Liga nacija 2020/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 36
Page 12 of 36 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 36
Re: Liga nacija 2020/21
Uništili majmuni JAR i Zimbabve (Rodezija dok su bijelci bili na vlasti). Susjed mi pričao kako su njih četvorica sa ženama došli u JAR za vrijeme apartheida. Kao stručnjaci, dobili su odmah posao, kuće, aute i oružje. Kad ih je pitao za oružje rekli su mu da je to zbog zmija i crnaca, kao ima ih puno. Rekli su mu da ako mu crnac uđe u dvorište da prvo puca pa onda razgovara. Već onda je to bila teška bagra, a možeš si misliti danas.FRANK wrote:Bili su 7ma ekonomska sila svijeta.scorpion wrote:JAR je bio sila za vrijeme Apartheida. Crncima daš razvijenu državu u ruke i oni je razjebu kroz par godina. Onda te neko naziva rasistom kad im kažeš da su majmuni
Cudo je ljudi doli radilo iz imotskoga.
Emigranti pravi hrvati.
Onda su se dosjetili iz zatvora pustiti orangutana mandelu i lik sjebe sve odreda
Zimbabve (Rodezija) je bila poljoprivredna velesila dok su bijelci obrađivali zemlju. Kad su oteli bijelcima i podijelili kmicama sve je propalo.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Vrhunska dva gola jučer. A takvih ima na stotine. Messi to može samo sanjati.Brat Brale wrote:101 gol u nacionalnom dresu.
Pa mnogi ne odigraju toliko utakmica koliko najveći ima golova. Kakva veličina, Bože sveti...
nisam gledao jučer rezultat je očekivan ali kako smo igrali jel bilo čemu
kladim se da staviš ove afričke majmunčine u dres nigerije ili ghane dobili bi ih ovo sa francuzima je mentalno rukomet i nogomet samo što ih vidiš gotovo a nije stvar u veličini jer su švabe tri puta veće pa sa njima znamo odigrat najbolji nogomet
cr ako izbjegne ozljede mogao bi do još trofeja sa portugalom u primeu je portugal bio pun rupa pa ih je vukao ali sada su jebeni i bez njega dobro liče a s njim vidimo šta radi sa šutom kakav ima i igrom glavom može igrat sidruna do četrdesete možda i preko
Roland Deschain wrote:Vrhunska dva gola jučer. A takvih ima na stotine. Messi to može samo sanjati.Brat Brale wrote:101 gol u nacionalnom dresu.
Pa mnogi ne odigraju toliko utakmica koliko najveći ima golova. Kakva veličina, Bože sveti...
Guest- Guest
Dražen Krušelj:
Na Vlašića u izdanju s ruskih terena očito ćemo morati pričekati još izvjesno vrijeme, barem kada su protivnici visoke klase u pitanju.
Ovaj k'o da je mene pital za mišljenje. Nije ovo nivo slabašne ruske lige pa da Vlašić tu caruje, ipak su ovdje u pitanju veliki dečki. Danas je u nogometu važan faktor atletika, što Vlašić ima, ali nije presudan. Presudan faktor je ipak loptačko znanje, što Vlašić nema, bar ne u dovoljnoj mjeri da igra sa velikim dečkima.
Na Vlašića u izdanju s ruskih terena očito ćemo morati pričekati još izvjesno vrijeme, barem kada su protivnici visoke klase u pitanju.
Ovaj k'o da je mene pital za mišljenje. Nije ovo nivo slabašne ruske lige pa da Vlašić tu caruje, ipak su ovdje u pitanju veliki dečki. Danas je u nogometu važan faktor atletika, što Vlašić ima, ali nije presudan. Presudan faktor je ipak loptačko znanje, što Vlašić nema, bar ne u dovoljnoj mjeri da igra sa velikim dečkima.
Zeko-
2015-08-26
Šta oni znaju-pa neki fantomski portal ga je izabrao u idealnih 11 ligaškog dela LŠ
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Vrhunska dva gola jučer. A takvih ima na stotine. Messi to može samo sanjati.Brat Brale wrote:101 gol u nacionalnom dresu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Boze dragi za 10 dana pocinje serie a i pohod najveceg svjetskog kluba na 10 scudeto za redom.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:
Vrhunska dva gola jučer. A takvih ima na stotine. Messi to može samo sanjati.
