V Kočevskem rogu odkrili novo morišče!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: V Kočevskem rogu odkrili novo morišče!
pa nije bash tako..vi na spominjanje kostiju,odma na straznje noge i prisvajate ih,kao da su vas zilijune pobili..manija granici sa srpskim brojkamatre wrote:pa ti si tu i jastreb, sora i ringo najveći luzeri koji se pokušavate tješiti dajući jedno drugom podršku a u stvari kmečite kao i nebeski narod.Legendovich wrote:Luzeri i negativci imaju pravo kmečati..jastreb wrote:Ovo poraće je jedna glupa i ideološki isforsirana riječ lansirana od strane snaga poraženih u 2.svjetskom ratu i koristi se isključivo kad se želi udariti na partizanski pokret.Noor wrote:Ringo10 wrote: i poraće
Imali smo i Domovinski rat,pa nikada,ali baš nikada nisam čuo da itko kaže za godine poslije 1995.da se radi o poraću.
Da mi je samo znati tko je izmislio tu glupu riječcu.
Dobro crvljikasti je van kategorije pa ga neću ni računati.
Guest- Guest
cisto i notorno izigravanje zrtava..s kojim razlogom???...da vas svijet pojmi kao luzere i jadnike??
Guest- Guest
tre wrote:
Jel zato što sam Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
sad te voli kad si postao Hrvat...crvenkasti wrote:tre wrote:
Jel zato što sam Hrvat?
Guest- Guest
i onda se ljutiš kad ti kažem da gskkLegendovich wrote:Mda...pseto lajavo,drugacije niti ne zna..ovo nema analogije..vi ste bili na strani nacija i dobili od Tite po mjeri..zidovi nikog nisu dirali samo radili,a tvoje izvrtanje cinjenica iz korijena i prekrajanje nema granica..i prestani se vec ponavljatitre wrote:budaletino tvojom analogijom ću te pitati zašto židovi nisu kmečali dok je hitler bio živ? jel si ti uopće svjestan koliko si glup?Legendovich wrote:U cemu je problem...uvjeri me da nije obicaj kod vas,cim neke kosti iskoce na povsinu zemlje,da prvi i najglasniji ste upravo vi u prisvajanju posmrtnih ostataka..vristite li vristite ..NASI SU..!!!..Jeboga drug Tito..!!! pas mu kosti poglobao..!!tre wrote:o Bože, pa ti si svakim danom sve gluplji i glupljiLegendovich wrote:
vrlo detaljan forenzicki dokaz...svatko moze reci da su njegove zrtve..DNA i ostali hajteh pristupi,naravno nisu potrebni..kao niti relativsi,kojima bi DNA bio uzet za usporedbu...
Naravno najglasniji pobjedjuju...sto nisu bili glasni dok je Tito bio ziv..
na kultiviranom Zapadu,pa i Istoku,se PRVO obavi dUGOTRAJNO FORENZICKO ISPITIVANJE...prvo se ostaci genetski obrade,katalogiziraju,onda se smjeste u neki vremenski okvir,pa se traze relativsi iz toga doba i njihovi potomci danas,pa se,usporedjuju brojni spiskovi nestalih i slicno,pa se od pronadjenih relativsa uzmu dna profili,pa se usporedjuje li usporedjuje..oko 1 godine najmanje za cijeli postupak..
A vidi vas..kosti iskoce,a vi ih uhvatite u letu i ljubomorno prisvajate...
