Sreca u nesreci
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sreca u nesreci
Ne nužno. Pogleda san struje. Dovoljno da u jednom trenutku okrene i da to odleti van na pučinu.venus wrote:Maggie19 wrote:Ja jos ne vjerujem da nije namjesteno. Zelim u to vjerovati. :-)
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/turisti-na-trajektu-svjedocili-nevjerojatnom-prizoru-nije-se-micala-jadna-se-smrznula-15015311
Zašto namješteno? Tko bi svoje malo dijete od 4 godine namjestio na otvoreno more da tako nešto snimi?
Nažalost ima puno idiota, svakodnevno svjedočim tome, radije bulje u mobitele nego pričaju sa svojom djecom, alkoholiziraju, maltretiraju.
Sad jedva čekam objašnjenje za takvu idiotariju. Noćna mora od roditelja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne nužno. Pogleda san struje. Dovoljno da u jednom trenutku okrene i da to odleti van na pučinu.venus wrote:Maggie19 wrote:Ja jos ne vjerujem da nije namjesteno. Zelim u to vjerovati. :-)
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/turisti-na-trajektu-svjedocili-nevjerojatnom-prizoru-nije-se-micala-jadna-se-smrznula-15015311
Zašto namješteno? Tko bi svoje malo dijete od 4 godine namjestio na otvoreno more da tako nešto snimi?
Nažalost ima puno idiota, svakodnevno svjedočim tome, radije bulje u mobitele nego pričaju sa svojom djecom, alkoholiziraju, maltretiraju.
Ma daj molim te. Malo dijete se ne ispušta iz vida.
Guest- Guest
Otvoreno more i otvorena uvala. Ako puše direktno prema uvali s otvorenog mora onda struje nose na plažu al ako dođe s boka onda gura prema plaži dok je uz obalu a pedeset metara od obale gura od obale prema van.
Takve su struje. U sekund okrene ako si malo dalje od obale a ovo je lagano i pluta na površini i sad si ko na rijeci , samo te nosi.
To ni plivajući ne možeš uhvatit. Moš pokušat al umorit ćeš se.
Takve su struje. U sekund okrene ako si malo dalje od obale a ovo je lagano i pluta na površini i sad si ko na rijeci , samo te nosi.
To ni plivajući ne možeš uhvatit. Moš pokušat al umorit ćeš se.
2014-04-11
A šta da ti kažem. Jedino da ju je na konopu držala.venus wrote:RayMabus wrote:Ne nužno. Pogleda san struje. Dovoljno da u jednom trenutku okrene i da to odleti van na pučinu.venus wrote:Maggie19 wrote:Ja jos ne vjerujem da nije namjesteno. Zelim u to vjerovati. :-)
Ma daj molim te. Malo dijete se ne ispušta iz vida.
2014-04-11
RayMabus wrote:
A šta da ti kažem. Jedino da ju je na konopu držala.
Djeca su za plićak.
Kad ti se dalmatinska mater unese u facu i razrogači oči da moraš ić na šugaman, tu nema priče moraš ić.. ..od nje te ne more ni Unicorn spasit.
Guest- Guest
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/izbjegnuta-tragedija-dok-su-trazili-poljaka-na-biokovu--hgss-ovci-nasli-majku-i-djevojcicu--nisu-imale-dovoljno-vode/72701Maggie19 wrote:tocnomutava baštarda wrote: Grci željni senzacije... U nas dok Poljak ne dopluta do Palagruže nema još panike...
.
Kod nas svako toliko"trogodisnjak na Zavizanu"", "Petogodisnjak u brackom kanalu".roditelji se nisu mogli dogovorit tko pije u hladu, a tko cuva dijete.
;-D
Ringo10 wrote:Kakva je to tajna od Nataly Wood
Koliko znam utopila se, nije imala puno godina, nešto preko 40tak.
Guest- Guest
Ja san pripliva kaštelanski zaljev iz čiste zajebancije. Plivan ka riba od svoje pete godine. Kakva mater.venus wrote:RayMabus wrote:
A šta da ti kažem. Jedino da ju je na konopu držala.
Djeca su za plićak.
Kad ti se dalmatinska mater unese u facu i razrogači oči da moraš ić na šugaman, tu nema priče moraš ić.. ..od nje te ne more ni Unicorn spasit.
