ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trump: Pentagon vodi ratove zbog profita vojne industrije

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Trump: Pentagon vodi ratove zbog profita vojne industrije - Page 3 Empty Re: Trump: Pentagon vodi ratove zbog profita vojne industrije

Post by prckov 10/9/2020, 15:58

Sora wrote:
prckov wrote:
Sora wrote:

On je najveći filozof
Posle tebe
Eto
Jesi sretan sad

eno gospoda rand kaze da on uopce nije vilozof
pametna neka zena
vidi s njom  :D

Čuj
Ostavi te gadure i kurve
Kamo gledaš kraj mene

pametna zena je to sore
imala bi ti svasta naucit od nje
a od mene, well, not so much :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Trump: Pentagon vodi ratove zbog profita vojne industrije - Page 3 Empty Re: Trump: Pentagon vodi ratove zbog profita vojne industrije

Post by mentalitet 10/9/2020, 16:48

Amerika je najkorumpiranija zemlja na svijetu ali ne kao balkanske zemlje gdje mali mishevi chopkaju sir komadic po komadic nego to rade na visokom nivou gdje su sume novca u opticaju da te zaboli glava od cifre.I to mogu raditi samo privilegirani koji su takozvana elita USA...Pentagon i vojna industrija su najvece pijavice novca americhkih poreznika..Toliko su dobro umrezeni da im nikakav zakon za sada ne moze nishta i oni su po meni najveci neprijatelji Amerike,kao shto su to na balkanskom prostoru oni mali sitni mishevi koji kradu sir od seljaka i radnika..Nitko me ne moze razuvjeriti da "The Lockheed Martin F-35 Lightning"u kojega je ulozeno toliko love a josh nije finishiran da nije namjerno iskopana rupa bez dna u koju americhki poreznici suludo sipaju lovu a dijele je izmedju sebe razni politichari,generali i takozvani znanstvenici.To je samo jedan ochiti primjer a ima ih sto ,,mrzi me nabrajati.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sora 10/9/2020, 17:21

prckov wrote:
Sora wrote:
prckov wrote:

eno gospoda rand kaze da on uopce nije vilozof
pametna neka zena
vidi s njom  :D

Čuj
Ostavi te gadure i kurve
Kamo gledaš kraj mene

pametna zena je to sore
imala bi ti svasta naucit od nje
a od mene, well, not so much  :D

UOPĆE nije žena nego muž

2014-04-29

Back to top Go down

Post by kaya 10/9/2020, 17:24

Sora wrote:
prckov wrote:
Sora wrote:Prckooo
Oj Prckooo

sta je soree bonaaa

Ajde da se pomirimo
Eto to
😀
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sora 10/9/2020, 17:30

Korupcija je u izravnoj vezi s bogatstvom zemlje
I ona je sastavni dio kapitalizma
Jedan od stupova kapitalizma
Koji omogućuju otimanje i eksploatacije
Ona je naličje kapitalizma ispod onog što zovu tako drsko DEMOKRACIJA
sad su samo jedan od tih grabežljivaca
I svjetski opasan jer ima veliku vojnu moć

2014-04-29

Back to top Go down

Post by mentalitet 10/9/2020, 17:32

Najbolje mi je kad neke kokoshi skakucu oko mojih komentara a ne usude se komentirati.....hahhahahahahahahahhahahahahahhahahaha...jebeno sam privlachan takvim zenama ali me ne uzbudjuju..::)))))))))))))

Ajde bok koke ...pa kao u onom vicu kad kokot naganja dvije kokoshi a jedna veli ne mogu vishe izdrzati chuchnut cu pa neka me mrkne a druga ce ..de bona trchi josh jedan krug da ne pomisli da smo kurave:::::)))))))))))))))))))))))))))))
mentalitet
mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by marcellus 10/9/2020, 17:34

mentalitet wrote:Najbolje mi je kad neke kokoshi skakucu oko mojih komentara a ne usude se komentirati.....hahhahahahahahahahhahahahahahhahahaha...jebeno sam privlachan takvim zenama ali me ne uzbudjuju..::)))))))))))))

:comfort

2014-04-16

Back to top Go down

Post by mentalitet 10/9/2020, 17:43

Sora wrote:Korupcija je u izravnoj vezi s bogatstvom zemlje
I ona je sastavni dio kapitalizma
Jedan od stupova kapitalizma
Koji omogućuju otimanje i eksploatacije
Ona je naličje kapitalizma ispod onog što zovu tako drsko DEMOKRACIJA
sad su samo jedan od tih grabežljivaca
I svjetski opasan jer ima veliku vojnu moć

A i ti si zadojena socijalizmom...znash shto mi je rekao jednom jedan chovjek koji je mislio da se bori za pravdu i socijalnu jednakost ..Dijete ovo shto mi imamo ti je kao kad dijete gladno plache pa mu mama da dudu pa ono nakon pola sata zaspi dudajuciu prazno sa osjecajem da je sito.Prevara koja je sluzila dobro odabranima..Pa ponavljam ono shto je rekao Ivo Druzic na saboru 1990...Samo ljudi da ne bude "Sidji Kurta da uzjashi Murta"///E to je jedina povijesna istina na balkanskim prostorima koju je chak i onaj crnogorski albanac provalio mada mu kriminalci prijete da ce mu pobiti obitelj on ne odustaje od borbe za pravdu...Zato ga cijenim a nisam mislio nikada u zivotu da cu neshto napisati lijepo o shiptarima..Taj CHOVJEK je bolji od miliona srba..hrvata..shiptara...muslimana i zato ga mogu nazvati da je on moje nacije..poshtenih i slobodomislecih nepokvarenih ljudi..zaboli me kurac za Marxa i ostale shejtane::))
Kada bi ti znala koliko je lopova zivjelo u tom socijalizmu vishe ti nikada ne bi palo napamet da ga branish...Ja zagovaram poshtene zakone kojih se moraju drzati svi i koji bi vazili za sve ..Po meni to je jedina formula koliko toliko poshtenih odnosa u bilo kojoj zajednici,,a ne da li se zove kurac..palac,,socijalizam...kapitalizam ili shto vec..vazna je sushtina a ne forma...kuzish??
mentalitet
mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 10/9/2020, 17:45

