CHAMPIONS LEAGUE 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: CHAMPIONS LEAGUE 20/21
“Messi je mađioničar, on je Harry Potter nogometa. Kada prestane igrati, bacit ću televizor. Neću više raditi na TV-u i samo ću gledati Netflix jer kad on prestane igrati više neće biti ničega za gledanje”, poručio je Vieri.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Postojao je nogomet i prije stakora, a bome i nakon njega,stovise kada se pr masinerije njega i crva ugase, konacno cemo gledati pravi nogomet
Guest- Guest
kakvu to messi ima pr mašineriju, pa njega nema nigdje, on plijeni pažnju isključivo svojim prezentacijama na terenu, za razliku od 99% svih ostalih nogometašića i svih ostalih sportaša...
2015-08-25
End wrote:kakvu to messi ima pr mašineriju, pa njega nema nigdje, on plijeni pažnju isključivo svojim prezentacijama na terenu, za razliku od 99% svih ostalih nogometašića i svih ostalih sportaša...
Guest- Guest
nije pr mašinerija kad svi ostali pričaju o tebi jer si GOAT, a drugo je kad neki pederi uplaćuju žutilu samo da se njihovo ime provlači kroz medije i da ih se prikaže kao velike humanitarce koji doniraju imaginarne iznose u nepal za potrebite
haha
svašta
haha
svašta
2015-08-25
M'gladbach se zajebava sa ovim šatorima ...
Zeko-
2015-08-26
Cak i bjedni gladbach se sprda sa satorasima .Zeko wrote:M'gladbach se zajebava sa ovim šatorima ...
Ferencvaros u ligi prvaka ajme majko a najveci hrvatski klub u sirotinjskoj ligi. A to bas i ne prilici najvecem klubu u hrvata. A da je ostao Nenad Bjelica danas bi gledali Dinamo u ligi prvaka medjutim posto najveci klub u hrvata vodi i trenira apsolutna neznalica nemamo sta drugo niti ocekivati.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Liverpool se prvo poluvrijeme zajebava s tom moćnom Atalantom.
Last edited by Roland Deschain on 3/11/2020, 22:01; edited 1 time in total (Reason for editing : a)
Kakvo razbijanje...i to s pola snage.
Haha, ovi dinamovi lanjski su 11 komada dobili ... Sad tek vidimo kakvu smiješnu grupu Nenek nije prošao ...
Zeko-
2015-08-26
Tuzno je to zaista ali sta reci o koronasu koji ni ferencvaros nemoze dobiti. Koronasu cija momcad igra kao kokosi bez glave. Ali i koronasu koji je eto dobio koronu ali otkaz ni pod raznoZeko wrote:Haha, ovi dinamovi lanjski su 11 komada dobili ... Sad tek vidimo kakvu smiješnu grupu Nenek nije prošao ...
Jer glavni uzrocnik korone u dinamu neda da itko izlijeci glavnog prenositelja bolesti u najvecem hrvatskon klubu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Koja ironija ,gospodar zla se skriva na mjestu Gospina ukazanja
Guest- Guest
Dybala wrote:Koja ironija ,gospodar zla se skriva na mjestu Gospina ukazanja
Guest- Guest
Dybala wrote:Koja ironija ,gospodar zla se skriva na mjestu Gospina ukazanja
Ukazala se mojega...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Dybala wrote:Koja ironija ,gospodar zla se skriva na mjestu Gospina ukazanja
Ukazala se mojega...
Idi liži leš bradatog ratnog huškača, to je prava vjera
Guest- Guest
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Dybala wrote:Koja ironija ,gospodar zla se skriva na mjestu Gospina ukazanja
Ukazala se mojega...
Idi liži leš bradatog ratnog huškača, to je prava vjera
Ajd, realno-jel je neko ikada video Gospu osim tih par ‘ercegovskih seljaka?
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» Hajduk Split beats AC Milan to reach Youth Champions League Final
» NATIONS LEAGUE
» Europa League 20/21
» Europa League 20/21
» Hajduk Split beats AC Milan to reach Youth Champions League Final
» NATIONS LEAGUE
» Europa League 20/21
» Europa League 20/21