REPREZENTACIJE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: REPREZENTACIJE
fridrih_niche wrote:End wrote:jel to neki novi vidić, kako samo proizvode te klasebafalo wrote:https://streamable.com/q4d3m2
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
End wrote:jel to neki novi vidić, kako samo proizvode te klasebafalo wrote:https://streamable.com/q4d3m2
lika je napoli platio 30 miliona €, a prima 100k mesečno.
najveća prevara u istoriji fudbal.
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:jel to neki novi vidić, kako samo proizvode te klasebafalo wrote:https://streamable.com/q4d3m2
Guest- Guest
Otvoris temu o cmartizanu i naravno ka i svak normalan pljujes po istome tome cmartizanu End temu okrene u temu o cmarsi. Gasi misalicu otaj kablove
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pa ti svaku temu usereš đubrentusom i onda otvaraš još hrpu novih u čast svojih lopova
End- Posts : 21177
2015-08-25
evo onda malo o lorealu...
Gareth Bale: "It's nice to be back at a place where you are a little bit more appreciated and supported by your fans"
Gareth Bale: "It's nice to be back at a place where you are a little bit more appreciated and supported by your fans"
End- Posts : 21177
2015-08-25
Dybala wrote:nego sto se u21 momcad dinama popisala po braci grcima
Pusi kurac incestuEnd wrote:pa ti svaku temu usereš đubrentusom i onda otvaraš još hrpu novih u čast svojih lopova
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nijemci potirali Ozila iz reprezentacije
» Stručni savjet HKS-a preporučio Perasovićev ostanak na klupi reprezentacije
» Jugoslavija u Austriji : pola mlade reprezentacije Balkanci
» Reprezentacija Afrike protiv reprezentacije Evrope ( Rumunjska )
» U svlačionici hrvatske reprezentacije i Macron i Kolinda: Čestitke Vatrenima
» Stručni savjet HKS-a preporučio Perasovićev ostanak na klupi reprezentacije
» Jugoslavija u Austriji : pola mlade reprezentacije Balkanci
» Reprezentacija Afrike protiv reprezentacije Evrope ( Rumunjska )
» U svlačionici hrvatske reprezentacije i Macron i Kolinda: Čestitke Vatrenima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2