marcellus wrote:
mentalitet wrote:Najbolje mi je kad neke kokoshi skakucu oko mojih komentara a ne usude se komentirati.....hahhahahahahahahahhahahahahahhahahaha...jebeno sam privlachan takvim zenama ali me ne uzbudjuju..::)))))))))))))

Kaj si i ti kokosh??Pa znash da mi je ponekada sinulo u glavu da imash neke homoseksualne talente::))))
mentalitet
mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by marcellus 10/9/2020, 17:49

mentalitet wrote:
marcellus wrote:

Kaj si i ti kokosh??Pa znash da mi je ponekada sinulo u glavu da imash neke homoseksualne talente::))))

jel ti palo možda na pamet da te jednostavno izbjegavaju jer im se gadiš, a ne jer si im ludo privlačan a ne usude se prić?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 10/9/2020, 18:12

marcellus wrote:
mentalitet wrote:
marcellus wrote:

jel ti palo možda na pamet da te jednostavno izbjegavaju jer im se gadiš, a ne jer si im ludo privlačan a ne usude se prić?

Htio sam jednom odgledati ono kad si bio na televiziji u onom sranju Bujica. Rekoh, baš da vidim.

Ne znam jel ti netko rekao koliko je tvoje držanje, glas, geste, mimika, outfit, čitav izgled, koliko ti je sve antipatično i odbojno.
Kao da ne govori čovjek nego neka spodoba koja pokušava pozirati i odvratno loše glumi.
Nisam stigao ocijeniti sadžaj onoga što si govorio, jer sam ugasio nakon 30 sekundi. Sve mi se zgadilo.

Ljudi poput tebe ne bi se smjeli ni fotografirati, a kamo li biti na televiziji.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mentalitet 10/9/2020, 18:14

marcellus wrote:
mentalitet wrote:
marcellus wrote:

Ne znash ti nishta o zenama..kao shto ne znash uopce o zivotu..a kamo li o nechemu malo vishem i jachem koje se moze svesti pod apstrakno..To samo znaju umetnici poput mene..ajde odjebi ..fakat nisi mi interesantan jer shto ja imam tipkati sa likom koji svoje mishljenje nije promijenio ni za jedno slovo..A psiholozi kazu da to nije normalno jed dokazujesh da su veci mozdani kapaciteti jednog mrava zbog svoje anatomske gradje ne moze vidjeti nebo osim dok se ne prevrne na ledja .Tako i ti..ne vidish i ne osjecash nishta oko sebe ni u sebi nego kao pokvareni CD biflash svoje napamet nauchene gluposti..
Ako nisi shvatio to je bila samo jedna sofisticiranija zajebancija sa njima (znaju one mene jako dobro..ne se sikiriki) jer samo idioti dolaze na forume da traze pichke ili kurca..Pa jebo te uchlanim se na neki americhki sajt gdje milioni zena zeljnih kurca iamju svoje akounte i jebuu se bez zelje i potrebe da imaju neku dublju vezu..Samo shto su udate a ja sam samo jednom kresno udatu zenu i razjebao joj brak...od tada nosim u sebi moralne i etichke posljedice...U prevodu...ovo nije stvarni svijet..kako ga ti dozivljavash..Vi ste za mene svi likovi iz crtica..neki su pozitivni a neki su kao ti...da ti ne nabrajam negativne atribute..

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 10/9/2020, 18:23

marcellus wrote:
mentalitet wrote:
marcellus wrote:

Ima jedna rijechanka na kultnix kada sam stavio avatar od onoga srbina koji je pljunutit ti. (a jebiga genetika je chudo).chovjek pacov a njen nadimak je Maca...pa je napisala da bi te najradje zagrebala i gricnula zubicima pomislio sam da je bolesna i luda...ali sam poslije shvatio da je na jedan kreativan nachin zeljela da kaze da lichish na pacova..pa se valjda ufurala u ulogu machke ..A jedna pametna zenskica je odmah skuzila tko si i kakva je moja poruka sa tim avatarom..Dobro je primijetio crvenkasti ...jebo te djeca ce ti odrasti sva iztraumatizirana...ali opet tvoj izgled mi je pomogao da shvatim odakle dolaze tvoje traume..Srbin te napravio...i to odvratno ruzan Srbin..pa ti zato ne zamijeram vishe kada pishesh bedastoce nego mi te je zao..Mogu zamisliti kako se ljudi na ulici okrecu za tobom...Ne bi ti bio u kozi...ali ochito da nosish u sebii i na sebi karmu Srbina koji te smlatio...Zato valjda i imash taj urocjeni gen da pishesh ekavicom:::))
mentalitet
mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics