Ovo zaslužuje javnu smrtnu kaznu paljenjem na lomači
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ovo zaslužuje javnu smrtnu kaznu paljenjem na lomači
Ništa na svijetu nje mrzim više nego pedofile i nasilnike nad djecom.Majku jebao,treba mu živom kožu oderat wrote:
Detalji brutalnog napada na djecu kod Osijeka: Napadač divljao zbog HEP-a, pisao Papi
Davor Tomšić prije 34 minute
15
U NEZAPAMĆENOM napadu danas je u mjestima Darda i Mece pokraj Osijeka izbodeno dvoje djece.
Zbog napada je uhićen 49-godišnji muškarac, a prema pisanju lokalnih medija, djecu je izbo odvijačem.
Nakon što su pregledani u bolnici, djevojčica je puštena kući s lakšim ozljedama, dok je dječak zadržan na liječenju, doznaje se iz bolnice. Ima teške tjelesne ozljede, ali nije u životnoj opasnosti. Radi se o djeci u dobi od 11 godina.
"Brzom intervencijom policije u 10:40 sati 49-godišnjak je uhićen, a na oba mjesta događaja obavlja se očevid kojim rukovodi Zamjenik županijskog državnog odvjetnika iz Osijeka u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovih događaja", javila je PU Osječko-baranjska.
Motiv iz osječke policije nisu željeli komentirati jer je očevid još u tijeku.
No dok policija o svemu još šuti, prema zasad dostupnim informacijama čini se kako se radilo o potpuno nasumičnom napadu.
Djeca su nasumične žrtve?
Uhićeni 49-godišnjak je iz sela Mece. Prvo je kod trgovine NTL u Dardi odvijačem izbo dječaka, zatim se biciklom vratio u Mece gdje je u prolazu s hoverboarda srušio djevojčicu i također je ubo više puta.
Muškarac se na svom Facebooku danima prije napada žalilo na račune za struju. Sve je prozvao kriminalom u HEP-u i ekonomskim ratom. Poručio je da je prijavio HEP DORH-u, predsjedniku i policiji, ali da mu nitko ne odgovara, a najavio je kako će se iseliti te odreći hrvatskog državljanstva i državljanstva Bosne i Hercegovine.
Par dana prije napada podivljao na HEP: Nadam se da neću završiti u zatvoru ako...
"Danas došlo da nam namjeravaju isključiti struju. Nadam se da neću završiti ... u zatvoru ako ..", napisao je u jednoj od objava.
Objavio je i rukom pisano pismo u kojem pita što mora učiniti da ga se ispiše iz rimokatoličke religije. Poručio je da je poslao pismo i Papi, "ali kulturnije, u Wordu", kao i da je poslao zahtjev za ispis iz državljanstva BiH te da se javio Europskom sudu za ljudska prava.
Zadnji put se na Fejsu oglasio prije 2 dana
Posljednji se put na Facebooku oglasio prije dva dana kada je objavio pismo u kojem se žali na račune za struju.
Je li doista struja bila povod za bezuman napad i što se sve događalo u glavi napadača, trebala bi otkriti kriminalistička istraga.
No čini se da je dvoje djece u napadu odabrano potpuno nasumično. Tome u prilog govore i izjave svjedoka.
"Uzeo joj je bicikl i srušio ju je i ubo ju je odvijačem. Glavu joj je razbio"
"Dijete je išlo od bake, tu je na samom raskršću on naišao, uzeo joj je bicikl i srušio ju je i ubo ju je odvijačem. Glavu joj je razbio", kazao je jedan svjedok za HRT.
"Još kaže mali - nisam mu ništa napravio, zašto me dirao. Dijete se uplašilo, ostalo sjediti na travi, ja sam mu podigao majicu i vidio ubode po leđima. Bože sačuvaj", kazao je drugi svjedok.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/detalji-brutalnog-napada-na-djecu-kod-osijeka-napadac-divljao-zbog-hepa-pisao-papi/2205833.aspx
Takve bih najrigoriznije kažnjavao,kao i one koji napadaju starce i zlostavljaju životinje.
Ma,treba uvest smrtnu kaznu,onako kao u SAD i Saudijskoj Arabiji.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Ovo zaslužuje javnu smrtnu kaznu paljenjem na lomači
סמאל wrote:
Ništa na svijetu nje mrzim više nego pedofile i nasilnike nad djecom.
Takve bih najrigoriznije kažnjavao,kao i one koji napadaju starce i zlostavljaju životinje.
I žene.
