Nikolić: Što je čoveku majka, to je Srbiji Rusija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nikolić: Što je čoveku majka, to je Srbiji Rusija
Da je sreće da se vrati Koštunica. Sve ovo ostalo je boranija.Eva wrote:Ma ovo danas je degutanto za gledat i slušat koji je to oblik prostitucije. Ono pužu pod podu i ljube cipele.dzango wrote:Ovaj je bio govno a ovi su govanca. Sreće nigde.Eva wrote:Glavno da nije bio pudlica i nije drhtao pred ovim šonjama. A bome nisu ga ni za dupe hvatali kao hrvatsku predsjednicu. Ovo danas sve jad. Ovaj da sere o mami Rusiji. Pa Sergeju bi se najradije zbljuval na takve riječi. Ono, odrasti Edipe imaš već 6 banki ne traba ti mama.dzango wrote:Usrasmo se od sreće i sa njim.Eva wrote:A Sergeju se sere od tolikog poltronstva. Eto, to su političke veličine današnjice, ponizni mali psići koji skakuću, mašu repekom i silom žele da ih gospodar pogladi po glavici. Nisu Joži Zagorcu ni do gležnja.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
legenda, srbija je u njegovo vreme koliko-toliko imala kičmu. prosčna plata oko 500 evra, javni dug 3x manji od današnjeg, budžetski suficit...
zato je i oteran.
zato je i oteran.
Guest- Guest
Hrvati su bezobrazniji od Srba kad je ekonomija u pitanju. Jedan od razloga zašto EU nije mogla tako stegnit Srbiju da blokira ekonomsku suradnju iste sa Rusijom.
Problem kod Srbije je šta ne razlikuje ekonomsku i vojnu suradnju.
Problem kod Srbije je šta ne razlikuje ekonomsku i vojnu suradnju.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pustite tomu....sad je u fazi probanja ovogodisnje tomine prepecenice
vuksadinare- Posts : 100234
2015-09-08
Hrvatska preko Srbije u Rusiju izvozi neka dobra. Hrvati su morali stavit sankcije RUsiji jer je takva politika EU a onda u praksi napravili najbezobraznije stvari moguće i tu je uglavnom pala ta politika EU da se Srbiju jače pritisne po ovom pitanju.
2014-04-11
Dok god teče plin po Sjevernom toku ne postoje ni sankcije. Ili ih barem ne treba uzimati preozbiljno.
Točno.Ero wrote:Dok god teče plin po Sjevernom toku ne postoje ni sankcije. Ili ih barem ne treba uzimati preozbiljno.
2014-04-11
ovo je prevršilo svaku meru, a mi se hrvatima podsmevamo za ''danke deutschland''...
Guest- Guest
kofein wrote:Stanojko bi rekao "transfer neprijatnosti".Ero wrote:Meni neugodno...valjda refleksno.
Transfering je bolji izraz. Koristi ga se i u psihijatriji...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ne znam šta je ludo u tome što jedan slavenski narod osjeća prijateljstvo i privrženost drugom slavenskom narodu? Da su svi Slaveni složni drmali bi svijetom, Na žalost, kakvi su Slaveni, svi znamo.maggie13 wrote:Toma uvijek iznenadi..kad pomisliš da ne mođe biti luđi, on bude luđi.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
marcus-t wrote:Ne znam šta je ludo u tome što jedan slavenski narod osjeća prijateljstvo i privrženost drugom slavenskom narodu? Da su svi Slaveni složni drmali bi svijetom, Na žalost, kakvi su Slaveni, svi znamo.maggie13 wrote:Toma uvijek iznenadi..kad pomisliš da ne mođe biti luđi, on bude luđi.
Ma Toma budala umjesto da se prihvati Turske i NATO članica, pošalje što ISILu u pomoć on s Rusijom.
Lud čovjek.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Unas kažu "žena je majka"...epikur37 wrote:marcus-t wrote:Ne znam šta je ludo u tome što jedan slavenski narod osjeća prijateljstvo i privrženost drugom slavenskom narodu? Da su svi Slaveni složni drmali bi svijetom, Na žalost, kakvi su Slaveni, svi znamo.maggie13 wrote:Toma uvijek iznenadi..kad pomisliš da ne mođe biti luđi, on bude luđi.
Ma Toma budala umjesto da se prihvati Turske i NATO članica, pošalje što ISILu u pomoć on s Rusijom.
Lud čovjek.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
mislim da je ovo još gore od "Danke Deuchland"
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nekad sa slobom danas slobu vidi u putinu
2015-09-08
Nekad sa slobom danas slobu vidi u putinu
2015-09-08
Predsednik Srbije se osvrnuo i na dijalog Beograda i Prištine, rekavši da on često nije lak, "jer razgovaramo sa oholim i ljudima koji imaju podršku velikog dela zapadne civilizacije", ali da ceni to što Srbija u tome ima podršku Rusije.
"jer razgovaramo sa oholim i ljudima koji imaju podršku velikog dela zapadne civilizacije"
"jer razgovaramo sa oholim i ljudima koji imaju podršku velikog dela zapadne civilizacije"
2014-04-11
Nije problem kaj vi Ruse smatrate majkom, problem je kaj oni vas ne jebu ni pet posto.marcus-t wrote:Ne znam šta je ludo u tome što jedan slavenski narod osjeća prijateljstvo i privrženost drugom slavenskom narodu? Da su svi Slaveni složni drmali bi svijetom, Na žalost, kakvi su Slaveni, svi znamo.maggie13 wrote:Toma uvijek iznenadi..kad pomisliš da ne mođe biti luđi, on bude luđi.
A ti biseru si odmah zaključio da sam Srbin jer podržavam Rusiju i putina? Nabijem ti logiku i tebe na kurac.AlfaOmega wrote:Nije problem kaj vi Ruse smatrate majkom, problem je kaj oni vas ne jebu ni pet posto.marcus-t wrote:Ne znam šta je ludo u tome što jedan slavenski narod osjeća prijateljstvo i privrženost drugom slavenskom narodu? Da su svi Slaveni složni drmali bi svijetom, Na žalost, kakvi su Slaveni, svi znamo.maggie13 wrote:Toma uvijek iznenadi..kad pomisliš da ne mođe biti luđi, on bude luđi.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Totalna ludnica u Srbiji nakon što je Nikolić objavio kandidaturu
» Onog trenutka kad su Vucic i Nikolic stupili na vlast u Srbiji kotacic povijesti vracen je u devedesete
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
» Rusija poklanja Srbiji i dva Antonova
» NVO: Rusija pojačava aktivnosti u Srbiji
» Onog trenutka kad su Vucic i Nikolic stupili na vlast u Srbiji kotacic povijesti vracen je u devedesete
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
» Rusija poklanja Srbiji i dva Antonova
» NVO: Rusija pojačava aktivnosti u Srbiji
Page 2 of 2