Nikad više nećeš nositi crnogorsku zastavu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nikad više nećeš nositi crnogorsku zastavu
https://radiosarajevo.ba/vijesti/regija/krenula-kilometarska-kolona-automobila-sa-crnogorskim-zastavama/388733
Rahlo zagrijavanje pred najavljenim velikim skupom u nedjelju.
Rahlo zagrijavanje pred najavljenim velikim skupom u nedjelju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Današnje velikosrbe hrvatska pravašija sa svojim ZDS glupostima ne može poraziti.tre wrote:Bolje sprječiti nego liječiti, scenarij je poznat, uloge su iste samo su okolnosti drugačije.RayMabus wrote:Smiri se malo. Nisu još ni formirali vladu. Pusti ih malo da vidimo kako će se ponašat. Di ti se žuri uvik ? Neka ih malo na vlasti ajd.tre wrote:Istina no zašto da nam mladost gine zbog srpskih budaletina kojima velika smrdija ne izlazi iz bundeve na ramenima?RayMabus wrote:Pa imaš vojsku. Šta te briga ?
Može samo dobit po labrnji.
Velikosrpstvo mogu poraziti samo demokratski udružene snage svih jugoslavenskih naroda,a najprije da će tako i bit.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bolje da osnivate ustaške jedinice. Lakše bi skupili raju a i više odgovarali situaciji.jastreb wrote:Moje je mišljenje,a stav je to i svih poštenih ljudi,da u slučaju ikakvog sukoba treba pomoći crnogorskom narodu protiv velikosrpskih dosega.
U tu svrhu potrebno je već sada osnivati partizanske odrede i logore. Čuvati naoružanje i municiju.
Ukoliko zatreba mnogi će se rado odazvati,ali poručujem ovima i Hrvatske da zaborave ZDS, U i slične bedfastoće.
Ponijeti samo partizansku kapu sa zvijezdom.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Bolje da osnivate ustaške jedinice. Lakše bi skupili raju a i više odgovarali situaciji.jastreb wrote:Moje je mišljenje,a stav je to i svih poštenih ljudi,da u slučaju ikakvog sukoba treba pomoći crnogorskom narodu protiv velikosrpskih dosega.
U tu svrhu potrebno je već sada osnivati partizanske odrede i logore. Čuvati naoružanje i municiju.
Ukoliko zatreba mnogi će se rado odazvati,ali poručujem ovima i Hrvatske da zaborave ZDS, U i slične bedfastoće.
Nećemo. U CG ne vole ustaše. Kao ni u Dalmaciji uostalom.
Pratimo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dzango wrote:Bolje da osnivate ustaške jedinice. Lakše bi skupili raju a i više odgovarali situaciji.jastreb wrote:Moje je mišljenje,a stav je to i svih poštenih ljudi,da u slučaju ikakvog sukoba treba pomoći crnogorskom narodu protiv velikosrpskih dosega.
Idemo do Sandžaka. Ideš s nama?
Guest- Guest
Četnici bi volili da se pojave ustaše da imaju izgovor al to se neće desit.
Demokratski izbori , sve pet , sad slijedi sastavljanje vlade.
Sretno.
Sretno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
gdje su bili ti tvoji što spominješ 90tih i zašto nisu zaustavili srblje tada? ZDS im je jedini tada stao na put a tako bi bilo i u budućnosti ma kako taj naziv oblikovali. Od tih tvojih niko kruha nije vidiojastreb wrote:Današnje velikosrbe hrvatska pravašija sa svojim ZDS glupostima ne može poraziti.tre wrote:Bolje sprječiti nego liječiti, scenarij je poznat, uloge su iste samo su okolnosti drugačije.RayMabus wrote:Smiri se malo. Nisu još ni formirali vladu. Pusti ih malo da vidimo kako će se ponašat. Di ti se žuri uvik ? Neka ih malo na vlasti ajd.tre wrote:Istina no zašto da nam mladost gine zbog srpskih budaletina kojima velika smrdija ne izlazi iz bundeve na ramenima?RayMabus wrote:Pa imaš vojsku. Šta te briga ?
Može samo dobit po labrnji.
Velikosrpstvo mogu poraziti samo demokratski udružene snage svih jugoslavenskih naroda,a najprije da će tako i bit.
Haha,lukava ti je taktika.dzango wrote:Bolje da osnivate ustaške jedinice. Lakše bi skupili raju a i više odgovarali situaciji.jastreb wrote:Moje je mišljenje,a stav je to i svih poštenih ljudi,da u slučaju ikakvog sukoba treba pomoći crnogorskom narodu protiv velikosrpskih dosega.
To bi vi šćeli... Neće proći.
Takve provokatore ćemo odmah sprovesti u štab.
2014-04-22
Bravo!!!RayMabus wrote:Četnici bi volili da se pojave ustaše da imaju izgovor al to se neće desit.
Sretno.
2014-04-22
Mi smo četnici u svakom slučaju. Šta ćete vi da stavite na kapu, nama isti kurac. Partizani, ustaše, handžar... Na kraju izađe na isto.RayMabus wrote:Četnici bi volili da se pojave ustaše da imaju izgovor al to se neće desit.
Sretno.
2014-04-19
Kako da napravite partizanske jedinice kafa više nemate Srba? Vi i Muslimani teško da sastavite jednu jedinicu sve da se svećom tražite. Sa ustaškom forom bi išlo lakše. Ponesu ljude emocije.jastreb wrote:Haha,lukava ti je taktika.dzango wrote:Bolje da osnivate ustaške jedinice. Lakše bi skupili raju a i više odgovarali situaciji.jastreb wrote:Moje je mišljenje,a stav je to i svih poštenih ljudi,da u slučaju ikakvog sukoba treba pomoći crnogorskom narodu protiv velikosrpskih dosega.
To bi vi šćeli... Neće proći.
Takve provokatore ćemo odmah sprovesti u štab.
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Suljo neces proci nikad nisi ni prosao
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Suljo neces proci nikad nisi ni prosao
Page 2 of 2