Izbori u Cnoj Gori
Page 46 of 54
Page 46 of 54 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 50 ... 54
Re: Izbori u Cnoj Gori
Hektorović wrote:marcellus wrote:veber wrote:uvijek postoji nekaj prvo.Hektorović wrote:veber wrote:
garant si bio i u koelnskoj prvostolnici.
osim veličine nema razlike od zagrebačke
Al kužiš ona je uglavnom izvornik
Dok je ZG kopija iz suvremenog industrijskog doba
nisam ja konstruirao gliser napamet. stoljećimaa ljudi plove i grade brodove.
moj frend arhitekt nije prvi osmislio kuću, ali ju je napravio jebački. nagrađivan.
crkve su isto tako građene. razlike u koelnskoj i zagrebačkoj nema neke razlike.
ni po gradnji niti po stilu. dok dođeš gore dušu ispustiš.
visinski su tornjevi kao zagrebački ali se nahodaš.
lik je dvjema amerikankama rekao da to nije za njih.
pokraj katedrale imaš očuvan rimski bazen. sa svim mozaicima.
ima razlike, jer je kelnska građena od 13. stoljeća do 16., a zagrebačka krajem 19., pa da su i iste to nije isto. Nikog ne impresonira ak neko danas sagradi piramidu.
drugo, visinski tornjevi nisu ko zagrebački nego skoro duplo viši (kelnski su 160 metara a zagrebački sto metara).
Jedno je raditi katedralu u industrijsko doba, a nešto sasvim drugo je bilo u srednjem vijeku.
Neusporedivo veći i kompliciraniji izazov.
stvar je i estetike, da neko danas nacrta mona lizu niš posebno, ali onda je bila nevjerojatno inovativna, donijela je nove stvari u slikarstvo, recimo. Ono izum kotača je velika stvar ali danas nije potrebno izumit ga opet. Nisam ljubitelj "neo" stilova 19. stoljeća, u biti bezidejnost.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
veber wrote:bio si u kelnu a nisi bio u katedrali.marcellus wrote:i da bio sam u kelnu, ali se nisam penjal na toranj katedrale
vjera mi brani i penjat se po puno stepenica, također.
Milo je završio karijeru.vuksadinare wrote:....slusam ovu srbogorsku oporbu..pa to je gomila ludjaka..samo ih ludost drzi na okupu..mudar i iskusan politicar za cas tu skupinu lunatika razjebe i to ce milo sigurno uciniti..zapravo vec ciniRingo10 wrote:Milo je zajebo sam sebe radi svojih gluposti
I sad mu drugi krivi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
mogao si onda pokraj katedrale posjetiti rimski bazen. valjda bi 20 štengi svladao. nizbrdo.marcellus wrote:veber wrote:bio si u kelnu a nisi bio u katedrali.marcellus wrote:i da bio sam u kelnu, ali se nisam penjal na toranj katedrale
mada imaš i liftove.
za bazen.
2014-12-30
marcellus wrote:veber wrote:bio si u kelnu a nisi bio u katedrali.marcellus wrote:i da bio sam u kelnu, ali se nisam penjal na toranj katedrale
Nekad sam volio trčat po stepenicama na Šalatu, od početka do kraja.
Kad se popneš, zadihan, osjećaš se kao pobjednik.
Osmijeh na licu, ponos u grudima, lepršava kosa.
Onaj tko samo leži i teško se kreće, osjeća se kao govno.
