Liga nacija 2020/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 36
Page 26 of 36 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 36
Re: Liga nacija 2020/21
Naravno, i dalje ima materijala za NH, ali želim baratati s činjenicama, a ne lažima.
Guest- Guest
Najpoznatija hrvatska voditeljica Mila Horvat doživjela je neugodnosti nakon što je vodila program na Areni Sport uoči večeri Lige prvaka.
Naime, Mila se uključila direktno iz Zagreba u program Arene Sport uoči susreta Crvene zvezde i Hoffenheima, a voditelji iz Srbije upitali su ju hoće li podržati Crvenu zvezdu u tom susretu. Njen je odgovor bio rezolutan:
“Navijam samo za hrvatsku reprezentaciju, a pošto Andrej Kramarić igra za Hoffenheim, moj odgovor je jasan”, rekla je Mila i tako iznenadila voditelje i gledatelje programa.
Nije trebalo dugo dok neki srpski mediji nisu uhvatili tu informaciju i počeli kritizirati Milu Horvat. Portali Informer i Mondo otvoreno su je prozvali, pogledajte kako su izgledale njihove naslovnice.
Naime, Mila se uključila direktno iz Zagreba u program Arene Sport uoči susreta Crvene zvezde i Hoffenheima, a voditelji iz Srbije upitali su ju hoće li podržati Crvenu zvezdu u tom susretu. Njen je odgovor bio rezolutan:
“Navijam samo za hrvatsku reprezentaciju, a pošto Andrej Kramarić igra za Hoffenheim, moj odgovor je jasan”, rekla je Mila i tako iznenadila voditelje i gledatelje programa.
Nije trebalo dugo dok neki srpski mediji nisu uhvatili tu informaciju i počeli kritizirati Milu Horvat. Portali Informer i Mondo otvoreno su je prozvali, pogledajte kako su izgledale njihove naslovnice.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ništa čudno, srpski tzv. mediji žive u nekom svom svetu. Samo da ne prodrmaju kavez megadegeneriku...
Guest- Guest
Čestitke Makedoncima na povijesnom uspjehu i plasmanu na Euro.
Makedonija Gruzija 1: 0
Sad igraju u skupini sa Austrijom , Nizozemskom i Ukrajinom.
Sad čekamo Srbadiju :
https://www.novosti.rs/sport/fudbal/935076/uzivo-srbija-spremna-mec-godine-konacno-doslo-vreme-plasman-euro
Ako prođu idu na nas u skupini na Euru.
Makedonija Gruzija 1: 0
Sad igraju u skupini sa Austrijom , Nizozemskom i Ukrajinom.
Sad čekamo Srbadiju :
https://www.novosti.rs/sport/fudbal/935076/uzivo-srbija-spremna-mec-godine-konacno-doslo-vreme-plasman-euro
Ako prođu idu na nas u skupini na Euru.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije. U suštini se slabo prati taj dvoboj u Hrvatskoj a u osnovi izgleda da bi nam više pasalo da Srbija prođe. Osobno nemam neko mišljenje. Nek pobjedi bolji. Tako je najpoštenije. Više sad pratimo ovo s koronom u reprezentaciji jer je jučer Vida igra a ima je koronu. Gleda san utakmicu s turskom , neprijateljska utakmic kako je ja zovem , 3:3 , odlična utakmica bila za gledat , puno golova.Brat Brale wrote:Cela hrvaCka fanatično navija za škoCku...
Slabo pratim srpsku reprezentaciju jer već godinama nemaju učinka iako imaju i nogometaše i potencijal al nikad ništa pa onda samo površno pogledam. Stvarno nemam mišljenje. Nek pobjedi bolji i to je najpoštenije.
2014-04-11
Više mi je zanimljivija utakmica Mađarska Island jer postoji određen i politička težina tu.RayMabus wrote:Gruzija , Makedonija , Srbija , sjeverna Irska , Mađarska , Škotska , Slovačka , Island.RayMabus wrote:
Ako Mađari pobjede bit će deset dana slavlje u Mađarskoj a Viktor Orban će narast u očima Mađara još više. Mađarska je inače i jedan od domaćina ako se bude igralo kako je dogovoreno tako da je ovo njima većeras : il će biti tri dana žalosti il deset dana slavlje i nacionalni ponos do neba.
Nacionalizam protiv Soroša utakmica.
2014-04-11
Gol Pandeva za povijesni plasman Makedonije na Euro.
http://sportklub.hr/Video/Nogomet/EURO/a130162-Pogledajte-povijesni-pogodak-Pandeva-i-erupciju-veselja.html
http://sportklub.hr/Video/Nogomet/EURO/a130162-Pogledajte-povijesni-pogodak-Pandeva-i-erupciju-veselja.html
2014-04-11
Pandev???
Tko je taj bogati.
U karijeri nikad nije zaigrao za neki velikiklub.
Nula od covjeka
Tko je taj bogati.
U karijeri nikad nije zaigrao za neki velikiklub.
Nula od covjeka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Što ovaj Kovačić ima raditi u prvih 11 Hrvatske nakon svih ovih godina što je istoj dao veliko ništa.
Pokuša majstor napraviti penal, ali ni to ne uspije pa onda digne ruke u zrak i pusti protivnika da zabije gol.
Onda još kod drugog gola golman ne izađe na 5 metara i pokupi loptu.
Pokuša majstor napraviti penal, ali ni to ne uspije pa onda digne ruke u zrak i pusti protivnika da zabije gol.
Onda još kod drugog gola golman ne izađe na 5 metara i pokupi loptu.
Guest- Guest
End wrote:ne bediraj se sad će Petko zabit hattrick, a najbolji golman svita će nešto obranit
Guest- Guest
Kad san ja govorija da bi bilo odlično da izvučemo remi s Francuskom onda odma napad oćemo pobjedu. Sad se jebi s ovim Šveđanima , vode 2:0 a mi u kurcu totalnome , nit remi ne možemo izvuć da tu priču završimo.
2014-04-11
ramos fulao 2 penala, bože koje govno cigansko tko mu dao pucat penale
2015-08-25
tako je to kad potovariš repku, luzerski mentalitet se uvuče među igrače
2015-08-25
Page 26 of 36 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 36
Similar topics