Tre,..postoji jedinica za Glupost,a to si upravo Ti..
ne mi nego vi koji pokušavate opravdati koljačinu partizana nad civilima. Da si barem šutio ili da si čovjek izrazio bi osudu ovog čina no ti si obična dpodoba bez truna pameti ili empatije svakoga tko nije na tvojoj liniji razmišljanja. Ukratko ti si hrpa govanaLegendovich wrote:pa nije bash tako..vi na spominjanje kostiju,odma na straznje noge i prisvajate ih,kao da su vas zilijune pobili..manija granici sa srpskim brojkamatre wrote:pa ti si tu i jastreb, sora i ringo najveći luzeri koji se pokušavate tješiti dajući jedno drugom podršku a u stvari kmečite kao i nebeski narod.Legendovich wrote:Luzeri i negativci imaju pravo kmečati..jastreb wrote:Ovo poraće je jedna glupa i ideološki isforsirana riječ lansirana od strane snaga poraženih u 2.svjetskom ratu i koristi se isključivo kad se želi udariti na partizanski pokret.Noor wrote:
Imali smo i Domovinski rat,pa nikada,ali baš nikada nisam čuo da itko kaže za godine poslije 1995.da se radi o poraću.
Ovo rijetkim likovima dajem kao poklon..u biti to je jedan jemericki recon poslao PTSP-ovcima na ovom forumu,posto sam mu opisao sto se ovdje dogadja..njemu su htjeli blokirati internet,i strpati ga u ustanovu,gdje bi takvi inace i trebali biti smjesteni,ali se covjek dozvao mudrosti,pa anulirao lajanje,prijetnje, i opcenito neprijateljsko ponasanje na forumima i chatovima...isto kao iovdasnji,nije dopustao oponentsko misljenje i stavove...
Dakle Tree,imam cast da ti urucim poklon...to kad si ljut,nadrkan,nisi zenu zadovoljio i slicno...srezi komunikaciju u javno..
Dakle Tree,imam cast da ti urucim poklon...to kad si ljut,nadrkan,nisi zenu zadovoljio i slicno...srezi komunikaciju u javno..
Guest- Guest
isto kao i vi koji opravdavate,cak i negirate koljacine nad Zidovima,Ciganima i srbima,i umanjujete ih brutalno..ti si ipak samo licemjer i to vrhunski..na lajanje se necu spustiti,uostalom imas moj prethodni post-sve objasnjava..tre wrote:ne mi nego vi koji pokušavate opravdati koljačinu partizana nad civilima. Da si barem šutio ili da si čovjek izrazio bi osudu ovog čina no ti si obična dpodoba bez truna pameti ili empatije svakoga tko nije na tvojoj liniji razmišljanja. Ukratko ti si hrpa govanaLegendovich wrote:pa nije bash tako..vi na spominjanje kostiju,odma na straznje noge i prisvajate ih,kao da su vas zilijune pobili..manija granici sa srpskim brojkamatre wrote:pa ti si tu i jastreb, sora i ringo najveći luzeri koji se pokušavate tješiti dajući jedno drugom podršku a u stvari kmečite kao i nebeski narod.Legendovich wrote:Luzeri i negativci imaju pravo kmečati..jastreb wrote:
Ovo poraće je jedna glupa i ideološki isforsirana riječ lansirana od strane snaga poraženih u 2.svjetskom ratu i koristi se isključivo kad se želi udariti na partizanski pokret.
dobili ste pejbek i sad kmecite..nisu samo vasdi civili svetinjua..
Guest- Guest
ajd sad pokušaj demantirati ono što sam napisao, okani se trolanja jer ni u tome nisi dobar kao u ostalom u ničemu drugome od kreveta pa sve do osnovnih humanih vrijednosti. Da jesi valjda bi imao potomstvo, barem ženu a ne ruku itd, u svakom slučajj kako rekoh ti si hrpetina govana upakirana pod imenom robi.Legendovich wrote:Ovo rijetkim likovima dajem kao poklon..u biti to je jedan jemericki recon poslao PTSP-ovcima na ovom forumu,posto sam mu opisao sto se ovdje dogadja..njemu su htjeli blokirati internet,i strpati ga u ustanovu,gdje bi takvi inace i trebali biti smjesteni,ali se covjek dozvao mudrosti,pa anulirao lajanje,prijetnje, i opcenito neprijateljsko ponasanje na forumima i chatovima...isto kao iovdasnji,nije dopustao oponentsko misljenje i stavove...
