KRV SE LEDI U ŽILAMA!
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
KRV SE LEDI U ŽILAMA!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/jeziva-izlozba-koju-samo-rijetki-u-srbiji-zele-vidjeti-cijelu-galeriju-oblijepio-banalnoscu-zla-15014935
Imamo danas neko održavanje, pa ne znam koliko srpski forumaši su uopće tu ili koliko se to sve skupa prati u Srbiji.
Imamo danas neko održavanje, pa ne znam koliko srpski forumaši su uopće tu ili koliko se to sve skupa prati u Srbiji.
Guest- Guest
Re: KRV SE LEDI U ŽILAMA!
Ne prat se. Svako može da napravi izložbu kakvu hoće i da sam u njoj uživa do mile volje. Nema protesta domoljuba i cirkusa.
trebalo bidzango wrote:Ne prat se. Svako može da napravi izložbu kakvu hoće i da sam u njoj uživa do mile volje. Nema protesta domoljuba i cirkusa.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
To dokazuje kakvo je zlo nacionalizam
Djeluje kao droga
Ofce se zbijsju da bi izgledale jače
Usput žderu sve
Pa i suplemenike
Djeluje kao droga
Usput žderu sve
Pa i suplemenike
To dokazuje kakvo je zlo nacionalizam
Djeluje kao droga
Usput žderu sve
Pa i suplemenike
Djeluje kao droga
Usput žderu sve
Pa i suplemenike
".. to nisu luđački zapisi kakve bi čovjek očekivao, već uredan slijed političkih i vojnih brifinga, koje su gotovo banalne te često ne govore ništa, a govore sve"
---------------
Budući ne govore ništa, svatko si protomači onako kako on hoće.
Znači, ovo mu ga dođe kao neka umjetnost?
---------------
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:".. to nisu luđački zapisi kakve bi čovjek očekivao, već uredan slijed političkih i vojnih brifinga, koje su gotovo banalne te često ne govore ništa, a govore sve"
---------------
Da, ali on je prepisao Mladićev dnevnik.
Tu je valjda onda Mladić umjetnik a on plagijator.
Guest- Guest
Sta ti fali dok si mladic..kad ostarish plakat cesh za tim vremenima...ima da ti se ledi krv u zilama..ali tko ga jebe...Ne plashi se, kazu da nije sramota biti mlad i glup nego star i glup..plus obrazovan e to je najveca sramota...::)))
Niko ne brani da se prati. Koga interesuje, može slobodno.debotoijusto wrote:trebalo bidzango wrote:Ne prat se. Svako može da napravi izložbu kakvu hoće i da sam u njoj uživa do mile volje. Nema protesta domoljuba i cirkusa.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ovo si ti? e jesi cigan pravi..mentalitet wrote:Sta ti fali dok si mladic..kad ostarish plakat cesh za tim vremenima...ima da ti se ledi krv u zilama..ali tko ga jebe...Ne plashi se, kazu da nije sramota biti mlad i glup nego star i glup..plus obrazovan e to je najveca sramota...::)))
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pljunuti ovdašnji forumski 'nounar' ujutro nakon tuluma ;P A možda baš i jekaya wrote:ovo si ti? e jesi cigan pravi..mentalitet wrote:Sta ti fali dok si mladic..kad ostarish plakat cesh za tim vremenima...ima da ti se ledi krv u zilama..ali tko ga jebe...Ne plashi se, kazu da nije sramota biti mlad i glup nego star i glup..plus obrazovan e to je najveca sramota...::)))
Pa rat se ne dobiva tako da neprijatelje šašoljiš po tabanima nojevim perom. Rat se dobiva tako da protivnika po tabanima mlatiš baseball palicom, isjeckaš mu muda cvikcangama, odrežeš mu udove tupom grickalicom za nokte, siluješ mu familiju te pred njegovim očima na ražnju iznad tihe vatre okrećeš djecu i unuke... i tako dalje, i tome slično. Nema tu nekog moraliziranja. Jedino što je bitno je da li si pobjednik ili luzer, a Mladić je luzer i kao takvog ga treba i tretirati.
Oh_Femder wrote:Pljunuti ovdašnji forumski 'nounar' ujutro nakon tuluma ;P A možda baš i jekaya wrote:ovo si ti? e jesi cigan pravi..mentalitet wrote:Sta ti fali dok si mladic..kad ostarish plakat cesh za tim vremenima...ima da ti se ledi krv u zilama..ali tko ga jebe...Ne plashi se, kazu da nije sramota biti mlad i glup nego star i glup..plus obrazovan e to je najveca sramota...::)))
Svaka chast sa usporedbom..inache je lik neki kazalishni glumac u NS ali glup ko nounar pa mi palo napamet da ga taj Srbin nije napravio jer ovakva slichnost je nemoguca a da nema neke veze sa DNK..Kako reche ova kujitza ..pravi ganci..
Mada opet hrvatice obozavaju cigane valjda zato shto imaju dushu ::))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
kaya wrote:ovo si ti? e jesi cigan pravi..mentalitet wrote:Sta ti fali dok si mladic..kad ostarish plakat cesh za tim vremenima...ima da ti se ledi krv u zilama..ali tko ga jebe...Ne plashi se, kazu da nije sramota biti mlad i glup nego star i glup..plus obrazovan e to je najveca sramota...::)))
A shto bi ti...kurtza?? Ili se ipak palish na zelembace??
