Booking.com zatvara ured u Splitu
Page 1 of 1
Booking.com zatvara ured u Splitu
BOOKING.COM zatvara ured u Splitu.
"U kolovozu smo najavili kako ćemo zbog devastirajućeg utjecaja COVID-19 krize biti primorani na globalnoj razini smanjiti broj zaposlenika.
Nažalost, možemo potvrditi kako su zaposlenici u našem splitskom uredu također pogođeni najavljenim promjenama u poslovanju", poručili su iz PR agencije Bookinga za Slobodnu Dalmaciju.
Kako se može iščitati iz njihovog odgovora, Booking.com planira broj zaposlenih smanjiti za 25 posto diljem svijeta.
"Iako smo napravili sve što smo mogli kako bi sačuvali što više radnih mjesta, zbog značajnog smanjenja broja putovanja i malih mogućnosti da u idućih nekoliko godina situacija na tržištu bude kakva je bila prije COVID krize, na našu veliku žalost, kao i mnoge druge kompanije u putničkom sektoru, morat ćemo dodatno restrukturirati našu organizaciju poslovanja, kako bi se prilagodili novim uvjetima u industriji putovanja u skladu s našim predviđanjima", poručili su.
U Hrvatskoj je Booking u 2019. godini imao 64 zaposlenih, 11 manje nego 2017. U Splitu su imali desetak zaposlenih. Dobit im raste iz godine u godinu pa su u 2019. imali nešto više od 28 milijuna kuna dobiti bruto.
"U kolovozu smo najavili kako ćemo zbog devastirajućeg utjecaja COVID-19 krize biti primorani na globalnoj razini smanjiti broj zaposlenika.
Nažalost, možemo potvrditi kako su zaposlenici u našem splitskom uredu također pogođeni najavljenim promjenama u poslovanju", poručili su iz PR agencije Bookinga za Slobodnu Dalmaciju.
Kako se može iščitati iz njihovog odgovora, Booking.com planira broj zaposlenih smanjiti za 25 posto diljem svijeta.
"Iako smo napravili sve što smo mogli kako bi sačuvali što više radnih mjesta, zbog značajnog smanjenja broja putovanja i malih mogućnosti da u idućih nekoliko godina situacija na tržištu bude kakva je bila prije COVID krize, na našu veliku žalost, kao i mnoge druge kompanije u putničkom sektoru, morat ćemo dodatno restrukturirati našu organizaciju poslovanja, kako bi se prilagodili novim uvjetima u industriji putovanja u skladu s našim predviđanjima", poručili su.
U Hrvatskoj je Booking u 2019. godini imao 64 zaposlenih, 11 manje nego 2017. U Splitu su imali desetak zaposlenih. Dobit im raste iz godine u godinu pa su u 2019. imali nešto više od 28 milijuna kuna dobiti bruto.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Booking.com zatvara ured u Splitu
Baš jutros čitam....očito im se ne isplati ni u perspektivi...
airbnb je puno bolja platforma
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Baš jutros čitam....očito im se ne isplati ni u perspektivi...
Booking je dobar za Hotele, Aparthotele i kampove...
Za apartmane i kuće ipak airbnb
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Lani su me punili skoro 5 miseci...
Ovu godinu sam baš gušta zato...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Lani su me punili skoro 5 miseci...
gušta si jer te nisu punili :)
2015-08-06
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Baš jutros čitam....očito im se ne isplati ni u perspektivi...
Booking je dobar za Hotele, Aparthotele i kampove...
Za apartmane i kuće ipak airbnb
booking inače bolje kuri ali airbnb je za iznajmljivače više friendly, prije plaćaju, manju proviziju uzimaju i ti možeš ocijeniti gosta a ne samo oni ebe
al hebeš ga meni u gradu 85% puni booking
2015-08-06
Fak of... :D
Konačno lito bez strke, strepnje i ostalih pizda materina i veselja koje donosi turistička sezona...
Konačno lito bez strke, strepnje i ostalih pizda materina i veselja koje donosi turistička sezona...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Fak of... :D
dobro i to stoji, da
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Lani su me punili skoro 5 miseci...
gušta si jer te nisu punili :)
nadjite si sobu siritelji opacine
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kako se Debo začas nadoveza...:D
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Kako se Debo začas nadoveza...:D
što se može kad je štraca, rekao bi kardinal puljić
2015-08-06
Similar topics
» Što je bilo s državnim booking portalom?
» Srbija razmatrala gašenje aplikacije Booking.Com
» Kenwood Kenon pokreće hrvatski booking.com za samo 5% provizije iznajmljivačima!
» URED PREDSJEDNICE UŠTEDIO MILIJUNE!
» RH zatvara granicu ka Srbiji
» Srbija razmatrala gašenje aplikacije Booking.Com
» Kenwood Kenon pokreće hrvatski booking.com za samo 5% provizije iznajmljivačima!
» URED PREDSJEDNICE UŠTEDIO MILIJUNE!
» RH zatvara granicu ka Srbiji
Page 1 of 1