Kćerka sjekirom ubila majku u Kozluku kod Zvornika
Page 1 of 1
Kćerka sjekirom ubila majku u Kozluku kod Zvornika
Psiha nema spol
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/kcerka-sjekirom-ubila-majku-u-kozluku-kod-zvornika/200826007
Ovo je za onog "galaktičara".
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/kcerka-sjekirom-ubila-majku-u-kozluku-kod-zvornika/200826007
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kćerka sjekirom ubila majku u Kozluku kod Zvornika
jebo te taj klix ba
2015-08-08
Sanjao sam jutros jedan san a poanra tog sna je da me mater nije samo prevarila nego i ponizila kao člana obitelji ( iako ona misli da je napravila najbolje iz svoje točke gledišta ) i da u biti nije moglo ni ispast drukčije nego sranje i sad kad san ovo pročita onda vidin da je dobro da san je izmlatija ka vola u kupusu i izbacija iz kuće jer od tada nema svađe.
Majka je najveći djetetov restimulator engrama jer je zajednički nazivnik svih djetetovih prenatalnih engrama.
Ako još i kljuca to je ko da nekome prstom upireš u otvorenu ranu. Normalno da će takva osoba puknit mentalno ako ostane u blizini restimulatora svojih engrama.
Majka je najveći djetetov restimulator engrama jer je zajednički nazivnik svih djetetovih prenatalnih engrama.
Ako još i kljuca to je ko da nekome prstom upireš u otvorenu ranu. Normalno da će takva osoba puknit mentalno ako ostane u blizini restimulatora svojih engrama.
2014-04-11
Longi, nisu ti ovo teme za vruci ljetni dan. Sunce, more, kupanje.
O materi mozes uvijek na psihologiji ;-)
O materi mozes uvijek na psihologiji ;-)
Takvi sam san sanjao jutros pa se otvorila ova tema.
Reaktivni um , majka restimulator , kljucanje , prebacivanje djetetu šta nije kako ona oće , još joj uvali zajeb i sad to dvoje živi u istoj kući.
Mora puknit.
Reaktivni um , majka restimulator , kljucanje , prebacivanje djetetu šta nije kako ona oće , još joj uvali zajeb i sad to dvoje živi u istoj kući.
Mora puknit.
2014-04-11
Zao mi je. Nije lako ni majci, ni djetetu.
Ako ne ide, prevelika je kompleksnost u pitanju, bolje je dislocirat se.
Kao sto si i sam napravio.
Ako ne ide, prevelika je kompleksnost u pitanju, bolje je dislocirat se.
Kao sto si i sam napravio.
I nije baš.tako komplicirano. Sjetimo se one policajke na Kosovu koja je izrokala doma cilu familiju. Moraju biti dvije stvari uključene da dođe do ovoga.
Prvo majka je djetetov najveći restimulator. A druga je antikreiranje jer nitko ne voli da ga se antikreira dakle oćeš i upireš da djete bude nešto šta ti oćeš a ono to nije i onda umisto da bude to šta je ti ga antikreiraš da bude tto šta oče i na kraju ne ispadne ništa i onda je frustirano i onda ga nastaviš kljucat a njegov si najveći izvor restimulacije jer si kao majka zajednički nazivnik svih njegovih prenatalnih engrama.
Dakle sjebeš mu život jer oćeš da bude nešto šta ono nije pa ne bude ni ono šta on oće a onda mu to još nabivaš na nos a njegov si najveći restimulator.
I onda te rješi.
Prvo majka je djetetov najveći restimulator. A druga je antikreiranje jer nitko ne voli da ga se antikreira dakle oćeš i upireš da djete bude nešto šta ti oćeš a ono to nije i onda umisto da bude to šta je ti ga antikreiraš da bude tto šta oče i na kraju ne ispadne ništa i onda je frustirano i onda ga nastaviš kljucat a njegov si najveći izvor restimulacije jer si kao majka zajednički nazivnik svih njegovih prenatalnih engrama.
Dakle sjebeš mu život jer oćeš da bude nešto šta ono nije pa ne bude ni ono šta on oće a onda mu to još nabivaš na nos a njegov si najveći restimulator.
