reject all cookies
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: reject all cookies
Židovsko-masonska urota potpomognuta Kicom...
darth_vader-
2014-04-17
karlitovnačin wrote:NEĆU NIŠTA
jel nemogu normalno doći na forum napisat poruku
Guest- Guest
Imaš moju punu potporu da makneš te varalice iz medijskog ili bilo kakvog prostora...
Ne mogu smislit tu lažljivu družinu...
;)
Ne mogu smislit tu lažljivu družinu...
;)
Last edited by fridrih_niche on 29/8/2020, 08:33; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
Najdraži mi je Vili kad se kao fol naljuti na "neodgovorne" građane... uspili su u naumu kako sve ovo pretvoriti u sprdnju i ako im je to bila namjera onda zbilja klap, klap, klap...
darth_vader-
2014-04-17
pa da, lijep spin :D
sve poteze su oni napravili, od zatvaranja do potpunog otvaranja, pustili par milijuna stranaca u zemlju bez ikakvih testiranja i uvjeta i sl
i sad su neodgovorni dalmatinci odjednom krivi lol
Da, da, neodgovorni Dalmatinci i mladi koji partijaju su krivci, lol...
:D
Jeben in svima majku HDZ epidemiološku...
Vilija niti činjenica da je hajdukovac ne spasava...
;)
:D
Jeben in svima majku HDZ epidemiološku...
Vilija niti činjenica da je hajdukovac ne spasava...
;)
Guest- Guest
pazi ovo ..neke bolnice svojim radnicima nece platiti izolaciju ako su se slucajno zarazili dok su bili na g.o ili na bilo kakvom rucku,događaju među ljudima jer su bili "neodgovorni"
Ispada kao da se na svom radnom mjestu gdje su naijzlozeniji ne mogu zaraziti ahahahaha ..koja sprdnja
A da ne govorim da prakticno zahtjevaju da budes u izolaciji kad ne radis (dok svima drugima zivot ide) i pritom ti krse sva moguca ljudska prava ,zakon o radu etc etc
Ispada kao da se na svom radnom mjestu gdje su naijzlozeniji ne mogu zaraziti ahahahaha ..koja sprdnja
A da ne govorim da prakticno zahtjevaju da budes u izolaciji kad ne radis (dok svima drugima zivot ide) i pritom ti krse sva moguca ljudska prava ,zakon o radu etc etc
Guest- Guest
ma od samog početka nisam vjerovao u ovu priču, profi političari koji kradu referendume-
nemaju moje povjerenje nikako..
povlačili su preoštre poteze iz straha i panike, na temelju nikakvih dokaza, činjenica, prioriteta ili zdravog razuma
kakav je to virus čija se opasnost mora pola godine dokazivati, taj ni probu u hajduka ne bi prošao
Jeben in NWO majku...
Svima od reda koji su odgovorni za ovu farsu milenija...
;)
Svima od reda koji su odgovorni za ovu farsu milenija...
;)
Guest- Guest
Dybala wrote:pazi ovo ..neke bolnice svojim radnicima nece platiti izolaciju ako su se slucajno zarazili dok su bili na g.o ili na bilo kakvom rucku,događaju među ljudima jer su bili "neodgovorni"
krasno
da je ovo normalna država treba izaći iz sustava javnog zdravstva i imati privatnu kliniku i zdravo
I u privatnoj klinici bi te satrali sa svojim neustavnim propisima i pravilima...
Igraju se bogova, jer su dobili zeleno svitlo od viših instanci za tako nešto...
Onaj Capak mi je posebno simpa, nešto ala Tatta iz epidemiološkog...
;)
Igraju se bogova, jer su dobili zeleno svitlo od viših instanci za tako nešto...
Onaj Capak mi je posebno simpa, nešto ala Tatta iz epidemiološkog...
;)
Guest- Guest
Yes..tu je stanje jos gore..ljudi sljakaju od jutra do sutrafridrih_niche wrote:I u privatnoj klinici bi te satrali sa svojim neustavnim propisima i pravilima...
;)
A velike gazde su face u javnosti ,intelektualci i uspjesni ljudi koji prodaju pamet
A stekli sve preko leđa drugih i njihova rada ,jos kad dodas kako su mnogi poduzetnici imali pole position za neke poslove, kako im je pocetni kapital sumnjiv(pranje love) te kako im kasnije banke daju kredite koje realno ne bi mogli nikako dobiti s obzirom na dosadasnju vrijednost tvrtki
Sto meni ne daju pare i ja bi bio poduzetnik ^^
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2