Prije 3-4 godine sam počitao jednu odličnu knjigu u vezi crnaca i bijelaca i izvukao sam ovaj citat:Roland Deschain wrote:Uništili majmuni JAR i Zimbabve (Rodezija dok su bijelci bili na vlasti). Susjed mi pričao kako su njih četvorica sa ženama došli u JAR za vrijeme apartheida. Kao stručnjaci, dobili su odmah posao, kuće, aute i oružje. Kad ih je pitao za oružje rekli su mu da je to zbog zmija i crnaca, kao ima ih puno. Rekli su mu da ako mu crnac uđe u dvorište da prvo puca pa onda razgovara. Već onda je to bila teška bagra, a možeš si misliti danas.FRANK wrote:Bili su 7ma ekonomska sila svijeta.scorpion wrote:JAR je bio sila za vrijeme Apartheida. Crncima daš razvijenu državu u ruke i oni je razjebu kroz par godina. Onda te neko naziva rasistom kad im kažeš da su majmuni
Cudo je ljudi doli radilo iz imotskoga.
Emigranti pravi hrvati.
Onda su se dosjetili iz zatvora pustiti orangutana mandelu i lik sjebe sve odreda
Zimbabve (Rodezija) je bila poljoprivredna velesila dok su bijelci obrađivali zemlju. Kad su oteli bijelcima i podijelili kmicama sve je propalo.
“Ako naše građevine, autoceste i željezničke pruge budu uništene, možemo ih ponovo izgraditi. Ako naši gradovi budu uništeni, iz njihovih ruševina možemo podiči nove i još veličanstvenije. Čak i ako naša vojna moć bude skršena, možemo odgojiti sinove koji će ponovo uskrsnuti našu snagu. Ali ako krv naše Bijele rase bude iskvarena miješanjem sa Afričkom krvlju, onda će sva moć Sjedinjenih Američkih Država zauvijek biti uništena. Svaka nada za civilizaciju postati će nemoguća u crnačkoj Americi, isto kao što je nemoguće pročistiti krv bijelca jednom kad se pomiješa sa krvlju crnca.” - Senator Theodore G. Bilbo, iz Mississippija, 1947.g.
balijo ne blebeći, i mi bi na forumu trebali zabraniti šiptarima i pederčićima da pišu pa ipak si ovdje
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:balijo ne blebeći, i mi bi na forumu trebali zabraniti šiptarima i pederčićima da pišu pa ipak si ovdje
Ja bih vama ciganima prvima zabranio...
Guest- Guest
A ne znam samo ko je branio šiptare u onom incidentu Srbija-Albanija u Beogradu. Svršavao si ovdje po forumu više nego na lessija. Pička ti materina šiptarskaEnd wrote:balijo ne blebeći, i mi bi na forumu trebali zabraniti šiptarima i pederčićima da pišu pa ipak si ovdje
Mi smo trebali i sa srbima postupati kao i bijelci za vrijeme aparthejda.
2015-09-13
Neznam otkud tebi tolike simpatije za taj olos od naroda ali da im se bilo sta dogodi ja nebih plakao.scorpion wrote:A ne znam samo ko je branio šiptare u onom incidentu Srbija-Albanija u Beogradu. Svršavao si ovdje po forumu više nego na lessija. Pička ti materina šiptarskaEnd wrote:balijo ne blebeći, i mi bi na forumu trebali zabraniti šiptarima i pederčićima da pišu pa ipak si ovdje
Ako ti nije jasno baci oko malo na vukovar skabrnju kusonje dubrovnik kijevo itd.
2015-09-13
pa dečko mu je ova gluperda nišlijska, mora muslić stati u obranu srba, isti je to šljam
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ti neseri scorpio je hrvat i to mostarski hrvat a u mostaru su zaustavljeni i srbi a poslje i muslimaniEnd wrote:pa dečko mu je ova gluperda nišlijska, mora muslić stati u obranu srba, isti je to šljam
2015-09-13
U svakom slučaju su mi srbi draži od jebenih šiptara. A u Bih mi hrvati i srbi imamo zajedničkog neprijateljaFRANK wrote:Neznam otkud tebi tolike simpatije za taj olos od naroda ali da im se bilo sta dogodi ja nebih plakao.scorpion wrote:A ne znam samo ko je branio šiptare u onom incidentu Srbija-Albanija u Beogradu. Svršavao si ovdje po forumu više nego na lessija. Pička ti materina šiptarskaEnd wrote:balijo ne blebeći, i mi bi na forumu trebali zabraniti šiptarima i pederčićima da pišu pa ipak si ovdje
Ako ti nije jasno baci oko malo na vukovar skabrnju kusonje dubrovnik kijevo itd.
Page 12 of 36 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 36
Similar topics
» Liga Nacija
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima
» HRVATI IZ BIH DVOMILIJUNSKA SU NACIJA
» Nacija pred kolapsom
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima
» HRVATI IZ BIH DVOMILIJUNSKA SU NACIJA
» Nacija pred kolapsom
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet