Frane Lasić postaje tata četvrti put sa 30 godina mlađom beogradskom glumicom
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Frane Lasić postaje tata četvrti put sa 30 godina mlađom beogradskom glumicom
Da bi matrijarhat opstao vi sad morate podizat porodiljne naknade jer inače cici krep.
To nije ništa drugo nego plaćanje njoj da se jepe s bilo kim s kime ona oće samo da nešto rodi.
To nije ništa drugo nego plaćanje njoj da se jepe s bilo kim s kime ona oće samo da nešto rodi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Frane Lasić postaje tata četvrti put sa 30 godina mlađom beogradskom glumicom
epikur37 wrote:melkior wrote:To društvo budućnosti će biti uređeno kao slonovska zajednica: bit će krdo sastavljeno od žena i djece pod matrijarhatom, a mužjaci kad uđu u pubertet jednostavno će otići. Odrasli mužjaci će tumarati savanom sami, a ženama će se približavati samo u doba parenja, nakon čega će ponovno odlaziti u samoću i divljinu, u rat, itd.melkior wrote:
Problem je u seksualnoj slobodi, ženama treba zabraniti uopće pravo glasa, što ona ima birati koga će i što će, treba to vratit običaje ko u stara vremena: roditelji prodaju kćer najboljem ponuđaču kad navrši 15 godina života i to je to Za žene nije seksualna sloboda nego bič
Ali budimo realni, brak je propala institucija i sprdnja, neće dočekat kraj 21. stoljeća. U budućnosti će postojati neka zajednica žena (5-10 pripadnica) koje će zajednički odgajati zajedničku djecu, a muškaraca neće biti ni blizu.
fantaziraš...ali fora za neki distopijski film
Jasno
Na koncu ovo u USA je sad samo jako glasan pokret
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A ako drugarica Plenkovic nema para za ovu šemu a ništa , idemo natalitet na putu prema dolje.RayMabus wrote:Da bi matrijarhat opstao vi sad morate podizat porodiljne naknade jer inače cici krep.
2014-04-11
Kako bude padao natalitet količina love koja se inače odvaja za djecu sad će po glavi u budućnosti biti još veća jer je manje beba plus još će nadodat koju kunu.
Morat ćete im plaćat da rađaju tj da se jepu s nekim s kim ona oće da vam uopće rađaju.
Ja ih neću jepavat. Može samo Frano Lasić i slična ekipa.
Morat ćete im plaćat da rađaju tj da se jepu s nekim s kim ona oće da vam uopće rađaju.
Ja ih neću jepavat. Može samo Frano Lasić i slična ekipa.
2014-04-11
Tako će funkcionirati muško-ženski odnosi u budućnosti: ona će njemu reći; to mi pomozi da zatrudnim, a ja te neću više tražiti ništa, ja hoću dijete, u brak ne vjerujem, jer imam sigurnu potporu žena koje su u istoj situaciji kao i ja. A ti ako hoćeš biti muškarac i čovjek, ako je dijete muško, uključi se kad uđe u pubertet. I ako žena neće biti sebična kučka, pustit će sina da ode s ocem kad uđe u pubertet, neće ga sprečavati. Teenager će jednostavno doći u godine kad će mu trebati pouka oca, a ne sebično zaštitnički nastrojena majka. Ženska djeca će ostajati u toj matrijarhalnoj zajednici, dok god budu mogle trpjeti majčin autoritet. I to je to.melkior wrote:Žena ako je pametna, zatrudnit će kad ona hoće i kad će to njoj odgovarati, ali zašto bi zajednicu za sigurnu potporu trebala tražiti s muškarcem, a ne u zajednici od 5, 6 isto samohranih majki? To je budućnost, čudi me da se još toga nisu dosjetile.epikur37 wrote:melkior wrote:
To društvo budućnosti će biti uređeno kao slonovska zajednica: bit će krdo sastavljeno od žena i djece pod matrijarhatom, a mužjaci kad uđu u pubertet jednostavno će otići. Odrasli mužjaci će tumarati savanom sami, a ženama će se približavati samo u doba parenja, nakon čega će ponovno odlaziti u samoću i divljinu, u rat, itd.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Točno.RayMabus wrote:Da bi matrijarhat opstao vi sad morate podizat porodiljne naknade jer inače cici krep.