Guest- Guest
Nemojte tako, njima treba topao i njezan razgovor. Psiholozi to znaju. Uz to po milion kuna na racun da se zabave i misle na nesto ljepse.
omni-
2014-04-12
Pa dobro,ima i vražijih žena koje zaista zaslužuju trisku kako Longi kaže,ali da,i to treba strožije kažnjavat.mobiu$ wrote:סמאל wrote:
Ništa na svijetu nje mrzim više nego pedofile i nasilnike nad djecom.
I žene.
Ali šta se ima dirat u djecu,pa ne znam kakav psihopat moraš bit ozljedit i naudit nevinom i nejakom.
2015-07-23
Pa ja sam za doživotne zatvorske kazne, ne dugotrajnog zatvora nego do kraja života.
S tim da ih treba iskoristiti za teške fizičke radove a ne da uče čitati u zatvoru.
Pijuk i kopaj , tunel ili što već..
S tim da ih treba iskoristiti za teške fizičke radove a ne da uče čitati u zatvoru.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A zašto je napao djecu?
crvenkasti-
2014-04-17
Nasumično, bezveze...
2015-08-15
סמאל wrote:Ništa na svijetu nje mrzim više nego pedofile i nasilnike nad djecom.Majku jebao,treba mu živom kožu oderat wrote:
Detalji brutalnog napada na djecu kod Osijeka: Napadač divljao zbog HEP-a, pisao Papi
Davor Tomšić prije 34 minute
15
U NEZAPAMĆENOM napadu danas je u mjestima Darda i Mece pokraj Osijeka izbodeno dvoje djece.
Zbog napada je uhićen 49-godišnji muškarac, a prema pisanju lokalnih medija, djecu je izbo odvijačem.
Nakon što su pregledani u bolnici, djevojčica je puštena kući s lakšim ozljedama, dok je dječak zadržan na liječenju, doznaje se iz bolnice. Ima teške tjelesne ozljede, ali nije u životnoj opasnosti. Radi se o djeci u dobi od 11 godina.
"Brzom intervencijom policije u 10:40 sati 49-godišnjak je uhićen, a na oba mjesta događaja obavlja se očevid kojim rukovodi Zamjenik županijskog državnog odvjetnika iz Osijeka u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovih događaja", javila je PU Osječko-baranjska.
Motiv iz osječke policije nisu željeli komentirati jer je očevid još u tijeku.
No dok policija o svemu još šuti, prema zasad dostupnim informacijama čini se kako se radilo o potpuno nasumičnom napadu.
Djeca su nasumične žrtve?
Uhićeni 49-godišnjak je iz sela Mece. Prvo je kod trgovine NTL u Dardi odvijačem izbo dječaka, zatim se biciklom vratio u Mece gdje je u prolazu s hoverboarda srušio djevojčicu i također je ubo više puta.
Muškarac se na svom Facebooku danima prije napada žalilo na račune za struju. Sve je prozvao kriminalom u HEP-u i ekonomskim ratom. Poručio je da je prijavio HEP DORH-u, predsjedniku i policiji, ali da mu nitko ne odgovara, a najavio je kako će se iseliti te odreći hrvatskog državljanstva i državljanstva Bosne i Hercegovine.
Par dana prije napada podivljao na HEP: Nadam se da neću završiti u zatvoru ako...
"Danas došlo da nam namjeravaju isključiti struju. Nadam se da neću završiti ... u zatvoru ako ..", napisao je u jednoj od objava.
Objavio je i rukom pisano pismo u kojem pita što mora učiniti da ga se ispiše iz rimokatoličke religije. Poručio je da je poslao pismo i Papi, "ali kulturnije, u Wordu", kao i da je poslao zahtjev za ispis iz državljanstva BiH te da se javio Europskom sudu za ljudska prava.
Zadnji put se na Fejsu oglasio prije 2 dana
Posljednji se put na Facebooku oglasio prije dva dana kada je objavio pismo u kojem se žali na račune za struju.
Je li doista struja bila povod za bezuman napad i što se sve događalo u glavi napadača, trebala bi otkriti kriminalistička istraga.
No čini se da je dvoje djece u napadu odabrano potpuno nasumično. Tome u prilog govore i izjave svjedoka.
"Uzeo joj je bicikl i srušio ju je i ubo ju je odvijačem. Glavu joj je razbio"
"Dijete je išlo od bake, tu je na samom raskršću on naišao, uzeo joj je bicikl i srušio ju je i ubo ju je odvijačem. Glavu joj je razbio", kazao je jedan svjedok za HRT.