crvenkasti-
2014-04-17
pa boli ga krc za Milu, ali od njega može najviše dobiti, čak biti i mandatar, a i dobiti jamstva da se više neće baviti lopovlukom, milo jel... :)))vuksadinare wrote:ako ode sa milom nece to zbog mile..vec svojih koji su sigurno sa njim popricali u 'cetri oka' sto misle o onim koji se petljaju sa cedama a pogotovo sto ceka one koji iz njihovih redova petljaju sa cetaljima tu pogotovo nema milostimichaellcmacha wrote:vjerojatno će onaj sarajevski student ipak ići s njim... a i ne vidim kojom bi logikom išao sa četnicima, oni će ga u konačnici ionako odjebati... a i sjebativuksadinare wrote:Kao sto sam rekao...stari lisac milo pronasao zetoncice i prije nego sto se ocekivalo
https://www.kurir.rs/region/crna-gora/3524263/milov-dps-se-ne-predaje-pocinjemo-sa-pregovorima-za-formiranje-vlade-mi-smo-najveci-pojedinacni-pobednik-izbora
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
E kad ti tako velis, znaci nista od toga.vuksadinare wrote:Cetalji..obrali ste bostan od mile ako oformi vladu
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Evo kratki video klip naseg albanskog cetnika i suradnika BIA-e, za tupsone koji misle da ce u koaliciju sa Milom.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Kako su glasali ovi iz Plemena u Crnoj Gori?Leviathan2 wrote:hm, ocel milo sad bjezat iz crne gore
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hi,hiRingo10 wrote:Milo je završio karijeru.vuksadinare wrote:....slusam ovu srbogorsku oporbu..pa to je gomila ludjaka..samo ih ludost drzi na okupu..mudar i iskusan politicar za cas tu skupinu lunatika razjebe i to ce milo sigurno uciniti..zapravo vec ciniRingo10 wrote:Milo je zajebo sam sebe radi svojih gluposti
I sad mu drugi krivi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mislis na ove cetalje srbogorce...ti su se prije pohoda na dubrovnik najvise kurcili kako eto njih 'za dan da piju kafu na stradunu'..i kako je tada pisao mobilizirani crnogorski novinar koprivica kad naidjose na prvi otpor ti grlati 'najveci srbi medju srbima' prvi pobjegoseLeviathan2 wrote:hm, ocel milo sad bjezat iz crne gore
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:hi,hiRingo10 wrote:Milo je završio karijeru.vuksadinare wrote:....slusam ovu srbogorsku oporbu..pa to je gomila ludjaka..samo ih ludost drzi na okupu..mudar i iskusan politicar za cas tu skupinu lunatika razjebe i to ce milo sigurno uciniti..zapravo vec ciniRingo10 wrote:Milo je zajebo sam sebe radi svojih gluposti
I sad mu drugi krivi
vodi si ga doma
gotov je :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
https://www.index.hr/vijesti/clanak/odvjetnik-o-stanju-u-crnoj-gori-situacija-se-otela-kontroli/2209643.aspx
pećanin na aparate,
večeras oko 20 sati stavilo ga
pećanin na aparate,
večeras oko 20 sati stavilo ga
2015-08-06
epikur37 wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/odvjetnik-o-stanju-u-crnoj-gori-situacija-se-otela-kontroli/2209643.aspx
Epi, jesi li ti "poklonik šovinizma zaogrnutog svetosavljem"?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/odvjetnik-o-stanju-u-crnoj-gori-situacija-se-otela-kontroli/2209643.aspx
ne, ja volim plavu ribu i obične vrganje
povremeno ljeti, pokrivam se unatoč vrućini
2015-08-06
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:epikur37 wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/odvjetnik-o-stanju-u-crnoj-gori-situacija-se-otela-kontroli/2209643.aspx
Dobro.
A sad ključno pitanje:
Voliš li to sve zaogrnuto svetosavljem ili obično?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:crvenkasti wrote:epikur37 wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/odvjetnik-o-stanju-u-crnoj-gori-situacija-se-otela-kontroli/2209643.aspx
Dobro.
A sad ključno pitanje:
Na naglo, medium +
2015-08-06
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:epikur37 wrote:crvenkasti wrote:epikur37 wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/odvjetnik-o-stanju-u-crnoj-gori-situacija-se-otela-kontroli/2209643.aspx
Dobro.
A sad ključno pitanje:
Na naglo, medium +
znači četnik
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:crvenkasti wrote:epikur37 wrote:crvenkasti wrote:
Dobro.
A sad ključno pitanje:
Na naglo, medium +
znači četnik
eto na, čim je roze odmah četnik
2015-08-06
Page 46 of 54 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 50 ... 54
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
Page 46 of 54