2014-04-11
Natalie se utopia u bazenu
Ali kakvu je to tajna odnijela
Imala je 15 godina kad ju je divljacki silovao Kirk Douglas u hotelskoj sobi, roditelji joj nekud otisli i bila sama...I u bolnicu je zaglavila usljed zestokog ostvarenja, jedva ziva ostala
On se izvukao jer je u Holivudu tad bio Bog i batina. A mozda je i neku lovu istresao njoj i njenim roditeljima
Ali to nije bila tajna, to se znalo
Imala je 15 godina kad ju je divljacki silovao Kirk Douglas u hotelskoj sobi, roditelji joj nekud otisli i bila sama...I u bolnicu je zaglavila usljed zestokog ostvarenja, jedva ziva ostala
On se izvukao jer je u Holivudu tad bio Bog i batina. A mozda je i neku lovu istresao njoj i njenim roditeljima
Last edited by Ringo10 on 25/8/2020, 18:58; edited 3 times in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mene da baciš na po Jadrana i da je najveća nevera koja može biti na Jadranu ja ću se dočepat kopna. Jedini mi problem voda i spavanje pa bi mora puno plivat prvi dan u nekom pravcu.
Jadran je malo more.
Jadran je malo more.
2014-04-11
venus wrote:Maggie19 wrote:Ja jos ne vjerujem da nije namjesteno. Zelim u to vjerovati. :-)
Nažalost ima puno idiota, svakodnevno svjedočim tome, radije bulje u mobitele nego pričaju sa svojom djecom, alkoholiziraju se, maltretiraju.
Eh, tko bi puno toga.
U ovo moderno vrijeme prevlasti eksponiranja i pokazivanja, sokiranja i privlacenja lajkova, nista vise nije sveto.
Da, na zalost, svatko moze biti roditelj. Bioloski.
taj odvratni ljigavac.Ringo10 wrote:Natalie se utopia u bazenu
As 15 godina divljacki ju je silovao Kirk Douglas u hotelskoj sobi, roditelji joj nekud otisli i bila sama...I u bolnicu je zaglavila usljed zestokog ostvarenja, jedva ziva ostala
Onda ovaj Wagner, no comment. Bas nije imala srece.
U pizdu materinu, tipkam na mobilnom jedno a ispadne drugo
Mislio sam KRVARENJA a ne OSTVARENJA
2015-09-24
Naravno.Ringo10 wrote:Jesi li znala za to
Moja specijalnost su takve stvari. Imas moj topic na pdf-u film o njoj.
Da. Shvatila sam ja, jer znam, ali za druge.Ringo10 wrote:U pizdu materinu, tipkam na mobilnom jedno a ispadne drugo
Malo se svađala s mužem, a onda je pijana potonilaNoor wrote:e, njima je pasalo da Natali skup s njihovom tajnom, ode na dnoOh_Femder wrote:Pa nisu ni Christopher Walken, ni njen muž Robert Wagner pokušali za Natalijom Nikolaevnom Zakharenko. I na kraju nikom ništa, pozdravlja vas Mađar Pišta ;Pkaya wrote:Meni je najčudnije što nije nitko otišao sa kopna za njom, u gliseru ili nekom brodu. Ti roditelji kao da nisu nikoga obavijestili da je ovu odnjelo...?!
Navodno je Kirkovo izivljavanje nad njom trajalo 4 sata
Mnogo godina kasnije njena sestra je to potvrdila u jednom TV intervjuu
A sto se tice ove djevojcice, divno sto su je spasili ali ja njene roditelje ili roditelja ne mogu opravdati
A sto se tice ove djevojcice, divno sto su je spasili ali ja njene roditelje ili roditelja ne mogu opravdati
2015-09-24
Ne znam koja bi kazna bila primjetena za to cudoviste. Pisala sam o tome i kad su ga posthumno pozdravljali tu i divili mu se.Ringo10 wrote:Navodno je Kirkovo izivljavanje nad njom trajalo 4 sata
Gledala sam taj dokumentarac sa sestrom kao naratorom.
Ovaj video je zapravo potresan. To je tako malo dijete. Samo na pucini, na napuhanoj igracki.
pa svojevremeno sam negdje pročitala da je moguće da je njih dvojicu uvatila na "gomili"...što se već i ranije sumnjaloOh_Femder wrote:Malo se svađala s mužem, a onda je pijana potonilaNoor wrote:e, njima je pasalo da Natali skup s njihovom tajnom, ode na dnoOh_Femder wrote:Pa nisu ni Christopher Walken, ni njen muž Robert Wagner pokušali za Natalijom Nikolaevnom Zakharenko. I na kraju nikom ništa, pozdravlja vas Mađar Pišta ;Pkaya wrote:Meni je najčudnije što nije nitko otišao sa kopna za njom, u gliseru ili nekom brodu. Ti roditelji kao da nisu nikoga obavijestili da je ovu odnjelo...?!
njena smrt ce zauvijek ostati misterija
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sreća u nesreći...
» Sreca, sreca, raaadost...
» U prometnoj nesreći poginuo glumac Treat Williams
» Za mene je sreća...
» sreca pomazila osijek
» Sreca, sreca, raaadost...
» U prometnoj nesreći poginuo glumac Treat Williams
» Za mene je sreća...
» sreca pomazila osijek