Sretan rođendan
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sretan rođendan
Nista se coviku vise i nemoze pozeljetiDybala wrote:Sretan rođendan . Nemam ti sto posebno zazeljeti jer ti je zivot ispunjen kao navijacu Juventusa
.zamisli jadnih rodjendana a da navijas za ac milan.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Drmnilo je posteno na zapadnoj obali.Maggie19 wrote:Kakav je to potres kod tebe bio?
Tu se malo streslo u planinama arenala ali tamo jalisco punta arenas je opalilo.
Ne bas kao sto je potres drmnio barcelonu prije 10 dana ali opet nije svejedno.
Iskreno ja sam toliko napusen ima 7 dana da i neman filinga.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Hvala svima a najvise tominjovoj zeni
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nema vise trave u iducih 15 dana
2015-09-13
FRANK wrote:Hvala brate volim i ja tebe.Brat Brale wrote:Nesrećan rođendan, volino. Ko te jebe, gskk
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2