Danas 200 novozaraženih
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Danas 200 novozaraženih
Ha ha ha ha ha
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-hrvatskoj-najveci-broj-aktivnih-slucajeva-od-pocetka-epidemije-199-novozarazenih/200818079
Ključaj SVE.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-hrvatskoj-najveci-broj-aktivnih-slucajeva-od-pocetka-epidemije-199-novozarazenih/200818079
Ključaj SVE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Danas 200 novozaraženih
Kako je to Plenkovic fino uredija , izbori u špici sezone dok okolo malo hara korona i dobije izbore i sad rasulo.
I sad će.on vladat četiri godine.
Koji lik jbte.
Aj ključaj sve.
I sad će.on vladat četiri godine.
Koji lik jbte.
Aj ključaj sve.
2014-04-11
Ili kako Noorka veli pustili su djedove i bake niz kanalizaciju da Kenwood Kenon dobije izbore. To je još ok, Kerum desetkova diviziju janjaca pa ništa... HDZ Zna... Koliko ih ima danas u Švedskoj?
oko 500 ih danas ima u švedskoj...mutava baštarda wrote:Ili kako Noorka veli pustili su djedove i bake niz kanalizaciju da Kenwood Kenon dobije izbore. To je još ok, Kerum desetkova diviziju janjaca pa ništa... HDZ Zna... Koliko ih ima danas u Švedskoj?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kak stvari stoje Šbedska stoji odlično... Ako požele što prije razviti imunitet pravac jadran
kako razviti imunitet na virus koji ima sposobnost prodrijeti u krvotok... vi cijelo vrijeme rulate kao da se radi o yodinoj prehladi ili o blažoj gripicimutava baštarda wrote:Kak stvari stoje Šbedska stoji odlično... Ako požele što prije razviti imunitet pravac jadran
2015-08-08
što kinezi nisu išli stjecati imunitet... ili tko zna možda su ga već stekli....
2015-08-08
ne znam... Znam da je viruse najbolje preboliti dok si mlad i zdrav...michaellcmacha wrote:kako razviti imunitet na virus koji ima sposobnost prodrijeti u krvotok... vi cijelo vrijeme rulate kao da se radi o yodinoj prehladi ili o blažoj gripicimutava baštarda wrote:Kak stvari stoje Šbedska stoji odlično... Ako požele što prije razviti imunitet pravac jadran
znaš jedno je imati osjećaj da si full ok, a drugo jee stvarno biti ok, tj mlad i zdrav... ja se ne bih složio da je dobro preboljeti bolest koja ostavlja trajne posljedice... onaj moj kolega što je među prvima dobio po piksi, iz istre, mi veli da mu stalno fali zraka i da se kontinuirano ne osjeća najbolje... ok možda je to samo njegov subjektivni osjećaj... a možda se stvarno i objktivno ne osjeća dobro... tu htjeli ne htjeli moramo biti u dvojbi...mutava baštarda wrote:ne znam... Znam da je viruse najbolje preboliti dok si mlad i zdrav...michaellcmacha wrote:kako razviti imunitet na virus koji ima sposobnost prodrijeti u krvotok... vi cijelo vrijeme rulate kao da se radi o yodinoj prehladi ili o blažoj gripicimutava baštarda wrote:Kak stvari stoje Šbedska stoji odlično... Ako požele što prije razviti imunitet pravac jadran
2015-08-08
imam i ja susjedu... Žena oko šezdesetih, malo joj curio nos i to je sve... Nema nikakvih posljedica...michaellcmacha wrote:znaš jedno je imati osjećaj da si full ok, a drugo jee stvarno biti ok, tj mlad i zdrav... ja se ne bih složio da je dobro preboljeti bolest koja ostavlja trajne posljedice... onaj moj kolega što je među prvima dobio po piksi, iz istre, mi veli da mu stalno fali zraka i da se kontinuirano ne osjeća najbolje... ok možda je to samo njegov subjektivni osjećaj... a možda se stvarno i objktivno ne osjeća dobro... tu htjeli ne htjeli moramo biti u dvojbi...mutava baštarda wrote:ne znam... Znam da je viruse najbolje preboliti dok si mlad i zdrav...michaellcmacha wrote:kako razviti imunitet na virus koji ima sposobnost prodrijeti u krvotok... vi cijelo vrijeme rulate kao da se radi o yodinoj prehladi ili o blažoj gripicimutava baštarda wrote:Kak stvari stoje Šbedska stoji odlično... Ako požele što prije razviti imunitet pravac jadran
Kat iznad nje živi joj otac koji je blizu devedesetih, nije je uhvatio, a da je, bio bi u kritičnoj grupi bez obzira što se redovno dezinficira.... vinom i rakijom....
Stvaranje imuniteta krda je potpuna ludost,jer ovo nije sezonska gripa.Posljedice ovog virusa i možebitni razvoj koje kakvih bolesti kod onih koji su ga preboljeli,pogotovu što imunitet neće biti trajni,svaka država koja se odluči na strtegiju imuniteta krda,izlaže svoje stanovništvo raznim potencijalno dugoročnim degenerativnim bolestima.