2015-08-09
Bez greške.melkior wrote:Točno.RayMabus wrote:Da bi matrijarhat opstao vi sad morate podizat porodiljne naknade jer inače cici krep.
2014-04-11
Društvo za to još nije do kraja sazrelo, ali bude nakon krša globalizma. Znaš zašto? Jer će nakon krša globalizma skončati i kršćanstvo kao univerzalna, globalna religija. Ako u Europi do tada neće pobijediti islam.Hektorović wrote:epikur37 wrote:melkior wrote:
To društvo budućnosti će biti uređeno kao slonovska zajednica: bit će krdo sastavljeno od žena i djece pod matrijarhatom, a mužjaci kad uđu u pubertet jednostavno će otići. Odrasli mužjaci će tumarati savanom sami, a ženama će se približavati samo u doba parenja, nakon čega će ponovno odlaziti u samoću i divljinu, u rat, itd.
Jasno
2015-08-09
Ostaje samo pitanje jel imate vi kao država koja je donijela te zakone i financira fakultete itd dovoljno para za tu šemu jer ako nemate onda useljavajte.
Allah je velik.
Allah je velik.
2014-04-11
Nema braka, nema plaćanja alimentacije. Samo donori sperme. I eventualno posjeta jednom godišnje (u doba sezone parenja).melkior wrote:Tako će funkcionirati muško-ženski odnosi u budućnosti: ona će njemu reći; to mi pomozi da zatrudnim, a ja te neću više tražiti ništa, ja hoću dijete, u brak ne vjerujem, jer imam sigurnu potporu žena koje su u istoj situaciji kao i ja. A ti ako hoćeš biti muškarac i čovjek, ako je dijete muško, uključi se kad uđe u pubertet. I ako žena neće biti sebična kučka, pustit će sina da ode s ocem kad uđe u pubertet, neće ga sprečavati. Teenager će jednostavno doći u godine kad će mu trebati pouka oca, a ne sebično zaštitnički nastrojena majka. Ženska djeca će ostajati u toj matrijarhalnoj zajednici, dok god budu mogle trpjeti majčin autoritet. I to je to.melkior wrote:Žena ako je pametna, zatrudnit će kad ona hoće i kad će to njoj odgovarati, ali zašto bi zajednicu za sigurnu potporu trebala tražiti s muškarcem, a ne u zajednici od 5, 6 isto samohranih majki? To je budućnost, čudi me da se još toga nisu dosjetile.epikur37 wrote:
2015-08-09
buš i ti jebal. polako.melkior wrote:Ne razumiješ ti...žene se pale na prave muškarce, a nisi muškarac dok ne odeš u penzijuRayMabus wrote:To je neka umjetnica. Oboje su glumci i umjetnici.
New age ženska filozofija. Sve je to ok ako želiš lijepe ulice i lijepo vrijeme.
Al kriva planeta.
To ti u stvari žene pate na svoje očeve, pa u partneru traže zamjenskog oca
A dobro, njen život, njena stvar.
2014-12-30
melkior wrote:Društvo za to još nije do kraja sazrelo, ali bude nakon krša globalizma. Znaš zašto? Jer će nakon krša globalizma skončati i kršćanstvo kao univerzalna, globalna religija. Ako u Europi do tada neće pobijediti islam.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Jasno
Globalizam je još od puta svile
2018-04-10
Globalizam je neminovan
Naravno treba raditi i na lokalizmu
Naravno treba raditi i na lokalizmu
2018-04-10
A ja ću nastaviti spavat doma , danas san se diga iza dva i po , jučer oko tri popodne , pit kavice i pivu i gledat nogomet i ostale sportove.RayMabus wrote:Ostaje samo pitanje jel imate vi kao država koja je donijela te zakone i financira fakultete itd dovoljno para za tu šemu jer ako nemate onda useljavajte.
Allah je velik.
Mene one više ne zanimaju a djecu ćete morati sad platit iz državnog proračuna.
Dok ne bankrotirate
Ova država je moj neprijatelj.