ko opravdava i tko negira sroljo usrani?Legendovich wrote:isto kao i vi koji opravdavate,cak i negirate koljacine nad Zidovima,Ciganima i srbima,i umanjujete ih brutalno..ti si ipak samo licemjer i to vrhunski..na lajanje se necu spustiti,uostalom imas moj prethodni post-sve objasnjava..tre wrote:ne mi nego vi koji pokušavate opravdati koljačinu partizana nad civilima. Da si barem šutio ili da si čovjek izrazio bi osudu ovog čina no ti si obična dpodoba bez truna pameti ili empatije svakoga tko nije na tvojoj liniji razmišljanja. Ukratko ti si hrpa govanaLegendovich wrote:pa nije bash tako..vi na spominjanje kostiju,odma na straznje noge i prisvajate ih,kao da su vas zilijune pobili..manija granici sa srpskim brojkamatre wrote:pa ti si tu i jastreb, sora i ringo najveći luzeri koji se pokušavate tješiti dajući jedno drugom podršku a u stvari kmečite kao i nebeski narod.Legendovich wrote:
Luzeri i negativci imaju pravo kmečati..
dobili ste pejbek i sad kmecite..nisu samo vasdi civili svetinjua..
a sto ti znas sto imam jebo te Isus?? ne zvucim ja tako frustrirano kao ti,kojemu se sve u zivotu polako raspada..eto imas neko ime,i opet krivo..ne vjeruj pickama na forumu,koje sam "povrijedio"...ako me ti tako ocjenjujes,znaci da sam na pravom putu..pohvala od takvih ljigavaca bi znacila znak za uzbunu...tre wrote:ajd sad pokušaj demantirati ono što sam napisao, okani se trolanja jer ni u tome nisi dobar kao u ostalom u ničemu drugome od kreveta pa sve do osnovnih humanih vrijednosti. Da jesi valjda bi imao potomstvo, barem ženu a ne ruku itd, u svakom slučajj kako rekoh ti si hrpetina govana upakirana pod imenom robi.Legendovich wrote:Ovo rijetkim likovima dajem kao poklon..u biti to je jedan jemericki recon poslao PTSP-ovcima na ovom forumu,posto sam mu opisao sto se ovdje dogadja..njemu su htjeli blokirati internet,i strpati ga u ustanovu,gdje bi takvi inace i trebali biti smjesteni,ali se covjek dozvao mudrosti,pa anulirao lajanje,prijetnje, i opcenito neprijateljsko ponasanje na forumima i chatovima...isto kao iovdasnji,nije dopustao oponentsko misljenje i stavove...
Guest- Guest
Jeli Robi ... kud si ti navro... ;)Legendovich wrote:a sto ti znas sto imam jebo te Isus?? ne zvucim ja tako frustrirano kao ti,kojemu se sve u zivotu polako raspada..eto imas neko ime,i opet krivo..ne vjeruj pickama na forumu,koje sam "povrijedio"...ako me ti tako ocjenjujes,znaci da sam na pravom putu..pohvala od takvih ljigavaca bi znacila znak za uzbunu...tre wrote:ajd sad pokušaj demantirati ono što sam napisao, okani se trolanja jer ni u tome nisi dobar kao u ostalom u ničemu drugome od kreveta pa sve do osnovnih humanih vrijednosti. Da jesi valjda bi imao potomstvo, barem ženu a ne ruku itd, u svakom slučajj kako rekoh ti si hrpetina govana upakirana pod imenom robi.Legendovich wrote:Ovo rijetkim likovima dajem kao poklon..u biti to je jedan jemericki recon poslao PTSP-ovcima na ovom forumu,posto sam mu opisao sto se ovdje dogadja..njemu su htjeli blokirati internet,i strpati ga u ustanovu,gdje bi takvi inace i trebali biti smjesteni,ali se covjek dozvao mudrosti,pa anulirao lajanje,prijetnje, i opcenito neprijateljsko ponasanje na forumima i chatovima...isto kao iovdasnji,nije dopustao oponentsko misljenje i stavove...