I onda te rješi.
2014-04-11
S obzirom na područje rekao bi da nisu naša plemena u pitanju...RayMabus wrote:Psiha nema spol
Al ste homo sapiensi. Ne razlikujete se kad je psiha u pitanju niti malo.mutava baštarda wrote:S obzirom na područje rekao bi da nisu naša plemena u pitanju...RayMabus wrote:Psiha nema spol
2014-04-11
Čak je šire od toga jer je rekativni um svojstven svim inkarniranim bićima dok je zakon da duša ne voli da ju se antikreira važeći svugdje.
Ja kad iden mačku budit onda mi reži jer ne voli da ju se antikreira jer spava.
Ja kad iden mačku budit onda mi reži jer ne voli da ju se antikreira jer spava.
Last edited by RayMabus on 26/8/2020, 10:03; edited 1 time in total
2014-04-11
treba se držati pećine po ovakvom vrućem i sparnom vrimenu...RayMabus wrote:Al ste homo sapiensi. Ne razlikujete se kad je psiha u pitanju niti malo.mutava baštarda wrote:S obzirom na područje rekao bi da nisu naša plemena u pitanju...RayMabus wrote:Psiha nema spol
Ja san uvik u pećini. Sad još Playstation i imam svoj mali svjet i kineski zid oko njega. Kreiranje obitelji san odjeba kao i seks i traženje ženki jer vidin da je ovo oko mene u kurcu i da bi one sve nešto kreirale kako one oće a kako meni ne paše pa smo se pozdravili u ovoj inkarnaciji i svak svojim putem.
Kad im bude država plaćala šta imaju dicu a ne ja onda ti radi šta god oćeš.
Kad im bude država plaćala šta imaju dicu a ne ja onda ti radi šta god oćeš.
2014-04-11
bila je takva kod nas u lekeniku... par puta je ćaću nasikirala da bi ga konačno ne sjećam se, dal treći ili četvrti put konačno i ubila... sikirom... ako pitaš kako je uspjevala to više puta napraviti... sudac ju je uredno spremao u popovaču a ćaća kad god bi se oporavio onda bi ju izvukao iz ludare... nekakav švedski sindrom je definitivno bio u pitanjumutava baštarda wrote:S obzirom na područje rekao bi da nisu naša plemena u pitanju...RayMabus wrote:Psiha nema spol
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Samo onu među nogama.
Nisam nasilan. Branim svoje al ako me ne diraš ništa se neće desit.
Nisam nasilan. Branim svoje al ako me ne diraš ništa se neće desit.
2014-04-11
na koga tu među nogama oštriš? Dečke kao ne voliš, cure te ne zanimaju... ovca?
Longi,sil nabavijo mozda onu japansku lutku ko živu?
Guest- Guest
Na plavuše. Zamaraju me stvarne žene. Smorovi pa onda bolje ovako.marcellus wrote:na koga tu među nogama oštriš? Dečke kao ne voliš, cure te ne zanimaju... ovca?
2014-04-11
Lin san i komodan i ne volin kad mi netko upada sa šemom ti moraš itd.
Nek one traže nekog drugog tko će ih jebat , pravit in dicu i kome će one govorit ti moraš ovo ti moraš ono.
Ne moran ja ništa.
Nek one traže nekog drugog tko će ih jebat , pravit in dicu i kome će one govorit ti moraš ovo ti moraš ono.
Ne moran ja ništa.
2014-04-11
Similar topics
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Luda baba sjekirom razbila psu glavu
» 12 godišnja kćerka Pitta i Jolie postaje dječak
» Kaos u Crnoj Gori.Napadnuta kcerka premijera Krivokapica
» Otac i kćerka Skripal potpuno oporavljeni od najsmrtonosnijeg bojnog otrova na planetu
» Luda baba sjekirom razbila psu glavu
» 12 godišnja kćerka Pitta i Jolie postaje dječak
» Kaos u Crnoj Gori.Napadnuta kcerka premijera Krivokapica
» Otac i kćerka Skripal potpuno oporavljeni od najsmrtonosnijeg bojnog otrova na planetu
Page 1 of 1