Izbori u Cnoj Gori
Page 6 of 54
Page 6 of 54 • 1 ... 5, 6, 7 ... 30 ... 54
Re: Izbori u Cnoj Gori
mobiu$ wrote:epikur37 wrote:mobiu$ wrote:epikur37 wrote:60% da Milo ide...
kajini komentari su djetinjasti, i to ženski djetinjasti
pratimo
Dobro, ti si svoju pristranost deklarirao još tijekom dana.
Nažalost, ono što priželjkuješ nerijetko projiciraš na ono što se dešava, selektiraš informacije i priželjkivanja predstavljaš kao procjenu.
A to je tipično dječje razmišljanje.
Život je kompleksan, i stvari se rijetko odvijaju točno kako mi želimo. Kad to shvatiš, i sam ćeš odrasti. Što i jest donekle šteta, postati ćeš dosadan, kakvi već odrasli jesu.
Pokušavam biti objektivan, čak radim i distancu prema mojim preferencijama.
U glavnom, nisam htio prognozirati izbore ali sam jasno napisao što je dobro za CG i realno.
Kaja lupeta bezveze, to što ju pokrivaš, drugi je paket i nema veze s političkom analiziom.
Kaju ja uopće nisam spomenuo.
Pročitaj gore, pišem samo i jedino o tebi.
A što se tiče teme, primjeti klasičnu euforiju komšija i moju računicu (ne dajem im ja nužno za krivo), koja nastoji predvidjeti oba scenarija, i razloge zašto bi se mogao dogoditi jedan ili drugi.
mislim da sam obije računice puno bolje i objektivnije složio
kajica je tu an passan , ćutim jednu obnovljenu afilijaciju između vas, nemam ništa protiv, ali čisto primjećujem :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:ameri neće dozvoliti da prosrspska oporba preuzme vlast, ne sekirarjte se previše.
narvno bombardirat će srbiju i čačak
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:ameri neće dozvoliti da prosrspska oporba preuzme vlast, ne sekirarjte se previše.
podmitit će poslanika ili dva, ovi imaju većinu za jednog poslanika - za sad, a rezultati nisu konačni. Ima tu raznih mogućnosti pritiska.
marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:ameri neće dozvoliti da prosrspska oporba preuzme vlast, ne sekirarjte se previše.
podmitit će poslanika ili dva, ovi imaju većinu za jednog poslanika - za sad, a rezultati nisu konačni. Ima tu raznih mogućnosti pritiska.
i što će onda?
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:ameri neće dozvoliti da prosrspska oporba preuzme vlast, ne sekirarjte se previše.
i što će onda?
Pa da, onda je nerešeno...
Guest- Guest
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:ameri neće dozvoliti da prosrspska oporba preuzme vlast, ne sekirarjte se previše.
i što će onda?
I imati će 41 zastupnika i većinu. Sada je omjer 42:39. Ostalo su socijaldemokrati za koje su glasali Crnogorci i manjinci i njihove stranke i liste.
Sad se već postavlja pitanje mogu li Ura i DF uopće skupa, itd.
I ne mogu ovo naglasiti dovoljno, naročito u kontekstu Bjelorusije. NATO će dozvoliti skoro sve opcije sadašnjoj vlasti da to i ostane.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:ameri neće dozvoliti da prosrspska oporba preuzme vlast, ne sekirarjte se previše.
i što će onda?
Ma bude li trebalo, izokrenuti će oni i desetak ruku, kad ti Milo i NATO zasjednu na vrat zajednički, teško će tih 42 ostati 42 ili se povisiti...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:ameri neće dozvoliti da prosrspska oporba preuzme vlast, ne sekirarjte se previše.
i što će onda?
Msm ja razumijem hrvatski antisrpski sentiment kao i vaš velikosrpski.
Činjenica je da je crna gora pravoslavna zemlja s debelim slojem srba i srpskog sentimenta ali isto tako s već izvučenom crnogorskom državnošću i nacionalnim subjektivitetom koji su uklopljeni u NATO.
Prema tome, perspektivu za tu zemlju ima samo ona politika koja će to sve uzeti u obzir, a zaoštravanje po ovim crtama tu će zemlju samo sjebati.
U konačnom računu, više na štetu crne gore.
2015-08-06
Uglavnom, pratimo dalje...zapravo će Đukanović reći sam što će učiniti, kome će dati mandat. Tko ima mandat, taj ima golemu prednost.
