Diskvalifikacija
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 16
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Diskvalifikacija
Bracala cestitam. Uspio di unistiti forum.
Naravno ne inteligencijom vec gluposcu i kretenlukom
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Je li se niche vratio?:-^^
Nema Nichea, otjera ga Kic i ugasija mu akaunt samo tako...
darth_vader-
2014-04-17
FRANK wrote:Bracala cestitam. Uspio di unistiti forum.
Dok si ga ti svojim rečnikom, smaranjem sa nacistima i ustašama obogatio.
Teraj se u kurac, debilčino bolesna...
Guest- Guest
Niche je k'o istina. Jaci od svegaB-)jasambrend wrote:Nema Nichea, otjera ga Kic i ugasija mu akaunt samo tako...
darth_vader likes this post
Srpski tenisač Novak Đoković nije se suzdržavao tijekom osmine finala Australian Opena u kojem se sastao s Milošem Raonićem. Naime, prvo je prigovorio sucu zbog fotoreportera.
“Zašto fotoreporteri stoje iza nas? To nije mjesto za njih. Trebaju biti sa strane”, kazao je uznemireni Đoković.
Nešto kasnije pak vikao je prema tribinama.
“Šta kašlješ u pi**u materinu, bre”, zaurlao je Đoković, a kamera je pokazala prema loži u kojoj se nalazi njegov tim s Goranom Ivaniševićem.
kakvo nekulturno cigansko govno
okaljao ovaj gospodski sport
“Zašto fotoreporteri stoje iza nas? To nije mjesto za njih. Trebaju biti sa strane”, kazao je uznemireni Đoković.
Nešto kasnije pak vikao je prema tribinama.
“Šta kašlješ u pi**u materinu, bre”, zaurlao je Đoković, a kamera je pokazala prema loži u kojoj se nalazi njegov tim s Goranom Ivaniševićem.
Djoković vikao na nekog u loži: Šta kašlješ u pi**u materinu, bre#Djokovic #Raonic #ausopen pic.twitter.com/kIASSle6DY
— Mario Marić (@UltrasMM) February 14, 2021
kakvo nekulturno cigansko govno
okaljao ovaj gospodski sport
End- Posts : 21177
2015-08-25
za dva dana će kmečati da ga niko ne voli i svi su protiv njega
idiot
idiot
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zar mu nije neki dan puknuo misic ? Ljudi nakon toga ne mogu hodati tjednima ...a on odigrao dva meca na grand slamu ..covjek bi pomislio nadcovjek ..a ono samo laze ko srbin..
Guest- Guest
Beef Supreme wrote:Zar mu nije neki dan puknuo misic ? Ljudi nakon toga ne mogu hodati tjednima ...a on odigrao dva meca na grand slamu ..covjek bi pomislio nadcovjek ..a ono samo laze ko srbin..
Kako pate male hrčci što nemaju ni približno sportistu, niti ličnost veličine nola...
Guest- Guest
Janica je samo kretenu ciganski veca od cile srpske sportke prevarwBrat Brale wrote:Kako pate male hrčci što nemaju ni približno sportistu, niti ličnost veličine nola...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
kako bi štovatelj organizirane kriminalne svetosavske sekte mogao biti gospodin, aj se ne šali, leba tiBrat Brale wrote:Pravoslavno finale AO. Gospodska vera dominira gospodskim sportom...
Ta ne govorimo o pedofilskoj, kleptomanskoj sekti iz vatikana. Nacističko-ustaškim jatacima...
Guest- Guest
dabome, govorimo o četničkoj svetosavskoj bandiBrat Brale wrote:Ta ne govorimo o pedofilskoj, kleptomanskoj sekti iz vatikana. Nacističko-ustaškim jatacima...
eno vam novog patrijarha....dao Bog opet dizmeniš avatar i zakeljiš njegovu sliku
https://vimeo.com/129081001
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zagrebacki-mitropolit-porfirije-je-novi-srpski-patrijarh/2255383.aspx
Noor wrote:dabome, govorimo o četničkoj svetosavskoj bandiBrat Brale wrote:Ta ne govorimo o pedofilskoj, kleptomanskoj sekti iz vatikana. Nacističko-ustaškim jatacima...
eno vam novog patrijarha....dao Bog opet dizmeniš avatar i zakeljiš njegovu sliku
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zagrebacki-mitropolit-porfirije-je-novi-srpski-patrijarh/2255383.aspx
kako lepa pesmica...
Guest- Guest
I onda se srbi cudo sto smo takve morali potamaniti.Brat Brale wrote:Noor wrote:dabome, govorimo o četničkoj svetosavskoj bandiBrat Brale wrote:Ta ne govorimo o pedofilskoj, kleptomanskoj sekti iz vatikana. Nacističko-ustaškim jatacima...
kako lepa pesmica...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A nije da nije bilo
2015-09-13
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 16