Glupa plavuša potapa Beroša i Plenkovica
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Glupa plavuša potapa Beroša i Plenkovica
Ionako ćemo svi pomrijeti na jesen kad dođe pik drugog vala
Jebeš sve.
Jebeš sve.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
pazi ti na hercdijagram wrote:mogu obje zajednoNoor wrote:navijam za rimac, ova mi je baš ogavnamarcellus wrote:dijagram wrote:ne znam basNoor wrote:
najbolji fajtovi
rekao bih da je ova kuja kadra stuci mlitavca berosa:)
čekaj dok u zatvoru naleti na onu drugu hadezeovu kuju, rimac
nema problema
Noor wrote:pazi ti na hercdijagram wrote:mogu obje zajednoNoor wrote:navijam za rimac, ova mi je baš ogavnamarcellus wrote:dijagram wrote:
ne znam bas
nema problema
ja sam stariji čovjek, meni i tvoji avatari utječu na herc. A te dvije bi doduše radije utopio u čaši vode nego jebao, ne da nisu donekle atraktivne nego jednostavno su mi previše kuje za moj ukus (ne kuje u onom seksualnom smislu, nego kuje - kuje...)
Noor wrote:pazi ti na hercdijagram wrote:mogu obje zajednoNoor wrote:navijam za rimac, ova mi je baš ogavnamarcellus wrote:dijagram wrote:
ne znam bas
nema problema
ja sam stariji čovjek, meni i tvoji avatari utječu na herc. A te dvije bi doduše radije utopio u čaši vode nego jebao, ne da nisu donekle atraktivne nego jednostavno su mi previše kuje za moj ukus (ne kuje u onom seksualnom smislu, nego kuje - kuje...)
Similar topics
» Željka Markić tužila SNV zbog teksta u kojem se Dežulović zapitao je li ona glupa plavuša. Sud ju je glatko odbio
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Wall Street Jurnal: Skandalom sa Ukrajinom Trump potapa Bidena
» Sretan vam Dan plavuša
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Wall Street Jurnal: Skandalom sa Ukrajinom Trump potapa Bidena
» Sretan vam Dan plavuša
Page 3 of 3