Laku noć.
Laku noć.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Uglavnom, pratimo dalje...zapravo će Đukanović reći sam što će učiniti, kome će dati mandat.
nema tu dileme...mandat ide relativnom pobjedniku...ako je to dps ...to je to.
Ako drugi blok uspije sačuvati svoju većinu sljedeći je na redu za mandat
2015-08-06
Đukanović kao da je priznao poraz, hrvatska stranka nije prešla cenzus, a tradicionalni partner SDP je takođe na pragu da ne pređe cenzus. Koalicioni potencijal mu je u teškoj buli...
Guest- Guest
Ko se sekira? Izgubili Milogorci, Balije i Šiptarija. Nema razloga za sekiraciju.marcellus wrote:ameri neće dozvoliti da prosrspska oporba preuzme vlast, ne sekirarjte se previše.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ko se sekira? Izgubili Milogorci, Balije i Šiptarija. Nema razloga za sekiraciju.marcellus wrote:ameri neće dozvoliti da prosrspska oporba preuzme vlast, ne sekirarjte se previše.
mujage izgubile
+ za rasplet u tzv BiH
2015-08-06
Šta ti je to "nacionalni subjektivitet"?epikur37 wrote:Brat Brale wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:
i što će onda?
Činjenica je da je crna gora pravoslavna zemlja s debelim slojem srba i srpskog sentimenta ali isto tako s već izvučenom crnogorskom državnošću i nacionalnim subjektivitetom koji su uklopljeni u NATO.
Prema tome, perspektivu za tu zemlju ima samo ona politika koja će to sve uzeti u obzir, a zaoštravanje po ovim crtama tu će zemlju samo sjebati.
Ne znam što se forumaši potresaju zbog Mila. Zaostavština Brozovog sistema ogrezla u kriminalu.epikur37 wrote:dzango wrote:Ko se sekira? Izgubili Milogorci, Balije i Šiptarija. Nema razloga za sekiraciju.marcellus wrote:ameri neće dozvoliti da prosrspska oporba preuzme vlast, ne sekirarjte se previše.
mujage izgubile
+ za rasplet u tzv BiH
2014-04-19
dzango wrote:Šta ti je to "nacionalni subjektivitet"?epikur37 wrote:Brat Brale wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:
i što će onda?
To, sveti sava, državnost, beograd, povijest, narod...e to.
Pa jebemu led tebi to ništa ne znači nemaš pojma o tome ni kod svog naroda a kamoli kod rrugih.
žtebi je samo minđa, tatan-alva i rakija na karaburmi
2015-08-06
izgleda da bi abazović mogao na kraju na milovu stranu, ako mu ameri daju ponudu koju nije moguće odbiti.
U Beogradu imsš više Crnogoraca nego u Crnoj Gori. O kakvom ti subjektivitetu pričaš?epikur37 wrote:dzango wrote:Šta ti je to "nacionalni subjektivitet"?epikur37 wrote:Brat Brale wrote:epikur37 wrote:
i što će onda?
To, sveti sava, državnost, beograd, povijest, narod...e to.
Pa jebemu led tebi to ništa ne znači nemaš pojma o tome ni kod svog naroda a kamoli kod rrugih.
žtebi je samo minđa, tatan-alva i rakija na karaburmi
2014-04-19
Prava bežanija će biti na Milovoj strani. Verovatno još noćas mnogi bacaju članske karte i menjaju stranu kako bi sačuvali bogatstvo.marcellus wrote:izgleda da bi abazović mogao na kraju na milovu stranu, ako mu ameri daju ponudu koju nije moguće odbiti.
2014-04-19
Jel pobjedila Srbija ?
Dajte onako u kratko da ne čitam sve.
Da ne ?
Dajte onako u kratko da ne čitam sve.
Da ne ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srbadija slavi
https://www.klix.ba/vijesti/bih/proslava-pobjede-crnogorske-opozicije-u-banjoj-luci-beogradu-budvi/200830102
Ajde neka nek se i oni raduju
Komšić na aparatima
https://www.klix.ba/vijesti/bih/proslava-pobjede-crnogorske-opozicije-u-banjoj-luci-beogradu-budvi/200830102
Ajde neka nek se i oni raduju
Komšić na aparatima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 6 of 54 • 1 ... 5, 6, 7 ... 30 ... 54
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
Page 6 of 54