"Još kaže mali - nisam mu ništa napravio, zašto me dirao. Dijete se uplašilo, ostalo sjediti na travi, ja sam mu podigao majicu i vidio ubode po leđima. Bože sačuvaj", kazao je drugi svjedok.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/detalji-brutalnog-napada-na-djecu-kod-osijeka-napadac-divljao-zbog-hepa-pisao-papi/2205833.aspx
opet ti protiv crkve i klera
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nisi fer.Kad netko ozljedi psa,onda bi ga zaklala,a ovdje si pragmatična.kaya wrote:Pa ja sam za doživotne zatvorske kazne, ne dugotrajnog zatvora nego do kraja života.
2015-07-23
Jebote, onda ne smiješ dijete pustit na ulicu, poslat u dućan, ništa.
Sve puno luđaka.
Sve puno luđaka.
crvenkasti-
2014-04-17
debotoijusto wrote:סמאל wrote:Ništa na svijetu nje mrzim više nego pedofile i nasilnike nad djecom.
opet ti protiv crkve i klera
2015-07-23
Istina, tu uđem u crveno. Smrtna odmah.סמאל wrote:Nisi fer.Kad netko ozljedi psa,onda bi ga zaklala,a ovdje si pragmatična.kaya wrote:Pa ja sam za doživotne zatvorske kazne, ne dugotrajnog zatvora nego do kraja života.
2015-08-15
NSS.crvenkasti wrote:Jebote, onda ne smiješ dijete pustit na ulicu, poslat u dućan, ništa.
Sve puno luđaka.
Al tješi me što nisam jedina.
Spojili su jednom uzorak ljudi na aparate i pokazivali snimke gdje netko šuta psa, dijete, čovjeka. Najveći postotak se uznemirio na psa. Objašnjenje psihologa je da ga smatraju najbespomoćnijim pa ih to najviše ljuti.
Spojili su jednom uzorak ljudi na aparate i pokazivali snimke gdje netko šuta psa, dijete, čovjeka. Najveći postotak se uznemirio na psa. Objašnjenje psihologa je da ga smatraju najbespomoćnijim pa ih to najviše ljuti.
2015-08-15
roditeljima podijelit odvijače i to one križaste,i onda neka izvrše presudu.kaya wrote:Istina, tu uđem u crveno. Smrtna odmah.סמאל wrote:Nisi fer.Kad netko ozljedi psa,onda bi ga zaklala,a ovdje si pragmatična.kaya wrote:Pa ja sam za doživotne zatvorske kazne, ne dugotrajnog zatvora nego do kraja života.
2015-07-23
Pa dobro čovik je samo uputia društvo na probleme s HEPom i kako država umisto da ljudi imaju besplatnu struju i ostale režije padaju na prosjački štap.
Da je takvih više struja bi vrlo brzo postala bespaltna.
Čestitke liku.
Samo jako.
Da je takvih više struja bi vrlo brzo postala bespaltna.
Čestitke liku.
Samo jako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jer su lake mete i nečija su i društvo će se odma zgroziti dok to isto društvo nije brige šta netko nema ni za struju.crvenkasti wrote:A zašto je napao djecu?
Tko van jebe mater.
Lik je u pravu.
2014-04-11
https://www.facebook.com/dominik.seric2
Dobio sam dojavu da je ovo psihopat koji je izbo djecu.Pogledajte ga samo kako izgleda,jebao sve svoje živo i mrtvo.
Ma samo dok otkrijem u koji će zatvor,zažalit će što se rodio.
Dobio sam dojavu da je ovo psihopat koji je izbo djecu.Pogledajte ga samo kako izgleda,jebao sve svoje živo i mrtvo.
2015-07-23
Jedini čovjekov cilje je opstanak i samo opstanak.
On nema ni za struju , nikog nije briga a ti imaš djecu ( tvoj opstanak ) i on ti ih ubije i kaže zašto.
Sve ok
Samo jako.
On nema ni za struju , nikog nije briga a ti imaš djecu ( tvoj opstanak ) i on ti ih ubije i kaže zašto.
Sve ok
Samo jako.
2014-04-11
סמאל wrote:https://www.facebook.com/dominik.seric2
Triba mu dignit spomenik.
Ajmo da vidim tko će sad nekome isključit struju ?
2014-04-11
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ovo je za smrtnu kaznu...
» Izrael uvodi smrtnu kaznu za teroriste
» Merkel: Ako Turska uvede smrtnu kaznu, ne može u EU
» Poslanik EP: Francuska da vrati smrtnu kaznu kao zaštitu od terorista
» Britanska političarka zahtijeva smrtnu kaznu za bombaše samoubojice
» Izrael uvodi smrtnu kaznu za teroriste
» Merkel: Ako Turska uvede smrtnu kaznu, ne može u EU
» Poslanik EP: Francuska da vrati smrtnu kaznu kao zaštitu od terorista