Cuties
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Cuties
melkior wrote:Sve je u redu dok god mi nitko ne provaljuje u kokošinjac, svinjac ili štaluSovak wrote:Kaj pizdite?
To je samo jedna obična seksualna orijentacija.
Baš ste pedofobi.
Oni su davno ušli u sve to pa i više. Pederske slikovnice u vrtićima odavno dilaju majku im jebem.
Gle, da na nečijem kompu nađu i "ćudoredniji" materijal od ovog "modernog uradka" završil bi na sudu. Ovak ... Netflix može ovu opačinu širiti pod maskom integracije muslimanke u društvo i sve OK.
Krvavu im majku jebem.
Vidiš zid i vidiš da je crn, onda dođe agenda i veli da je bijeli. I ak ti veliš da je crni, ti si nazadan i to je to. Još u reštu skončaš zbog "mržnje".
Kaj bi oni meni visjeli s bandera to bi čudo jedno bilo.
Guest- Guest
dijagram wrote:Film ubaciti u skolski kurikul te analizirati s djecom i animirati sto vise klinaca i klinki
za slicne projekte.
Ne smijemo zaostati za naprednima.
Slažem se. Car je ionak odavno gol.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:
umjesto sto branis neobranjivo odi narusit privatnost svojih klinaca moguce da se neugodno iznenadis
debo, ja imam klince i mačku a ti samo mačku... klinci imaju "privatnosti" koliko mi odglumimo da ne znamo šta rade, inače ako ne znaš točno sve što se događa s tvojim djetetom u bilo kom trenutku i bilo gdje u toj dobi onda si kurac od roditelja.
ti imas klince a film je o teengirl danasnjice u multi kulturnom drustvu iskrivljenih vrijednosti s odraslima koji nemaju vremena niti kuze igru
nema pedofilije eksplicitnih prikaza sex i sl. , ono festivalska drama s porukom , vise sexualnosti klinaca ima u jednom kadru bilo kojeg filmu larry clarka iz 90-ih prije poplave modernih tehnologija povezivanja
Agenda.
Guest- Guest
Sovak wrote:dijagram wrote:Film ubaciti u skolski kurikul te analizirati s djecom i animirati sto vise klinaca i klinki
za slicne projekte.
vas dvojica, ako vam se ne svidja napredni zapad...izvolite u rusiju kod diktatora putina :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A što sad svi glumatate moralne vertikale i puritance, tko od vas nije jebao vlastitu kćer, posvojio dijete s namjerom da ga jebe, gurnuo prst u dupe vlastitom sinu i otuđio ključ od zajedničke kupaonice?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kome majka nije tepala da je njena najdraža picina dlaka, nije imao sretno djetinjstvomelkior wrote:A što sad svi glumatate moralne vertikale i puritance, tko od vas nije jebao vlastitu kćer, posvojio dijete s namjerom da ga jebe, gurnuo prst u dupe vlastitom sinu i otuđio ključ od zajedničke kupaonice?
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:Bolesno
Treba to metak u chelo..i roditeljima i onome tko je snimio taj film..gledaju ga samo pedofili..Dobro je netko davno primijetio da ce taj standard biti normalan za 20-30 godina ako se nastavi ovakvim tempom..Vracamo se u kameno doba..po svim parametrima..
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
U starijem kamenom dobu vladao je matrijarhat. To znači da je bio dozvoljen spolni odnos majke i sina i brata i sestre. Male zatvorene i samodovoljne zajednice trebale su imati što više djece za opstanak, a muža bi pojeo spiljski medvjed, sabljozubi tigar, itd. Žene su se, jeltne, snalazilementalitet wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bolesno
Treba to metak u chelo..i roditeljima i onome tko je snimio taj film..gledaju ga samo pedofili..Dobro je netko davno primijetio da ce taj standard biti normalan za 20-30 godina ako se nastavi ovakvim tempom..Vracamo se u kameno doba..po svim parametrima..
2015-08-09
Kao i obično, pronalazak vatre i lokalni šamani, dakle tehnološki napredak i religija sjebali su taj prekrasan svijet i poredak prvobitne zajednice. Osnovali su autoceste, počeli se više družiti i tako je nastao patrijarhat
2015-08-09
melkior wrote:U starijem kamenom dobu vladao je matrijarhat. To znači da je bio dozvoljen spolni odnos majke i sina i brata i sestre. Male zatvorene i samodovoljne zajednice trebale su imati što više djece za opstanak, a muža bi pojeo spiljski medvjed, sabljozubi tigar, itd. Žene su se, jeltne, snalazilementalitet wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bolesno
Ma sada bez zajebancije..ne razumijem tu psihu koju moze uzbuditi dijete ,,Dodushe ima curica sa 14 izgledaju kao zrele zene..ali valjda svaom normalnom mushkarcu je uzbudljivije biri sa zenom koja zna shta je to kurac i koje su njegove mogucnosti..::)),Fakat je bolesno..priroda je stvorila svoje zakone a jedan od glavnih zakona je mijeshanje medju ljudima i rasama jer valjda kroz tu formulu zeli stvoriti savrsheno bice..Imati sex samo zato da se ispraznish je bolesno..onda ga bolje izdrkash..Otishli smo u pichku materinu nazad mentalno...Koji kurac ..valjda se takvi zele vratiti kroz tu zelju i gledanje u djetinjstvo ..Strah ih zivota i prolaznosti??Ne znam nemam odgovor na postavljena pitanja mada o takvim stvarima i ne razmishljam jer mi je zivot prebukiran drugim ljepshim dogadjajima pa mi je valjda um zdraviji nego od onih dokolichara.Bolesne stvari se radjaju samo kad chovjek zapostavi svoj um i tijelo pa ga svede na prezivljavanje ...use na se i podase..to nije chovjek nego zivotinja,,jebiga..ne mogu misliti drugachije uz najbolju namjeru da budem moderno shvacen..
