''PLENKOVIĆEV MILJENIK: Marko Pavić zaručnika zaposlio u državnu službu? Nova HDZ-ova kontroverza ''
Page 1 of 1
''PLENKOVIĆEV MILJENIK: Marko Pavić zaručnika zaposlio u državnu službu? Nova HDZ-ova kontroverza ''
PLENKOVIĆEV MILJENIK: Marko Pavić zaručnika zaposlio u državnu službu? Nova HDZ-ova kontroverza
Oslobodimo se! Budimo ono što jesmo!
Oslobodimo se! Budimo ono što jesmo!
red wolf-
2016-02-10
Re: ''PLENKOVIĆEV MILJENIK: Marko Pavić zaručnika zaposlio u državnu službu? Nova HDZ-ova kontroverza ''
Vi niste tijela, a ona imaju svoje potrebe. Kad to odvojite, bit će vam lakše.
red wolf-
2016-02-10
Re: ''PLENKOVIĆEV MILJENIK: Marko Pavić zaručnika zaposlio u državnu službu? Nova HDZ-ova kontroverza ''
Nemam problema s njegovom seksualnom orijentacijom.
Imam problema s njegovom nesposobnošću i glupošću, to je praktički nepodnošljivo, ne mogu biti u istoj prostoriji s njim.
Imam problema s njegovom nesposobnošću i glupošću, to je praktički nepodnošljivo, ne mogu biti u istoj prostoriji s njim.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Nemam problema s njegovom seksualnom orijentacijom.
Demokršćani ... .
Guest- Guest
Zamisli da si kažnjen time što si peder i još ti Pavić bude zaručnik... što je taj ujeba u prošlom životu da mi je znati?
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Zamisli da si kažnjen time što si peder i još ti Pavić bude zaručnik... što je taj ujeba u prošlom životu da mi je znati?
Nekaj gadno.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Zamisli da si kažnjen time što si peder i još ti Pavić bude zaručnik... što je taj ujeba u prošlom životu da mi je znati?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
https://www.novilist.hr/vijesti/hrvatska/od-58-milijuna-crkva-dobila-53-pavic-kaze-da-je-posebno-ponosan-na-razvoj-civilnog-drustva/mobiu$ wrote:Nemam problema s njegovom seksualnom orijentacijom.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ali kad malo čovjek razmisli...
Pa naravno da je peder, taj čisto biološki ne može privući nijednu ženu, normalnu ili nenormalnu.
Stav RKC jest da homoseksualizam kao unutarnje nagnuće nije smrtni grijeh, ali sodomitski odnos jest, osim ako nije pod prisilom.
Tehnički, čovjek može osjećati potpuno nagnuće prema muškarcima, i nikada to pokazati. Ipak, pretpostavljam da se u ispovijedi on ipak mora ispovijediti svojem duhovniku, koji će ga savjetovati, i odrediti mu neku vrstu pokore.
Obratno, heteroseksualac u specifičnoj situaciji (zatvor, vojska, internat, znatiželja đavaćegaznati...) može pasti u iskušenje i zadovoljiti nagone sodomitskim odnosom. Počinio je smrtni grijeh.
Pa naravno da je peder, taj čisto biološki ne može privući nijednu ženu, normalnu ili nenormalnu.
Stav RKC jest da homoseksualizam kao unutarnje nagnuće nije smrtni grijeh, ali sodomitski odnos jest, osim ako nije pod prisilom.
Tehnički, čovjek može osjećati potpuno nagnuće prema muškarcima, i nikada to pokazati. Ipak, pretpostavljam da se u ispovijedi on ipak mora ispovijediti svojem duhovniku, koji će ga savjetovati, i odrediti mu neku vrstu pokore.
Obratno, heteroseksualac u specifičnoj situaciji (zatvor, vojska, internat, znatiželja đavaćegaznati...) može pasti u iskušenje i zadovoljiti nagone sodomitskim odnosom. Počinio je smrtni grijeh.
Guest- Guest
Uglavnom, Pavić neka nosi svoj križ.
To je njegova privatna stvar, ako i jest homoseksualac, nije to ničim odao, inače ne bi ni bio u politici, barem ne u HDZ-u.
Međutim, ne mogu to dovoljno podvući, on je toliko tup i nesposoban da mi je to predstavljalo puno veću glavobolju od toga da li spava sa ženama ili muškarcima, naročito ako je oko toga bio diskretan.
Neka mu Gospodin sudi, ja ne mogu.
To je njegova privatna stvar, ako i jest homoseksualac, nije to ničim odao, inače ne bi ni bio u politici, barem ne u HDZ-u.
Međutim, ne mogu to dovoljno podvući, on je toliko tup i nesposoban da mi je to predstavljalo puno veću glavobolju od toga da li spava sa ženama ili muškarcima, naročito ako je oko toga bio diskretan.
Neka mu Gospodin sudi, ja ne mogu.
Guest- Guest
Similar topics
» POMAMA HNS-ovaca NA NATJEČAJ ZA DRŽAVNU SLUŽBU U FONDU KOJI VODI HNS-ovac Niz stranačkih kadrova prošao prvi krug: 'Gledajte, stručan sam!'
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» OPAČIĆKIN MILJENIK PRIJETI RADNICIMA:'Nabijem vas sve,vidjet ćete vi kad se SDP vrati'
» Nije me zaposlio jer je mislio da sam Rom
» Plenkijev miljenik Kapulica iz medija doznao da mu kum krije novac
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» OPAČIĆKIN MILJENIK PRIJETI RADNICIMA:'Nabijem vas sve,vidjet ćete vi kad se SDP vrati'
» Nije me zaposlio jer je mislio da sam Rom
» Plenkijev miljenik Kapulica iz medija doznao da mu kum krije novac
Page 1 of 1