Liga nacija 2020/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 36
Page 3 of 36 • 1, 2, 3, 4 ... 19 ... 36
Re: Liga nacija 2020/21
Zanimljivo da je kramaric najvece zlo u ocima sauronovih kurcopusaca
Guest- Guest
Nisan ni gleda ovu tugu...
Kakvo je ovo natjecanje?
Čim dinamovci kolo vode ovakve bruke se moraju događat...
;)
Kakvo je ovo natjecanje?
Čim dinamovci kolo vode ovakve bruke se moraju događat...
;)
Guest- Guest
Livi nas spasio katastrofe, Petko zabio gol, Broz više napravio u 20 monuta nego ostali veznjaci u 70. Pašalić i Vlašić se igrali skrivača na terenu.
Kad Luka ode u penziju, mi padamo 2 klase dolje. Mi smo onda nivo Austrije, Slovenije, Mađarske, Norveške i takvih ... Ma kakvi kurčevi Vlašići i Pašalići, lako biti car u ruskoj ligi koja je samo možda zericu iznad HNL-a, a od Dinama nisam siguran da je jači i Zenit koji se tamo prešetava ili u talijanskoj ligi koja je uvjerljivo najslabija od Liga petice trenutno ... Tu gdje imaju priliku pokazati da su igrači, nema ih nigdje. Ni Vlašić, a još manje Pašalić i Kovačić neće dostići Lukin nivo da još 100 godina igraju ...Roland Deschain wrote:Sad su svi "znalci" mogli vidjeti što smo mi bez Modrića, Brozovića i Rakitića. Kakvi Pašalići, Vlašići, kurac palac. Sve je to B klasa i tovarska mitomanija.
Zeko-
2015-08-26
Lol Zenit losiji od Dinama
Lol hnl milimetar od prve ruske lige
Niche jel znas koje droge uzima? Ak znas,nabavi nam
Guest- Guest
Jel to Zekan pisa?Dybala wrote:Lol Zenit losiji od Dinama
:D
On je na flakki...
Guest- Guest
Nakon jedne utakmice protiv reprezentacije koju nikad nismo dobili izdrkotina zaključi da su Pašalić (btw. stavilo ga na skroz krivu poziciju), Vlašić kurac (naravno Kovačića ni da spomene, a tip je u reprezentacije jedno stoljeće a za nju ama baš ništa nije odigrao). Tek tako da pokaže i iskaže još jednom svoju mržnju, po stoti puta.
Guest- Guest
Ti si pak tol'ki glupan da ne znaš ni pročitati kaj sam ja napisao, pa tu izmišljaš ... A kaj se droge tiče, gle, kome droga ili alkohol uzmu pamet uvijek imaju priliku odreći se toga, ali kome bog uzme pamet, kao tebi, taj nikakve prilike nema ...Dybala wrote:Lol Zenit losiji od Dinama
Zeko-
2015-08-26
Roland Deschain wrote:Sad su svi "znalci" mogli što smo mi bez Modrića, Brozovića i Rakitića. Kakvi Pašalići, Vlašići, kurac palac. Sve je to B klasa i tovarska mitomanija.
Kaj veliš, izdrkotino ze-ge birtijaš?
Guest- Guest
idiote, pašalića kao da nije bilo na terenu.Andreas Goldberger wrote::aw:
Nakon jedne utakmice protiv reprezentacije koju nikad nismo dobili izdrkotina zaključi da su Pašalić (btw. stavilo ga na skroz krivu poziciju), Vlašić kurac (naravno Kovačića ni da spomene, a tip je u reprezentacije jedno stoljeće a za nju ama baš ništa nije odigrao). :lol!: Tek tako da pokaže i iskaže još jednom svoju mržnju, po stoti puta.
igrač koji se bori za mjesto u repki treba barem srce ostaviti na terenu, a pašalić je bio nevidljiv, mlitav i bez žara.
vlašić bez luke i rakete neprepoznatljiv i bez agresije.
kramarić je kao i uvijek glumac koji igra svoje utakmice.
rebić ostavio barišića na milost i nemilost portugalcima.
dalić osim posipanja pepelom na istom nivou kao i ova nakupina slučajno zalutalih u repku.
nema tu nikakve mržnje i dabogda sve izgubili idiotizama: jednostavno su odigrali očajno, na nivou c skupine lige nacija.
jebo vas dalić.
gori je od čačića, samo ga je sreća mazila u rusiji i to što se sve poklopilo među igračima.
sitting_bull-
2015-09-28
Ajmo sad malo činjenice.
1. Činjenica Hrvatska nikad nije pobijedila Portugal
2. Činjenica je da je Portugal branitelj naslova u Ligi nacija, te da imaju kvalitetu.
3. Činjenica je da Hrvatska drugu Ligu nacija igra u skupini A gdje ima jake protivnike. Nisu ovo kvalifikacije gdje smo prvi nositelji i igramo s Grcima, Mađarima i sličnima.
4. Činjenica je da smo nakon SP u Rusiji u prvom izdanju Lige nacija završili na zadnjem mjestu u skupini.
5. Činjenica je da smo prvu utakmicu otvorili protiv Španjolske i doživili debakl s 6 komada. Tko je igrao, kurčine Pašalić i Vlašić?
Modrić, Rakitić i Brozović od prve minute? Kako to, kako to?
Valjda je svima jasno da Dalić ima svoje limite. Pobrao je slavu nakon Rusije jer je naslijedio čovjeka za kojeg je trenerčina, no to ne znači da je neki poseban znalac. Protiv jačih ekipa nakon SP igra je loša, igrao sveti Modrić ili kurčina Pašalić. No glavno biti zadojen mržnjom i odmah početi srati, u čemu su izdrkotine prvaci svijeta!
1. Činjenica Hrvatska nikad nije pobijedila Portugal
2. Činjenica je da je Portugal branitelj naslova u Ligi nacija, te da imaju kvalitetu.
3. Činjenica je da Hrvatska drugu Ligu nacija igra u skupini A gdje ima jake protivnike. Nisu ovo kvalifikacije gdje smo prvi nositelji i igramo s Grcima, Mađarima i sličnima.
4. Činjenica je da smo nakon SP u Rusiji u prvom izdanju Lige nacija završili na zadnjem mjestu u skupini.
5. Činjenica je da smo prvu utakmicu otvorili protiv Španjolske i doživili debakl s 6 komada. Tko je igrao, kurčine Pašalić i Vlašić?
Modrić, Rakitić i Brozović od prve minute? Kako to, kako to?
Valjda je svima jasno da Dalić ima svoje limite. Pobrao je slavu nakon Rusije jer je naslijedio čovjeka za kojeg je trenerčina, no to ne znači da je neki poseban znalac. Protiv jačih ekipa nakon SP igra je loša, igrao sveti Modrić ili kurčina Pašalić. No glavno biti zadojen mržnjom i odmah početi srati, u čemu su izdrkotine prvaci svijeta!
Guest- Guest
Vlašić, Pašalić i Kovačić NISU reprezentativni kalibar igrača ma što god dalmatinski forumski debilni idiot amper laprdao o tome. Jednostavno, nisu ta klasa igrača, plus što ne mogu igrati zajedno jer ni jedan ni drugi ni treći, pogotovo Pašalić, ne igraju obranu ...
Zeko-
2015-08-26
SRAMOTA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ali ni Bog neda sauronu da uspije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
još 500 utakmica u ruskoj ligi i možda dotakne loptu u utakmici za repku
End- Posts : 21177
2015-08-25
Hahhahahaha, kakvo karanje ustaša. Zamisli još SIN da je igrao, pa bila bi desetka...
Guest- Guest
Odlična utakmica. Uživao sam u odličnom nogometu. Ovdje vidiš di su nam mane pa ih ispravljaš. Nema veznog reda i onda nema napada nego te oni napadaju i onda se samo braniš i čekaš kad če dat gol.
Odlična utakmica.
Odlična utakmica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jedna opaska: Portugal je jedna od najboljih reprezentacija svita...
Bez Pederka u ekipi su u top 3 ekipe...
Pa bez gay primadone su i osvojili Euro i Ligu nacija, sapienti sat...
;)
Bez Pederka u ekipi su u top 3 ekipe...
Pa bez gay primadone su i osvojili Euro i Ligu nacija, sapienti sat...
;)
Guest- Guest
Pep Prevara još 500 sezona bez Messija pa mozda i dodje u finale LP...End wrote:još 500 utakmica u ruskoj ligi i možda dotakne loptu u utakmici za repku
Ende, puši kurac!
Guest- Guest
Page 3 of 36 • 1, 2, 3, 4 ... 19 ... 36
Similar topics
» Liga Nacija
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima
» HRVATI IZ BIH DVOMILIJUNSKA SU NACIJA
» Nacija pred kolapsom
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima
» HRVATI IZ BIH DVOMILIJUNSKA SU NACIJA