LIJEK PRIJE CJEPIVA
Page 1 of 1
LIJEK PRIJE CJEPIVA
[size=45]PRIJELOMNA VIJEST: SAD na tragu lijeka za koronavirus, postignut velik napredak u liječenju krvnom plazmom[/size]
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: LIJEK PRIJE CJEPIVA
Što više se upire prije će se doći do rješenja.
Pozdravljam, nadam se do nove godine da će cjepiva, lijekovi i ostalo ovu pošast ugušiti.
Trump
Pozdravljam, nadam se do nove godine da će cjepiva, lijekovi i ostalo ovu pošast ugušiti.
Trump
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Fino... Ima te plazme u Švedskoj every were...
crvljikasti i dalje sanja Hrvatske grobove, ajde nije za čuditi s obzirom iz kakvog je četničkog šinjela ispao, čudi me kic koji mu ne spiči ban na15 dana, pa na mjesec, pa na tri pa na 6 mjeseci da se čovjek počne ponašati kao Hrvat kad se već tako predstavlja a ne kao klasična smrdljiva biološka masa.
kic je ok po tom pitanju, a ovog perfidnjaka ko jebe, može i šojka, glup je ko kurac, kao da ću ja u grob a on u viseće vrtove... budala nepodojena...
2015-08-08
ma sve 5 no valjalo bi budaletinu češće u kavez strpati, vidaš da budalesa i sere po putu čim mu se pruži prilikamichaellcmacha wrote:kic je ok po tom pitanju, a ovog perfidnjaka ko jebe, može i šojka, glup je ko kurac, kao da ću ja u grob a on u viseće vrtove... budala nepodojena...
Similar topics
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» Znanstvenica pronašla lijek za homoseksualnost
» Trump hvali plivin lijek
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» Znanstvenica pronašla lijek za homoseksualnost
» Trump hvali plivin lijek
Page 1 of 1