preporuka filmova
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: preporuka filmova
Nitko nije stavija one sa svemirskim brodovima koji pucaju po svemiru... kako ono?
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
jasambrend wrote:Nitko nije stavija one sa svemirskim brodovima koji pucaju po svemiru... kako ono?
Starship troopers ..klasik ..i dennise prije operacija .mhm
Guest- Guest
da, malo nije politicki korektan.fridrih_niche wrote:Vrhunski film...Maggie19 wrote:https://youtu.be/2p5pdWyyZoc
Nije razvikan samo zato jer je Mel na crnoj listi Hollywooda...
;)
A, i Vince je faca ;-))
Posto nema Dirka, to će ti Operle objasnit...jasambrend wrote:Nitko nije stavija one sa svemirskim brodovima koji pucaju po svemiru... kako ono?
:D
Guest- Guest
Drag je meni i Vince...Maggie19 wrote:da, malo nije politicki korektan.fridrih_niche wrote:Vrhunski film...Maggie19 wrote:https://youtu.be/2p5pdWyyZoc
;)
A, i Vince je faca ;-))
U drugoj sezoni True Detectivea je bija najbolji lik...
;)
Guest- Guest
odlican je!fridrih_niche wrote:Drag je meni i Vince...Maggie19 wrote:da, malo nije politicki korektan.fridrih_niche wrote:Vrhunski film...Maggie19 wrote:https://youtu.be/2p5pdWyyZoc
;)
A, i Vince je faca ;-))
U drugoj sezoni True Detectivea je bija najbolji lik...
;)
Ovan ;-))
svjetleći svemirski brodovi koji pucaju po svemirufridrih_niche wrote:Posto nema Dirka, to će ti Operle objasnit...jasambrend wrote:Nitko nije stavija one sa svemirskim brodovima koji pucaju po svemiru... kako ono?
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:svjetleći svemirski brodovi koji pucaju po svemirufridrih_niche wrote:Posto nema Dirka, to će ti Operle objasnit...jasambrend wrote:Nitko nije stavija one sa svemirskim brodovima koji pucaju po svemiru... kako ono?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Odavno san napisa da su najbolji filmovi snimljeni 90.-ih...
Pa san pisa o tim filmovima...
Al odi ću ih samo kronološki navest...
20. Terminator 2
19. Unforgiven
18. Leon profesionalac
17. Strah i prezir u Las Vegasu
16. Magnolia
15. Glup i gluplji
14. Prava romansa
13. Seven
12. Beskrajan dan
11. Privedite osumnjičene
10. Hrabro srce
9. U ime oca
8. Reservoir Dogs
7. Tanka crvena linija
6. Kad jaganci utihnu
5. Trainspotting
4. Dobri momci
3. Vrućina
2. Iskupljenje u Shawshanku
1. Pakleni šund
<3
Dobro, odrastao sam na filmovima iz 90-ih. Ovo je dobro, uvijek se može još nešto nadodati, pa ja bih stavio Klub boraca.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:svjetleći svemirski brodovi koji pucaju po svemirufridrih_niche wrote:Posto nema Dirka, to će ti Operle objasnit...jasambrend wrote:Nitko nije stavija one sa svemirskim brodovima koji pucaju po svemiru... kako ono?
darth_vader-
2014-04-17
fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:kic će objasnit o kojoj točno sintagmi se radi
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:svjetleći svemirski brodovi koji pucaju po svemirufridrih_niche wrote:Posto nema Dirka, to će ti Operle objasnit...jasambrend wrote:Nitko nije stavija one sa svemirskim brodovima koji pucaju po svemiru... kako ono?
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:kic će objasnit o kojoj točno sintagmi se radi
Guest- Guest
Pa ako vam je bas toga nema frke.jasambrend wrote:Ma sve to treba streljati.
Scorpio i Operle ce sve organizirati u iducu nedilju.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Filmska preporuka
» koje igre preporuka
» jedan od najglupljih filmova
» Snimanje filmova u Hrvatskoj
» Jedan od najboljih filmova ikad...
» koje igre preporuka
» jedan od najglupljih filmova
» Snimanje filmova u Hrvatskoj