska i BiH danas oborile rekord u broju novozaraženih
» Slovenija : Najviše stranih radnika iz BiH
» Ruski Bombarderi oborili rekord
» Gastarbajteri oborili povijesni rekord
» Hrvatska i BiH danas oborile rekord u broju novozaraženih
» Slovenija : Najviše stranih radnika iz BiH
Page 2 of 2