epikur37 wrote:Sovak wrote:dijagram wrote:Film ubaciti u skolski kurikul te analizirati s djecom i animirati sto vise klinaca i klinki
za slicne projekte.
vas dvojica, ako vam se ne svidja napredni zapad...izvolite u rusiju kod diktatora putina :p
Ja sam možda već tam. Ili u Bjelorusiji. Tko zna?
A ti si demokršćanin .... čiji predstavnici uredno dižu ruke za te pizdarije.
I promiču dugine boje. Onak malo tiše nego lijevi.
Ali na isto dojde.
Ima tomu kak sam rekel da bude pedofilija prije ili poslije proglašena orijentacijom.
Ovakvim filmovima je krenula i sodomija, pa to je ljubav, pa to je seksualna orijentacija, pa Philadelphia ... i tak to.
Oni bi meni svi na galgama se njihali.
Kaj sad ... ja sam lud. A tip koji kreše drugog tipa u pakšu je normalan.
Tak buju i tipovi koji buju prašili jedanaestgodišnjakine postali orijentacija.
Prvo buju olabavili i rekli - ne diramo, ali gledamo i fantaziramo i nema štete.
A onda kad se to riješi - gledamo i trošimo ih ... uz njihov pristanak naravno.
To je ljubav.
Demokršćani buju uredno dignuli svoje ruke i za to kao što su dignuli za pederčine, transgendere, istospolne životne zajednice - brakove, pedersko udomljavanje i posvajanje djece ... kak bi rekel naš slučajni predsjednik - čujte, to je trend u svijetu.
Trend buju i galge ... ili bu sve u kurac prešlo.
Guest- Guest
To su traume iz djetinjstva. Velika većina pedofila postaje na način da su i sami bili seksualno zlostavljani u djetinjstvu. Imaju neriješene duboke konflikte unutar vlastite osobnosti povezane s traumama iz djetinjstva te odnosom odraslih, često roditelja, prema njima. To ne mora nužno biti i samo jedan vid seksualnog zlostavljanja, ili ga dijete duboko potiskuje, ali ga ne može do kraja potisnuti. S druge strane, takvo seksualno zlostavljanje u djetinjstvu često prati emocionalna hladnoća drugog roditelja koji žrtvu nije zaštitio od partnera, možda ga je čak i podvodio svom partneru. Za nastanak pedofilske strukture ličnosti potrebno je seksualno zlostavljanje bliskog srodnika prema nemoćnoj žrtvi koja se u svojim nježnim godinama nije u stanju samostalno braniti, a drugi roditelj takvo ponašanje podržavaju ili potiču.mentalitet wrote:melkior wrote:U starijem kamenom dobu vladao je matrijarhat. To znači da je bio dozvoljen spolni odnos majke i sina i brata i sestre. Male zatvorene i samodovoljne zajednice trebale su imati što više djece za opstanak, a muža bi pojeo spiljski medvjed, sabljozubi tigar, itd. Žene su se, jeltne, snalazilementalitet wrote:
Ma sada bez zajebancije..ne razumijem tu psihu koju moze uzbuditi dijete ,
Ima jedan dodatni moment u čitavoj priči: žene su su u muškoj svijesti sexy ako su nježne, umiljate, potrebite muške zaštite, krhke, naivne i nevine. Mladenački izgled žene (prije svega lica) povezan je s beby kožom. Beby koža je ono što ženu čisti savršenim seksualnim objektom: nježna, meka i glatka. A takve su sve 14- godišnjakinje. Ako i imaju tijelo 17-godišnjakinje, to bi se pravno karakteriziralo kao pedofilija, ali to u u suštini nije, jer pedofilija u pravom smislu riječi predstavlja sklonost ne samo baby umu koji seksualni objekt čini idealnom "žrtvom", već prije svega sklonost nerazvijenom tijelu, dakle, tijelu bez guzice i sisa. To su pretpubertetska tijela. Žena je biološki plodna i sposobna za porod već s 15 godina, ponekad i s 14 godina života. To nije pedofilija, jer generalno govoreći, najveći dio ljudske povijesti žene su se udavale i rađale s 15 godina. Istina, tada su se i 16-godišnjaci već smatrali odraslima. Razvoj civilizacije produljio je mentalno doba nezrelosti, a tijelo je i dalje ostalo izvan dosega mentalnog razvoja, onakvo kakvo je bilo stoljećima, tisućljećima ranije. Stoga prirodna muška sklonost 15-godišnjakinjama se doista ne može u evolucijskom smislu okarakterizirati kao pedofilija, niti se kao takvom može doista u pravom smislu riječi kvalificirati sklonost učiteljica zbunjenim, razvijenim srednjoškolcima od 16, 17. godina. Problem je što je suvremeno društvo s jedne strane postalo licemjerno hipersenzibilizirano na seksualizaciju djece kojom nadoknađuje odgojne propuste i stvarnu nebrigu za probleme djece i njihov razvoj, ali istodobno promiče mentalnu i duhovnu infantilizaciju odraslih, čineći ih ovisnima o svemoći Velike Mame Države koja će se pobrinuti i koja se mora pobrinuti za sve (školstvo, posao, umirovljenje, zdravlje, zabava, itd) istodobno zabranjujući ljudima da uzmu zakon u svoje ruke onda kada je to pravedno, iako je država uglavnom sve, ali nikada pravedna.