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Jeli Robi ... kud si ti navro... ;)Legendovich wrote:a sto ti znas sto imam jebo te Isus?? ne zvucim ja tako frustrirano kao ti,kojemu se sve u zivotu polako raspada..eto imas neko ime,i opet krivo..ne vjeruj pickama na forumu,koje sam "povrijedio"...ako me ti tako ocjenjujes,znaci da sam na pravom putu..pohvala od takvih ljigavaca bi znacila znak za uzbunu...tre wrote:ajd sad pokušaj demantirati ono što sam napisao, okani se trolanja jer ni u tome nisi dobar kao u ostalom u ničemu drugome od kreveta pa sve do osnovnih humanih vrijednosti. Da jesi valjda bi imao potomstvo, barem ženu a ne ruku itd, u svakom slučajj kako rekoh ti si hrpetina govana upakirana pod imenom robi.Legendovich wrote:Ovo rijetkim likovima dajem kao poklon..u biti to je jedan jemericki recon poslao PTSP-ovcima na ovom forumu,posto sam mu opisao sto se ovdje dogadja..njemu su htjeli blokirati internet,i strpati ga u ustanovu,gdje bi takvi inace i trebali biti smjesteni,ali se covjek dozvao mudrosti,pa anulirao lajanje,prijetnje, i opcenito neprijateljsko ponasanje na forumima i chatovima...isto kao iovdasnji,nije dopustao oponentsko misljenje i stavove...
zajbebavam Treja.. sto ima kod teba?
Guest- Guest
Jeli dokle ti misliš tako, zajebavat sebe a mislit da zajebavaš druge... ti bi kopiro crvenkastog, a to ne ide, taj je nenadmašan u jogi stilovima samopušenja...;))Legendovich wrote:michaellcmacha wrote:Jeli Robi ... kud si ti navro... ;)Legendovich wrote:a sto ti znas sto imam jebo te Isus?? ne zvucim ja tako frustrirano kao ti,kojemu se sve u zivotu polako raspada..eto imas neko ime,i opet krivo..ne vjeruj pickama na forumu,koje sam "povrijedio"...ako me ti tako ocjenjujes,znaci da sam na pravom putu..pohvala od takvih ljigavaca bi znacila znak za uzbunu...tre wrote:ajd sad pokušaj demantirati ono što sam napisao, okani se trolanja jer ni u tome nisi dobar kao u ostalom u ničemu drugome od kreveta pa sve do osnovnih humanih vrijednosti. Da jesi valjda bi imao potomstvo, barem ženu a ne ruku itd, u svakom slučajj kako rekoh ti si hrpetina govana upakirana pod imenom robi.Legendovich wrote:Ovo rijetkim likovima dajem kao poklon..u biti to je jedan jemericki recon poslao PTSP-ovcima na ovom forumu,posto sam mu opisao sto se ovdje dogadja..njemu su htjeli blokirati internet,i strpati ga u ustanovu,gdje bi takvi inace i trebali biti smjesteni,ali se covjek dozvao mudrosti,pa anulirao lajanje,prijetnje, i opcenito neprijateljsko ponasanje na forumima i chatovima...isto kao iovdasnji,nije dopustao oponentsko misljenje i stavove...
zajbebavam Treja.. sto ima kod teba?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
inače evo upravo sam priredio malo aronije pa sutra ide prešanje i pasterizacija...
2015-08-08
tre wrote:nervoza te jebačka uhvatila, ne postoji ništa što ti govoriš ali zato postoji zapis o tome što je tito rekao za 200 tisuća ustaša i njihovih kvislinga.Ringo10 wrote:Auuu jebo te, sad kao ne znateNoor wrote:Ringo10 wrote:
Nisu Hrvati jedini najebali ali jedino Hrvati pizde oko toga i nece prestat pizdit jos 200 godina.
hoće, čim se službeno i javno kaže tko je odgovoran za takve zločine i sistem koji je te zločine nalagao i činio proglasi zločinačkim
postoji i ona famozna zapovjedna odgovornost, ako vrijedi za DR, valjda vrijedi i za NOB i poraće
Evo da ti ja kažem
Postrijeljali su ih partizani ili Narodno oslobodilačka vojska
Mnogi su izginuli i u žestokim borbama koje su tu vođene
Ima ih raznih nacionalnosti
ZApovjedna odgovornost je na komandantima na terenu.