To je kako kao kad bi u gay zajednici svih se prokužili HiVom,tak da bi stekli imunitet krda.
To je kako kao kad bi u gay zajednici svih se prokužili HiVom,tak da bi stekli imunitet krda.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
michaellcmacha likes this post
Dobro hajde, za HIV je također dobro #ostanidomaסמאל wrote:Stvaranje imuniteta krda je potpuna ludost,jer ovo nije sezonska gripa.Posljedice ovog virusa i možebitni razvoj koje kakvih bolesti kod onih koji su ga preboljeli,pogotovu što imunitet neće biti trajni,svaka država koja se odluči na strtegiju imuniteta krda,izlaže svoje stanovništvo raznim potencijalno dugoročnim degenerativnim bolestima.
imunizacija za ovo treba biti i bit će slična imunizaciji na gripu i životu s gripom..
znači cijepiti, preboliti i živjeti s tim
tu i tamo će netko krepucnut i to je to
znači cijepiti, preboliti i živjeti s tim
tu i tamo će netko krepucnut i to je to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prema onome što sam čuo,u pripremi je novi virus,radnog naziva,,Croatoan'' dobro,ne vjerujem da će mu ostat takvo ime,te će vjerojatno dobiti neko fomalnije primjerice XY-666.
Last edited by סמאל on 18/8/2020, 17:06; edited 1 time in total
2015-07-23
ja ne bih imao ništa protiv da se tu pojedini prokuže sa koronom, i da prebole covid19-20 nebitno, pa da nam prenesu svoje impresije... mislim kad se već kurče i tvrde da to njih uopće ne tangira...סמאל wrote:Stvaranje imuniteta krda je potpuna ludost,jer ovo nije sezonska gripa.Posljedice ovog virusa i možebitni razvoj koje kakvih bolesti kod onih koji su ga preboljeli,pogotovu što imunitet neće biti trajni,svaka država koja se odluči na strtegiju imuniteta krda,izlaže svoje stanovništvo raznim potencijalno dugoročnim degenerativnim bolestima.
2015-08-08
Ne kaže se za badava,,hrabrost-ludost'' međutim ono što oni ne znaju,to nije virus poput virusa gripe koji protutnji i čao bao.Ovaj se učahuri,ostavlja svoje fragmente,te može napasti nervni sustav a da se posljedice pokažu tek godinam kasnije.michaellcmacha wrote:ja ne bih imao ništa protiv da se tu pojedini prokuže sa koronom, i da prebole covid19-20 nebitno, pa da nam prenesu svoje impresije... mislim kad se već kurče i tvrde da to njih uopće ne tangira...סמאל wrote:Stvaranje imuniteta krda je potpuna ludost,jer ovo nije sezonska gripa.Posljedice ovog virusa i možebitni razvoj koje kakvih bolesti kod onih koji su ga preboljeli,pogotovu što imunitet neće biti trajni,svaka država koja se odluči na strtegiju imuniteta krda,izlaže svoje stanovništvo raznim potencijalno dugoročnim degenerativnim bolestima.
Uvjeren sam da će preboljeli od korone razviti neki oblik degenerativnih bolesti a nije isključeno da dobiju i takvo potomstvo.
2015-07-23
michaellcmacha likes this post
Što, umrijet će par tisuća ljudi, ali zato ćemo zaraditi koju milijardu dolara od turizma i Hrvatska neće propasti ove godine.
crvenkasti-
2014-04-17
Aj bar ćemo se rješit Zlovenaca
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/slovenski-turisti-se-iz-hrvatske-vracaju-kuci-krajnji-rok-za-povratak-bez-odlaska-u-karantenu-biti-ce-ove-subote-ili-nedjelje-u-ponoc-1039027
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/slovenski-turisti-se-iz-hrvatske-vracaju-kuci-krajnji-rok-za-povratak-bez-odlaska-u-karantenu-biti-ce-ove-subote-ili-nedjelje-u-ponoc-1039027
2014-04-11
Svjetski turistički gubitak 320 miljardi dolari
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/najnoviji-podaci-unwto-a-zbog-zatvaranja-granica-svjetski-turizam-je-izgubio-oko-320-milijardi-americkih-dolara-prihoda-1039006
Neka.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/najnoviji-podaci-unwto-a-zbog-zatvaranja-granica-svjetski-turizam-je-izgubio-oko-320-milijardi-americkih-dolara-prihoda-1039006
Neka.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U Bosni danas 289 novozaraženih
» Hrvatska i BiH danas oborile rekord u broju novozaraženih
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Crni rekord u BiH: 11 umrlih, 434 novozaraženih
» Hrvatska i BiH danas oborile rekord u broju novozaraženih
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Crni rekord u BiH: 11 umrlih, 434 novozaraženih
Page 1 of 3