2014-04-11
oš reći da si derpe?melkior wrote:Nema braka, nema plaćanja alimentacije. Samo donori sperme. I eventualno posjeta jednom godišnje (u doba sezone parenja).melkior wrote:Tako će funkcionirati muško-ženski odnosi u budućnosti: ona će njemu reći; to mi pomozi da zatrudnim, a ja te neću više tražiti ništa, ja hoću dijete, u brak ne vjerujem, jer imam sigurnu potporu žena koje su u istoj situaciji kao i ja. A ti ako hoćeš biti muškarac i čovjek, ako je dijete muško, uključi se kad uđe u pubertet. I ako žena neće biti sebična kučka, pustit će sina da ode s ocem kad uđe u pubertet, neće ga sprečavati. Teenager će jednostavno doći u godine kad će mu trebati pouka oca, a ne sebično zaštitnički nastrojena majka. Ženska djeca će ostajati u toj matrijarhalnoj zajednici, dok god budu mogle trpjeti majčin autoritet. I to je to.melkior wrote:
Žena ako je pametna, zatrudnit će kad ona hoće i kad će to njoj odgovarati, ali zašto bi zajednicu za sigurnu potporu trebala tražiti s muškarcem, a ne u zajednici od 5, 6 isto samohranih majki? To je budućnost, čudi me da se još toga nisu dosjetile.
jebote cviliš ovdje ko svizac i bulazniš.
živiš s mamom ili se samo tako češljaš?
2014-12-30
Zapravo još od Aleksandra Velikog. Ali i put svile i helenizam su nešto posve drugo od današnje globalizacije. To je neusporedivo.Hektorović wrote:melkior wrote:Društvo za to još nije do kraja sazrelo, ali bude nakon krša globalizma. Znaš zašto? Jer će nakon krša globalizma skončati i kršćanstvo kao univerzalna, globalna religija. Ako u Europi do tada neće pobijediti islam.Hektorović wrote:
Jasno
Globalizam je još od puta svile
2015-08-09
Joj Melki i Longi...dva meritorna
Vruće je. Sad ćemo malo po pivi. Priprema u utakmicu većeras.
Vadite pare inače natalitet cici krep
Vadite pare inače natalitet cici krep
2014-04-11
Noor wrote:Joj Melki i Longi...dva meritorna
Nisam ja nego statistike
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-podaci-razotkrivaju-crni-rekord-lani-nikad-manje-rodene-djece-u-hrvatskoj-9930721
2014-04-11
Ajde ohladi. Niti cvilim niti imam potrebe ikome dokazivat se na forumu. Ovo je mjesto za razmjenu mišljenja i ideja.veber wrote:oš reći da si derpe?melkior wrote:Nema braka, nema plaćanja alimentacije. Samo donori sperme. I eventualno posjeta jednom godišnje (u doba sezone parenja).melkior wrote:
Tako će funkcionirati muško-ženski odnosi u budućnosti: ona će njemu reći; to mi pomozi da zatrudnim, a ja te neću više tražiti ništa, ja hoću dijete, u brak ne vjerujem, jer imam sigurnu potporu žena koje su u istoj situaciji kao i ja. A ti ako hoćeš biti muškarac i čovjek, ako je dijete muško, uključi se kad uđe u pubertet. I ako žena neće biti sebična kučka, pustit će sina da ode s ocem kad uđe u pubertet, neće ga sprečavati. Teenager će jednostavno doći u godine kad će mu trebati pouka oca, a ne sebično zaštitnički nastrojena majka. Ženska djeca će ostajati u toj matrijarhalnoj zajednici, dok god budu mogle trpjeti majčin autoritet. I to je to.
jebote cviliš ovdje ko svizac i bulazniš.
živiš s mamom ili se samo tako češljaš?
2015-08-09
Daj kume keš keš nema noćas oš neš
Plenky vadi pare iz kase.
Plenky vadi pare iz kase.
2014-04-11
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
» Svaki četvrti Hrvat ima više od 60 godina: spasiti nas može samo 350.000 imigranata
» Crkva u 5 godina od Vijeća Gradske četvrti dobila 1,2 milijuna kn: ‘A škola nam nema toplu vodu!‘
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
» Svaki četvrti Hrvat ima više od 60 godina: spasiti nas može samo 350.000 imigranata
» Crkva u 5 godina od Vijeća Gradske četvrti dobila 1,2 milijuna kn: ‘A škola nam nema toplu vodu!‘
Page 5 of 8