ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moskva o tvrdnjama Berlina u vezi trovanja Navalnog novičokom: znanstvena fantastika

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Moskva  o tvrdnjama Berlina u vezi trovanja Navalnog novičokom: znanstvena fantastika - Page 5 Empty Re: Moskva o tvrdnjama Berlina u vezi trovanja Navalnog novičokom: znanstvena fantastika

Post by Leviathan2 5/9/2020, 01:35

epikur37 wrote:A Europa, ne znam ni sam...EU nam je jedina nada da nećemo spasti na šaku jada koju nateže tko kako hoće.

A to je opet njemačka i francuska.

Iskreno, po me ni je najbolje svijet podijeliti opet u zone interesa i svatko da se toga pridržava.
stari poredak je gotov a novi jos nije isformiran, rusi se bore za neku svoju euroaziju, kinezi se bore za svoj region, svabe i francuzi  za uticaj u europi, momentalno su shupirali engleze al ne za dugo, jedino ako se udruze mogu drzat engleze da nemaju kljucnu ulogu u europienglezi i poljaci su trojanski konji, englezi koji su oduvjek muljali i krojili europu i poljaci slugani koji su se uvijek uvlacili englezima a sad se uvlace amerima
oni su za njemacku opasniji i od rusa i amera skupa
u azijskom regionu imas indiju i kinu koje su se vec pocele bosti, na bliskom istoku imas tri pretedenta na regionalnu silu, iran saudi i turcadija
ameri bi se u stvari trebali drzat monro doktrine, drzat se amerike i ne pretendirat na cjeli svjet jer ce ih to pojesti
tako su sve imperije popusile do sada, iscrple same sebe, 
stvarno ce bit tesko odredit cija ce rjec nosit tezinu za nekoliko godina
radice se savezi, isti ce se raspadat, sve ovisno o interesima i sto je u igri
balkan ce ostat vukojebina koju niko ne dozivljava a sami sebi ce bit dovoljni s partizanima, cetnicima, ustasama  i ostalim folklorom balkana

Leviathan2

2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Moskva  o tvrdnjama Berlina u vezi trovanja Navalnog novičokom: znanstvena fantastika - Page 5 Empty Re: Moskva o tvrdnjama Berlina u vezi trovanja Navalnog novičokom: znanstvena fantastika

Post by Leviathan2 5/9/2020, 01:37

epikur37 wrote:podijeliti opet
 znas ruski imalo, pogledaj lapsus ove voditeljice za navaljnog, prvi 10 sekundi
ja se upisao :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics