Đukanović : SPC želi da posrbi Crnu Goru
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Đukanović : SPC želi da posrbi Crnu Goru
Prvi glas da su crnogorci bili i cetnici.pizzon wrote:https://www.alo.rs/vesti/region/deda-mila-dukanovica-blazo-dukanovic-cetnik/277762/vest
klonirani azijatski cetnici su zajebali stvar.
ne resava se situacija u evropi
preko moskve i pekinga.
tu si garant tropa
deda djukanovic cetnicki oficir
Ajde, pizzon, neozbiljan si.;-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Opet ti sa istim forama, sranje opravdavas sranjem, zlocin zlocinom.marcellus wrote:Pirate wrote:Lijepo je vidjeti Marca i jos neke kako drukaju za diktatora i represivne mjere, festival demokracije. :D
za razliku od vučića koji nije diktator...
Ja za razliku od tebe ne drukam za diktatora, tim vise, uvjeren sam da ce sa Milovim padom biti ubrzan i pad njegovog politickog sina Aleka i to me jako raduje.
Kamo srece da nam Crna Gora ocita lekciju i pokaze kako se rusi i demontira jedna kartelska grupacija.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
nista ne fali vizantizmu,Eroo wrote:Možda se i vrate vjeri prađedovoj, katoličanstvu.pizzon wrote:ne moze milov ck da odluci
cija je crkva.
neka obnovi pitanje carigradskoj
patrijarsiji, koja nam je vernija
vise nego zasluzujemo, trenutno.
vec je dobio pojasnjenja od vartolomeja
I vi bi trebali razmišljati u tom smjeru. Šta fali Grkokatolicima?
to je ortodoxna (prav.)crkva najbliza ranom
hriscanstvu.
2020-04-21
pizzon wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:mislim, obojica su realno autokrati na granici diktatora, ali je kvaka da milo brani svoju zemlju, a srbi svojataju tuđu
ne svojatamo mi nista
jedino zahtevamo da nam
ne diraju crkve i manastire.
ne diraju vam ih, samo su uzeli svoje natrag koje ste im maznuli.
To nije svetovno pitanje
o tome ne odlucuje milova
partija vec carigradska patrijarsija
koja je i oformira sve nase crkve
i davala papire o nadloznosti,
pripadnosti.
po ustavu c.gore iz 1905
zvala se spc c.gore
vlasnička prava su pravosudno pitanje.
Da ti tepam: Međedu jedan ;-Pcrvenkasti wrote:Eroo wrote:A mogli su bit i Hrvati kao ti, šta tebi fali? Jbte, zaštićen si ko lički medvid.crvenkasti wrote:kaya wrote:
Tako da nema razumnog objašnjenja zašto to rade i što misle da će dobiti time?!
Budale. Umjesto da prijeđu na islam i glasaju za Mila.
Pa to je.
Isti kurac.
Pirate wrote:Opet ti sa istim forama, sranje opravdavas sranjem, zlocin zlocinom.marcellus wrote:Pirate wrote:Lijepo je vidjeti Marca i jos neke kako drukaju za diktatora i represivne mjere, festival demokracije. :D
Ja za razliku od tebe ne drukam za diktatora, tim vise, uvjeren sam da ce sa Milovim padom biti ubrzan i pad njegovog politickog sina Aleka i to me jako raduje.
Kamo srece da nam Crna Gora ocita lekciju i pokaze kako se rusi i demontira jedna kartelska grupacija.
milovim padom bi jedino Adem Vuchiqi preuzeo cg a nama u hr to ne odgovara, obzirom da je Srbija neprijateljska država još uvijek. Bar se tako ponaša.
I papa im je prvi među jednakim. Sve klapa, ništa se ne mijenja...a vi navalili RPC pa RPC...pizzon wrote:nista ne fali vizantizmu,Eroo wrote:Možda se i vrate vjeri prađedovoj, katoličanstvu.pizzon wrote:ne moze milov ck da odluci
cija je crkva.
neka obnovi pitanje carigradskoj
patrijarsiji, koja nam je vernija
vise nego zasluzujemo, trenutno.
vec je dobio pojasnjenja od vartolomeja
I vi bi trebali razmišljati u tom smjeru. Šta fali Grkokatolicima?
to je ortodoxna (prav.)crkva najbliza ranom
hriscanstvu.
Evo, napisao si ono što sam ja ustvrdila na početku.Pirate wrote:
Nitko ne ocekuje da se Crna Gora pripoji Srbiji, na duze staze svakako bi bilo pozeljno ali svejedno nikom normalnom ne pada na pamet da se taj proces zapocne oruzanim sukobom, vec do njih samih, gradjana Crne Gore. .
Međutim to je nemoguća misija.
Ovo milo hoće crkvenu imovinu ajmo se buniti je samo površina.
Samo to svi vide, ne radi se o našoj mržnji nego o oprobanom receptu spc.
Tako da...nema veze, valjda vi morate glavom o beton više puta da shvatite da boli
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus wrote:Pirate wrote:Opet ti sa istim forama, sranje opravdavas sranjem, zlocin zlocinom.marcellus wrote:Pirate wrote:Lijepo je vidjeti Marca i jos neke kako drukaju za diktatora i represivne mjere, festival demokracije. :D
milovim padom bi jedino Adem Vuchiqi preuzeo cg a nama u hr to ne odgovara, obzirom da je Srbija neprijateljska država još uvijek. Bar se tako ponaša.
diktator AV...itd
Pa nije svetgrđe uzeti crkve pod državnu imovinu, jel katolička crkva ili muslimanska đamija organizirala nemire?
Ovaj milo je to napravio s namjerom da se razračuna sa - svi srbi u jednoj državi pod palicom spc.
A oni organiziraju nerede ne zbog 4 zida crkve nego jer žive u prošlosti i misle da bi moto tamo možda jednog dana mogao upaliti.
Ovaj milo je to napravio s namjerom da se razračuna sa - svi srbi u jednoj državi pod palicom spc.
A oni organiziraju nerede ne zbog 4 zida crkve nego jer žive u prošlosti i misle da bi moto tamo možda jednog dana mogao upaliti.
2015-08-15
Nisi upucen. Da je tako, ne bi na pocetku litija Suljo posao u Berane na Milov poziv da iste ugusi, kao sto je 2016. spasio Mili guzicu sa onim fake coup d'etat. Sva sreca tu je odmetnuta MPC sa Amfilohijem koja je odjebala Vucica i spasile litije od njegovog dramskog preseravanja.marcellus wrote:Pirate wrote:Opet ti sa istim forama, sranje opravdavas sranjem, zlocin zlocinom.marcellus wrote:Pirate wrote:Lijepo je vidjeti Marca i jos neke kako drukaju za diktatora i represivne mjere, festival demokracije. :D
Vucicu se dobrano sapunja daska sto potvrdjuju niz prosvjeda po Srbiji, koji svako toliko izbijaju a i njegov lagani otklon od Rusije sa nadom da ce se umiliti zapadu. Nazalost i dalje je isuvise jak da ga se skine, stoga ce ovo potrajati.
2019-09-06
Nacionalni sastav Crne Gore, prema službenim rezultatima popisa 2011.:
Stanovništvo po materinskom jeziku prema popisu iz 2011:
stim da spc ima više vjernika od cgpc
........................
Ludilo brale :)
i sad će tu netko jednostavno srbe potaracat, nato bombe na glave i eto ga na...zaboga ljudi...djeco.
- Crnogorci 44,98%
- Srbi 28,73%
Stanovništvo po materinskom jeziku prema popisu iz 2011:
- srpski: 265,895 (42,88%)
- crnogorski: 229,251 (36,97%)
- pravoslavni 72,1% (Crnogorska pravoslavna Crkva, Srpska pravoslavna Crkva)
- muslimani 19,1% (suniti)
stim da spc ima više vjernika od cgpc
........................
Ludilo brale :)
i sad će tu netko jednostavno srbe potaracat, nato bombe na glave i eto ga na...zaboga ljudi...djeco.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A i milo neće pasti. Hoće u kuriru jedno par dana, pasti i bežati. Onda će pobjediti, sprovesti zakon , najbuntovnije opaliti palicom i to je to.Pirate wrote:Opet ti sa istim forama, sranje opravdavas sranjem, zlocin zlocinom.marcellus wrote:Pirate wrote:Lijepo je vidjeti Marca i jos neke kako drukaju za diktatora i represivne mjere, festival demokracije. :D
Ne znam kako će vam to prezentirati ozlojađeni vučko i amfilohije, da vas mrzedu svi, da ustaše, vatikan, amerikanci al eto već ćete vi probati ponovo jednog lijepog dana kada budete najjači na svetu. U biti to već jeste.
2015-08-15
Zaboga bosanac, crna gora je članica nato pakta. Naravno da bi u slučaju bilo kakvog vojnog angažmana srbije dobili po pički da bi sve letilo. Tako da to naravno suljo niti neće pokušati. Oni će ovako, litije, neredi, kmećanje, vulin s uniformom u gepeku ...dok im ovaj milo ne presijeće sponu sa srbijom. A bude.epikur37 wrote:i sad će tu netko jednostavno srbe potaracat, nato bombe na glave i eto ga na...zaboga ljudi...djeco.[/size][/font][/color]
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
Smatram da imam pravo na takvo razmisljanje s obzirom na povijesno nasljedje Crne Gore koja je u svojoj sustini zapocela u novom dobu kao teokratska drzava koju je izgradila SPC, o ranijim razdobljima i da ne pricam. Osim toga, tu je preko 30% stanovnistva koje se naziva Srbima, preko 40% stanovnistva tvrdi da im je srpski materinji jezik, a preko 70% su clanovi SPC. Ove brojke bi bile i impozantnije da Milo nije sprovodio politiku kakvu je sprovodio do sada naustrb Srba.kaya wrote:Evo, napisao si ono što sam ja ustvrdila na početku.Pirate wrote:
Nitko ne ocekuje da se Crna Gora pripoji Srbiji, na duze staze svakako bi bilo pozeljno ali svejedno nikom normalnom ne pada na pamet da se taj proces zapocne oruzanim sukobom, vec do njih samih, gradjana Crne Gore. .
Međutim to je nemoguća misija.
Ovo milo hoće crkvenu imovinu ajmo se buniti je samo površina.
Samo to svi vide, ne radi se o našoj mržnji nego o oprobanom receptu spc.
Tako da...nema veze, valjda vi morate glavom o beton više puta da shvatite da boli
Uostalom kakav je to oprobani recept SPC? Sta oni tu tocno rade, da i mi slijepi progledamo.
2019-09-06
Mozda u vasim glavama smo jaki, ja to misljenje ne dijelim. Da je tako, ja bi bio Hrvat. :Dkaya wrote:A i milo neće pasti. Hoće u kuriru jedno par dana, pasti i bežati. Onda će pobjediti, sprovesti zakon , najbuntovnije opaliti palicom i to je to.Pirate wrote:Opet ti sa istim forama, sranje opravdavas sranjem, zlocin zlocinom.marcellus wrote:Pirate wrote:Lijepo je vidjeti Marca i jos neke kako drukaju za diktatora i represivne mjere, festival demokracije. :D
Ne znam kako će vam to prezentirati ozlojađeni vučko i amfilohije, da vas mrzedu svi, da ustaše, vatikan, amerikanci al eto već ćete vi probati ponovo jednog lijepog dana kada budete najjači na svetu. U biti to već jeste.
2019-09-06
kaya wrote:Zaboga bosanac, crna gora je članica nato pakta. Naravno da bi u slučaju bilo kakvog vojnog angažmana srbije dobili po pički da bi sve letilo. Tako da to naravno suljo niti neće pokušati. Oni će ovako, litije, neredi, kmećanje, vulin s uniformom u gepeku ...dok im ovaj milo ne presijeće sponu sa srbijom. A bude.epikur37 wrote:i sad će tu netko jednostavno srbe potaracat, nato bombe na glave i eto ga na...zaboga ljudi...djeco.[/size][/font][/color]
Pa nema potrebu Srbija intervenirati u CG, CG je toliko podijeljena da nema potrebe za vanjskom intervencijom već bi imala sui generis građanski rat. Koji ipak vjerujem da se neće dogoditi i prije sam mišljenja da će ako ne promijeni retoriku Milo morati ići.
Razumijem tvoj plavušasti domet i pravaški nagon da gdje god ima nešto veze sa srbima gubiš glavu ali lako je tuđim kurcem mlatiti gloginje. Svoje opsesije en treba rješavati preko kaosa i potencijalnog sukoba u CG.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neće valjda? Majku im četničku.Pirate wrote:Prica se da planiraju posrbiti i sv. Savu i sv. Vasilija Ostroskog. Potajno se sprovodi memorandum SANU 3.dzango wrote:SPC hoće da posrbi Njegoša. Kakvu li još gadost spremaju.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jeste ili nije? Šta si htela?kaya wrote:crna gora nije srpska izborna jedinica nego samostalna država pa je jako čudno da su ti izbori udarna vijest u vučićevim tabloidima. a zapravo i nije.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
'oce, 'oce, Vlaji su to.dzango wrote:Neće valjda? Majku im četničku.Pirate wrote:Prica se da planiraju posrbiti i sv. Savu i sv. Vasilija Ostroskog. Potajno se sprovodi memorandum SANU 3.dzango wrote:SPC hoće da posrbi Njegoša. Kakvu li još gadost spremaju.
2019-09-06
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Vučic : Đukanović želi Crnu Goru bez Srba
» Đukanović : Moskva i Ruska crkva destabiliziraju Crnu Goru
» Vučićevo glasilo optužilo Amfilohija Radovića da radi za -Milu jer ovaj ne želi da Adem Vuchiqi posjeti privatno za pravoslavni badnjak Crnu Goru
» Priština tuži Crnu Goru
» Rusija preuzima Crnu Goru
» Đukanović : Moskva i Ruska crkva destabiliziraju Crnu Goru
» Vučićevo glasilo optužilo Amfilohija Radovića da radi za -Milu jer ovaj ne želi da Adem Vuchiqi posjeti privatno za pravoslavni badnjak Crnu Goru
» Priština tuži Crnu Goru
» Rusija preuzima Crnu Goru
Page 4 of 7