Ligue 1 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ligue 1 20/21
scorpion wrote:Pa gdje Crisa nađe?Dybala wrote:scorpion wrote:Dybala wrote:Osnovan 1950 za crnce ... i ti si kao nekakav jugend
Allo 1950 ..sve nakon ww2 nije povijest
A drag su mi klub još od Juninha i Baroša. Nisu prije imali puno crnaca kao ostali francuski klubovi (a zato su i bili najbolji svojvremeno)
Je hvala bijelima..abidalu ,wiltordu,maloudi,essienu,govou,diarri,cacapi,crisu...
A ne sjecam se ..znam da je veliki bbc bio stoper ... ne znam zasto mi jr ovaj pao na pamet
Uglavnom nisu bijela ekipa
Guest- Guest
Sad nisu, ali su nekad bili (kad su bili najbolji francuski klub)Dybala wrote:Uglavnom nisu bijela ekipa
Nisu samo tu ispali glupi. Nego im je Lyon u ljeto 2009. uzeo 3 igrača ispred nosa, dok su ovi smišljali neke izgovore. Lyon poslije u polufinale lige prvaka, a Milan u provaliju iz koje do dan danas nisu izašlifridrih_niche wrote:Najveći klub na svitu u kojem je istu poziciju igra najbolji igrač na svitu?
;)
Nije tako kriv je Juventus.scorpion wrote:Nisu samo tu ispali glupi. Nego im je Lyon u ljeto 2009. uzeo 3 igrača ispred nosa, dok su ovi smišljali neke izgovore. Lyon poslije u polufinale lige prvaka, a Milan u provaliju iz koje do dan danas nisu izašlifridrih_niche wrote:Najveći klub na svitu u kojem je istu poziciju igra najbolji igrač na svitu?
;)
Moggi Giraudo Bettega.
Svi su krivi osim malog milanceta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Provaliju?scorpion wrote:Nisu samo tu ispali glupi. Nego im je Lyon u ljeto 2009. uzeo 3 igrača ispred nosa, dok su ovi smišljali neke izgovore. Lyon poslije u polufinale lige prvaka, a Milan u provaliju iz koje do dan danas nisu izašlifridrih_niche wrote:Najveći klub na svitu u kojem je istu poziciju igra najbolji igrač na svitu?
;)
A 2011. osvojili scudetto...
A 2012. lopov Buffon im nije prizna regularan gol i zbog toga su popušili ligu...
;)
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
a nema im pola momcadi...al ajde barem im prvenstvo nece biti odluceno za bozicfridrih_niche wrote:Oce li PSG imat dva poraza u prva dva kola?
:D
Guest- Guest
Žestoka utakmica, stalno na rubu.
Ko im jebe mater...Dybala wrote:a nema im pola momcadi...al ajde barem im prvenstvo nece biti odluceno za bozicfridrih_niche wrote:Oce li PSG imat dva poraza u prva dva kola?
:D
<3
Guest- Guest
Najveci francuski klub je potpuno posteno porazio plastiku i teroriste
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
14 zutih i sve je zakuhao Gaymar...vidi se barcina skola odgojafridrih_niche wrote:<3Dybala wrote:Hahaha 5 crvenih
Guest- Guest
briši ovu majmunsku temu
Last edited by End on 14/9/2020, 13:05; edited 1 time in total
End- Posts : 21177
2015-08-25
tko otvoriše ovu čimpanza temu
aha logično mala pederska balija
aha logično mala pederska balija
End- Posts : 21177
2015-08-25