2020-07-05
pa kad već nudiš skupi muda i ugovori randes bez obaveza i poslje javi kako te išutala baš onako zdravo seljački što bi se reklo :)))mentalitet wrote:kaya wrote:ovo si ti? e jesi cigan pravi..mentalitet wrote:Sta ti fali dok si mladic..kad ostarish plakat cesh za tim vremenima...ima da ti se ledi krv u zilama..ali tko ga jebe...Ne plashi se, kazu da nije sramota biti mlad i glup nego star i glup..plus obrazovan e to je najveca sramota...::)))
tre wrote:pa kad već nudiš skupi muda i ugovori randes bez obaveza i poslje javi kako te išutala baš onako zdravo seljački što bi se reklo :)))mentalitet wrote:kaya wrote:ovo si ti? e jesi cigan pravi..mentalitet wrote:Sta ti fali dok si mladic..kad ostarish plakat cesh za tim vremenima...ima da ti se ledi krv u zilama..ali tko ga jebe...Ne plashi se, kazu da nije sramota biti mlad i glup nego star i glup..plus obrazovan e to je najveca sramota...::)))
Da si malo inteligentniji skuzio bi da ja samo pitam a ne nudim nishta posebno ne tak'oj spermushitzi..Jedino da je zavezem na lanac jer zna dosadno kevtati ko prava kujica..Shto bii reka Smoje za Sharkove kujice ,,,to triba nogon u ribra..i bizi ca..
Ja se ne palim na glupache nego na pametne zene sa kojima mogu razgovarati o svemu ..plus toga nisam doshao na forum da trazim pichke od starih baba..Ja volim samo stare aute ,staro vino i mlade pichke..ako ne mogu dobiti na ljubav fino platim i poslije nemam nikakvih obveza :::))))))Eto..imash priliku ta je glupa ...samo joj reci da volish cucke i odma ce ti dati pichke i to z guza..voli dogi stajl shto i nije loshe jer je ne morash gledati u njushku::))
2020-07-05
Dakle za ovakvo vrijeđanje (nije prvi puta) ali na apsolutno najnižoj razini, ijedan forum koji drži do bilo kojih standarda, pa onda standarda Forumotiona, pa onda do osnovnih pravila pristojnosti, bi zakucao ban. Ne krivim ja uopće zingara, on piše što mu padne na pamet, i zna da će se izvući, kao što se uvijek izvuče, kao i bilo tko tko vrijeđa određene forumaše, a naročito kaju.
Jer, između ostaloga, administratorica je žena.
A žena je ženi žena.
Nije zingaro problem, zingaro se pojavio s lovačkom, vozačkom i svim ostalim dozvolama. Problem je megi, koja ne tretira forumaše jednako, a to je samo ono što pouzdano mogu ustvrditi promatranjem. Meni ne smetaju napadi ni na najprimitivnijoj razini, ne tražim reakciju onih koji bi trebali moderirati raspravu, ali ovo je drugo, ovdje se jedna forumašica napada po n-ti puta na najnižoj razini, potpuno nekažnjeno.
Neke druge sumnje teško da ću ikada moći potvrditi, pa ću ih zadržati za sebe.
A žena je ženi žena.
Nije zingaro problem, zingaro se pojavio s lovačkom, vozačkom i svim ostalim dozvolama. Problem je megi, koja ne tretira forumaše jednako, a to je samo ono što pouzdano mogu ustvrditi promatranjem. Meni ne smetaju napadi ni na najprimitivnijoj razini, ne tražim reakciju onih koji bi trebali moderirati raspravu, ali ovo je drugo, ovdje se jedna forumašica napada po n-ti puta na najnižoj razini, potpuno nekažnjeno.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Dakle za ovakvo vrijeđanje (nije prvi puta) ali na apsolutno najnižoj razini, ijedan forum koji drži do bilo kojih standarda, pa onda standarda Forumotiona, pa onda do osnovnih pravila pristojnosti, bi zakucao ban. Ne krivim ja uopće zingara, on piše što mu padne na pamet, i zna da će se izvući, kao što se uvijek izvuče, kao i bilo tko tko vrijeđa određene forumaše, a naročito kaju.
A žena je ženi žena.
Malkice si pristran. Kaya i zingaro su super par, opandrče jedan drugog samo tako. Pa ako ide jednom ban, i drugi bi trebao dobit. U paru, kako se priliči zaljubljenima.
Guest- Guest
venus wrote:mobiu$ wrote:Dakle za ovakvo vrijeđanje (nije prvi puta) ali na apsolutno najnižoj razini, ijedan forum koji drži do bilo kojih standarda, pa onda standarda Forumotiona, pa onda do osnovnih pravila pristojnosti, bi zakucao ban. Ne krivim ja uopće zingara, on piše što mu padne na pamet, i zna da će se izvući, kao što se uvijek izvuče, kao i bilo tko tko vrijeđa određene forumaše, a naročito kaju.
A žena je ženi žena.
Malkice si pristran. Kaya i zingaro su super par, opandrče jedan drugog samo tako. Pa ako ide jednom ban, i drugi bi trebao dobit. U paru, kako se priliči zaljubljenima.
Nije problem samo u ovoj izmjeni, širi je to trend.
Ako je kaja nagađala što pali zingara, optuživala ga za kurvanje, seks s psima itd. što je zingarova standardna varijacija na temu kad je u pitanju kaja, ispred megi koja je energična na te situacije kao kip, onda da, neka dobiju navlas istu kaznu.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ovaj video ledi krv u žilama - američka vojna sila
» Ledi Gaga na Jahorini, dovodi je Koroman? "Idemo na selo da pečemo rakiju"
» ''Da ti se sledi krv u žilama! Goveda pronađena bez kapi krvi, s precizno odsječenim jezicima i genitalijama ''
» Ledi Gaga na Jahorini, dovodi je Koroman? "Idemo na selo da pečemo rakiju"
» ''Da ti se sledi krv u žilama! Goveda pronađena bez kapi krvi, s precizno odsječenim jezicima i genitalijama ''
Page 1 of 4