I to je sve rečeno već odavno samo je vama tamo to smisao života
Ali znam ja ... vi bi da se ta zapovjedna odgovornost prebaci na J B Tita
Teško da će to moći, dokaza nema, a postoje njegove naredbe koje su upravo suprotne onome što se događalo
TAko da džaba brstite o tome ...
I odmah da ti kažem, ako se nadate da će se radi toga proijeniti percepcija 2. sv rata u svijetu e zajebali ste se
KAo što nije ni radi Hirošime i Nagasakija, ni radi Dresdena i Hamburga ...
Šta da vam radim, živite u dalje u toj svojoj razdrtoj shizofreniji ali promijeniti nećete ništa
Samo možeete zaraditi optužbe za naci-nostalgiju
A to vam se i događa
U velikom svjetskom pokolju se pogrešno opredijeliš i napraviš teška sranja po uzoru na svoje gazde
A za to se cijena plaća ... i kuknjava je tu bespredmetna
2014-04-16
Upravo zato i jesu Hrvati glupi jer im svaki nehrvatski dotepenac može postati Hrvvatcrvenkasti wrote:tre wrote:
o Bože, pa ti si svakim danom sve gluplji i gluplji
Do Nove godine bit će Hrvat, možda i prije.
To svakako treba ispraviti
2014-04-16
zar nije rano za aronijumichaellcmacha wrote:inače evo upravo sam priredio malo aronije pa sutra ide prešanje i pasterizacija...
što dulje stoji crnja je, kvalitetnija
2014-04-16
NAsi ljudi se tukli izmedju sebe u velkom svjetskom ratu, jedni drugima jebali majku gdje god su stigli, na kraju jedni pobijedili drugi izgubili i platili cijenu ...
I ne znam cemu vise prica o tome.
Treba sve to ekshumirat, koliko god se moze ustanovit okolnosti i o kome se radi, napravit odredjene komemoracije jednom godisnje, moze i neko spomen obiljezje
I gotova prica
A ovo emotivno dozivljavanje, pizdenje i bijes, opsjednutost ... to su sve gluposti i besmislice
I pokusaji prekrajanja povijesti radi ovoga su tragicno karikaturalni ...
I ne znam cemu vise prica o tome.
Treba sve to ekshumirat, koliko god se moze ustanovit okolnosti i o kome se radi, napravit odredjene komemoracije jednom godisnje, moze i neko spomen obiljezje
I gotova prica
A ovo emotivno dozivljavanje, pizdenje i bijes, opsjednutost ... to su sve gluposti i besmislice
I pokusaji prekrajanja povijesti radi ovoga su tragicno karikaturalni ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I nemirenje sa ishodom tog rata i neprihvacanje zvanicnog povijesnog tretmana sudionika ... stvarno nevjerojatnoLegendovich wrote:cisto i notorno izigravanje zrtava..s kojim razlogom???...da vas svijet pojmi kao luzere i jadnike??
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mda...kad sve svode na lokalnu razinu odnosi sa Srbijom prije WW2,ne gledajuci ukupnu situaciju i big pikčr,koja se zove WW2 i utom kontekstu ne mogu-neće-nisu sposobni-nesh trece,percipirati realnu situaciju i odnose..Ringo10 wrote:I nemirenje sa ishodom tog rata i neprihvacanje zvanicnog povijesnog tretmana sudionika ... stvarno nevjerojatnoLegendovich wrote:cisto i notorno izigravanje zrtava..s kojim razlogom???...da vas svijet pojmi kao luzere i jadnike??
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» Novo
» Sve novo činim
» Novo zlo dolazi
» novo hrvatsko dno…
» Novo
» Sve novo činim
» Novo zlo dolazi
» novo hrvatsko dno…
Page 3 of 4