Liga nacija 2020/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 36
Page 32 of 36 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Re: Liga nacija 2020/21
sektaški idioti jedva dočekali grešku livakovića.
dabogda sve izgubili mentalni sklop opet jaše.
demagoga dalića ni da očešu, a i ova je utakmica pokazala kako ekipa najbolje funkcionira kada igrači u repki igraju na pozicijama iz klubova.
eto, dvije godine nakon rusije i dalić je to možda shvatio.
možda.
dabogda sve izgubili mentalni sklop opet jaše.
demagoga dalića ni da očešu, a i ova je utakmica pokazala kako ekipa najbolje funkcionira kada igrači u repki igraju na pozicijama iz klubova.
eto, dvije godine nakon rusije i dalić je to možda shvatio.
možda.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Ma ti si glup k'o trokurac ... Ustvari ti si jedini ovdje koji je gluplji od ampera ...Beef Supreme wrote:Zokija za izbornika
Zeko-
2015-08-26
Nisan gleda utakmicu jer iinako ovisiš o drugoj utakmici pa da se ne nerviram. Ajd provukli smo se nekako. Šveđani nek se nadigravaju sa Crnom Gorom koja sad iz grupe C ide u grupu B.
Liga nacija završila do idućeg javljanja.
Liga nacija završila do idućeg javljanja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dajte nam najsposobniju bracu dalton...zokija za izbornika, a zdravka za predsjednika hnsa!!!
Guest- Guest
Beef Supreme wrote:fridrih_niche wrote:Ma šta ti je, Livakovic je u top 10 golmana svita...
<3
Livakovic goat ...brani u najjacoj ligi svijeta gdje nitko ne skida gaće pred klubom koji posjeduje autorska prava na ligu
Guest- Guest
Jel Neuer (ne)branija?FRANK wrote:Auuu sta spanjolci uradise svabana
Guest- Guest
Brat Brale wrote:bože dragi, ugasi molim te ove reprezentativne pauze...
Guest- Guest
Meni ta liga nacista uopce nije zanimljiva ...ne sjecam se ni tko je osvojio prvu ..niti finalista i polufinalista
Bas forsirano natjecanje za gladnu uefu ... umjesto da svedu te revijalne gluposti na minimum s obzirom na s(r)tanje u svijetu
Bas forsirano natjecanje za gladnu uefu ... umjesto da svedu te revijalne gluposti na minimum s obzirom na s(r)tanje u svijetu
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo wrote:novo pitanje tko je veća prevara livaković ili livaković
Guest- Guest
Sreca Bozija pa za unakazene njemce nije branila ona turbo prevara ter stegen. Tek tada bi spanjolci postigli i tucet golova
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
neuer zvan propuh, ili po tovarski promajafridrih_niche wrote:Jel Neuer (ne)branija?FRANK wrote:Auuu sta spanjolci uradise svabana
End- Posts : 21177
2015-08-25
Opet hvala Bogu mu se nije dogodilo da primi i golova a i osvojio je i 2 triplete a i naslov svjetskog prvaka u Brazilu 2014 godine kad je unistio snove kriminalcu iz Rosarija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ako izmemo u obzir da se uz Casillasa radi o najvecem i najboljem golmanu 21.st i ovaki gafovi mu se oprastaju.
Naglasavam oni 21.st. jer zna se tko je najveci i tko ce ostati najveci
To je ipak Gigi Buffon
Naglasavam oni 21.st. jer zna se tko je najveci i tko ce ostati najveci
To je ipak Gigi Buffon
2015-09-13
End wrote:neuer zvan propuh, ili po tovarski promajafridrih_niche wrote:Jel Neuer (ne)branija?FRANK wrote:Auuu sta spanjolci uradise svabana
Guest- Guest
Nebitno natjecanje nije ono da vec godinama moras suze liti nakon 7up ili 8 komada u jednoj utakmiciEnd wrote:ne plači franče
2015-09-13
za njih trojicu se barem zna da nikad ne mogu biti najveći s obzirom da su nastupali za najveće kriminalce i lopove ikad
sveto trojstvo lopovluka
sveto trojstvo lopovluka
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 32 of 36 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Similar topics
» Liga Nacija
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima
» HRVATI IZ BIH DVOMILIJUNSKA SU NACIJA
» Nacija pred kolapsom
» Nacija na odlasku