I tu više prestajem jer mi je stvarno više dosta da budem ozbiljan i da pišem traktate. Vani je lijep dan, odoh na svježi zrak.
2015-08-09
Lijepo je tješiti se govoreći sebi da su pedofili bolesni jer su imali ružno djetinjstvo.
Da su silovatelji psihopte i luđaci.
Da su ubojice psihički poremećene ličnosti.
Ali možeš li zaviriti u svoj mrak, otkriti svoje crnilo, pogledati u svoj ponor?
Potreban je samo dašak vjetra, povjetarac, lahor, da te otpuhne tamo.
I bit će to i dalje ti.
Ali možeš li zaviriti u svoj mrak, otkriti svoje crnilo, pogledati u svoj ponor?
I bit će to i dalje ti.
crvenkasti-
2014-04-17
u normalnim zemljama postoje službe koje prate tko skida i gleda ovakve filmove...
debo je identificiram i lociran, a čekamo uhićenje i transfer
debo je identificiram i lociran, a čekamo uhićenje i transfer
Evo nešto za tvoju dušucrvenkasti wrote:Lijepo je tješiti se govoreći sebi da su pedofili bolesni jer su imali ružno djetinjstvo.
I bit će to i dalje ti.
Moje crnilo? Svi smo mi ubojice kad zatreba.
2015-08-09
melkior wrote:crvenkasti wrote:Lijepo je tješiti se govoreći sebi da su pedofili bolesni jer su imali ružno djetinjstvo.
I bit će to i dalje ti.
I pedofili.
crvenkasti-
2014-04-17
Sovak wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:
debo, ja imam klince i mačku a ti samo mačku... klinci imaju "privatnosti" koliko mi odglumimo da ne znamo šta rade, inače ako ne znaš točno sve što se događa s tvojim djetetom u bilo kom trenutku i bilo gdje u toj dobi onda si kurac od roditelja.
ti imas klince a film je o teengirl danasnjice u multi kulturnom drustvu iskrivljenih vrijednosti s odraslima koji nemaju vremena niti kuze igru
nema pedofilije eksplicitnih prikaza sex i sl. , ono festivalska drama s porukom , vise sexualnosti klinaca ima u jednom kadru bilo kojeg filmu larry clarka iz 90-ih prije poplave modernih tehnologija povezivanja
Agenda.
i to netflixova... probo pogledat njihov dokumentarac o cheu, odustao nakon 10 minuta, moskovska pravda iz 59. bi ga prikazala objektivnije i kritičnije.
crvenkasti wrote:melkior wrote:crvenkasti wrote:Lijepo je tješiti se govoreći sebi da su pedofili bolesni jer su imali ružno djetinjstvo.
I bit će to i dalje ti.
I pedofili.
2015-08-09
Dobro zločin, nisam ja to kriv. On su počeli rat i prvi počinili zločine.
Ali pedofil, to je užas.
Ali pedofil, to je užas.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Dobro zločin, nisam ja to kriv. On su počeli rat i prvi počinili zločine.
Ali pedofil, to je užas.
dobro, silovali ste vi i djecu, nije da niste
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/forum/nakon-svakodnevnog-silovanja-odveo-ju-je-srpski-vojnik-bila-je-njegova-zena-rodila-mu-djecu-480240
marcellus wrote:crvenkasti wrote:Dobro zločin, nisam ja to kriv. On su počeli rat i prvi počinili zločine.
Ali pedofil, to je užas.
dobro, silovali ste vi i djecu, nije da niste
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/forum/nakon-svakodnevnog-silovanja-odveo-ju-je-srpski-vojnik-bila-je-njegova-zena-rodila-mu-djecu-480240
Kao i obično, kurca nisi shvatio.
Zlo je u svakome od nas.
Ono što je odvratno i licemjerno, to je zgražati se nad jednim zločinima, a opravdavati ili poticati druge.
Jedino pravedno što možeš, to je da suzbijaš zlo u sebi.
Molitva je najbolji način.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 4 of 6